Gå till innehåll

Gikkman

Medlem
 • Innehåll Antal

  22
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Gikkman

 • Födelsedag 1987-09-13

Profile Information

 • Ort:
  Falun
 • Intressen
  Lajv, Magic, Fiske samt Bilar.
 1. Lajv i Falun (SagoLand)

  Tjenare! Nu är spelmakaren Simon tillbaka igen efter en lång ledighet från lajvsarrangemang (senaste var vampire-lajvet "I mörka gångar"). Lajvet kommer utspelas 20 eller 27 januari (datum ej spikat än) Vampires dysta sättning har skrotats för nu ska vi försöka vara nyskapande. Det nya lajvet blir ett färgstarkt å kraftigt sagoinspererat lajv. Lajvet kommer cirkulera runt problemet med att hålla en liberal och fungerande arbetsmoral bland sagofigurer (ja, det låter jättekonstigt). Hur många timmar i veckan kan en side-kick jobba? Måste prinsessan vara vacker? (Och vem betalar hennes smink?) Varför kan inte dom onda vinna? O.s.v. Konceptet är väldigt svårt att nagla ner men jag ska lägga upp texter på våran hemsida fortgående. Än så länge finns det inga (kanske en) men det kommer komma regelbundet. Lika så information om tider kommer att finnas inom kort. Vill ni nå mig så nås jag på ksr[punkt]jonasson[snabel-a]gmail[punkt]com Edit: Den text som fungerar som grundinspiration för spelledningen finns uppe på http://www.lajvlenin.se
 2. Sveriges bästa inlajvtidning?

  Jag måste få fråga, hur trycker ni den tidningen? På lajvet och i så fall med vad?
 3. Postapokalypslajvområde

  Tjenare där ute. Jag skriver här och nu i lite av en desperation eftersom jag spenderat bra mycket tid nu med att försöka hitta ett område som stämmer in på mina krav för att kunna anordna ett postapokalypslajv. Jag vet att det redan finns ett lajv inom den genren i Sveriges men varför inte ha ett till? Saken är den att jag är väldigt petig med vad jag söker. Området skall ligga långt från någon bebyggelse (runt 5 km till nån bostad), inte vara hälsovådligt och ägarens tillstånd ska gå att få. Annat som skulle funka skulle ju också vara helt under jord, om någon vet hur man får tillgång till en gammal gruva eller kanske någon stads kulvertar. I alla fall, alla ideer och liknande skulle uppskattas. Spåna på. Tack // Simon PS. Jag vet att jag är kortfattad och liknande men jag skriver inte något om lajvet i sig än eftersom det ligger på ritbordet. DS.
 4. GuitarHeroTurnering!

  Hehe.. kanske det kanske
 5. GuitarHeroTurnering!

  Ja för fanken. Troligen blir det ju inte en engångsgrej utan blir det en framgång får man ju anordna fler turneringer. Mer GH till folket!
 6. GuitarHeroTurnering!

  Tja... vi väntar inte på 360versionen eftersom alla konsoller jag kan låna ihop är PS2, så det skulle inte göra någon skillnad. Turneringen kommer annonseras lite här och var, mest på skolor och så via affisher. Vi har några rätt bra spelare som är anmälda. Inga på världsrankingen dirkent men jag vet i alla fall att en av dem har klarat Jordan (Expert) på GH2, vilket är en rätt okej merit.
 7. GuitarHeroTurnering!

  Yes! Den 31 mars i falun kommer det anordnas en GuitarHero turnering på valla i falun. Nu är det en gång för alla dax att kolla vem som är bäst! För mer information, http://www.FaluGH.tk frågor och så kan besvaras här på forumet. // Simon Tråden passar bättre i GD's forum. Tråd flyttad /Ireth - Moderator
×