Jump to content

Sublime

Medlem
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

About Sublime

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Gävle Trakten
 • Intressen
  Miniaturspel,rollspel,lajv,film,flickvännen,poesi,teater,konst,
 1. Vad vill du för dem och hur ser dem ut rent kvalitets mässigt?
 2. Tjenare! Söker demonetter ifrån 4e editonen! (dem i metall) Kan tänka mig att mig att betala upp till 300-350 kr alá 10 stycken, alla kvaliter är av intresse! (Söker helst fler än tio stycken men köper gärna ett fåtal om någon råkar ha ett par styckna liggandes). Även äldre pleasure seekers om dem nu hette så redan då är varmt välkomna!
 3. Tjenare! Dags för en uppgradering av utrustning så jag säljer delar ur min gamla! Det som ingår är: Brynja (täcker hela överkroppen och går ned till knäna på mig som är 1.78 cm lång och väger 83 kilo, då har jag även gambe under.) Plåt axlar från SPQR Plåt Armbågar från SPQR samt en brynjehuva som går nedåt halsen och över axlarna. Brynjan har rost fläckar på sina ställen samt att den har battlescars på sina ställen då den är använd. Plåt detaljerna har små ytliga rostfläckar. Köparen står för frakten och jag vill ha 2300:- för allting, kan prutas vid snabb affär. (kan hämtas i sandviken/gävle om man hellre vill det)
 4. Släpper du Marauders,Bretonnian commandgroup+ stormtroopers för 300?
 5. För 3000:- + frakt kan du få allt som är Black legion. D.vs -20 CSM marines , 1 prince Det är egentligen 2 Vindicators + 10 terminators som även dem är målade i Iron warriors, men det är mer eller mindre skit samma i min värld.
 6. Tjenare! Om någon admin vill får dem gärna ta bort tråden.
 7. Tjenare! Skit ekonomi denna månad så jag säljer även dessa. 14 Terminators 1 Trasig defiler 111 Chaos marines 3 Dreadnougths 3 Prinsar 3 Predators 3 Demolishers 7 Rhinos 22 Berzerkers 5 "RAptors" Konverterade från blood angels 30 Kultister 6 "lords" vissa köpta modeller,vissa kitbashade. Detta är vad som ingår^^ Säljes INTE i bitar, vill få allt sålt på en gång, ge bud!
 8. Det gör jävligt ont i själen men jag har en pissigt dålig ekonomi denna månad, därför säljer jag delar ur min utrustning. 1. Bascinett med Visir (små rost fläckar på vissa områden, men de tär ytligt och enkelt att putsa bort) 2. Par armbågs pansar i plåt, en mindre skavank på ett av spännena, dock reparerat med hampalina. 3.Stridshandskar i plåt. Sparsamt använda, bra skick. 4. Axelplåtar (helt nya och oanvända) 5.Ringbrynja med hela armar och lång ned till knäna. Småskavanker efter strid samt mysigt smårostig på sina ställen:) (jag är 1.75 och väger 81 kilo, den sitter riktigt jävla bra på mig med gambeson. Så vad vill jag ha ? Ge mig bud! Köparen står för frakten, grejjerna kan annars hämtas i gävle/sandviken.
 9. Well jag blir helst av md allting på en gång, men i värsta fall lär jag väll göra det. Ingen som kan tänka sig köpa hela bunten för 1200 kr? Kan tänka mig att gå ned till 1000 lappen men då behöver jag en snabb affär:/
 10. Sådärja tog några bilder igår och jag är medveten om att jag är duktigare på att utföra Öst Tyska akrobatiska rörelser i kompakt mörker än jag är på att fotografera, men det ger iaf en bild av vad det är jag säljer^^
 11. Absolut, vill du se dem via hotmail/skype eller här på forumet?
×
×
 • Create New...