Jump to content

spearhawkx

Medlem
 • Content Count

  831
 • Joined

 • Last visited

About spearhawkx

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Intressen
  Rollspelare & Dataspelare
 1. spearhawkx

  Nya ideér

  är inte det där egentligen det ultimata svaret, om allt är möjligt så kan det vara vad som helst.
 2. jag får instämma med lovorden för mass effect, det är KotOR i nyare och mer actionbetonad utgåva. Ah, just det ja, om du inte lirat KotOR - gör det. Mass effect är över huvud taget ett av de bättre spelen som släppt på senare tid. Jag har även spelat igenom asassins creed, och måste hålla med om att det är riktigt roligt - ett tag. Man har ingen som helst frihet egentligen, man har 9 updrag som skall utföras, alla egentligen likadana, och man saknar möjlighet att påverka historien eller ens samtala med NPCs. Det är inte ett rollspel i den meningen, det är ett tredjepersons hack&slash linjärt actionspel. om du någon gån är ute efter ett sådant kan det dock rekommenderas. The withcher är jag inte säker på om jag kan rekommendera, jag vill bara slå in en liten kommentar att det är oerhört tidskrävande och ganska repetitivt. Jag hade kul med det, de första 20% av spelet. Annars, en liten flagga för mount&blade, kolla in deras hemsida och läs lite om det, men om det inte "klickar" redan där, så kan du lika gärna droppa det. KotOR är förmodligen på delad plats med mass effect de bästa val du kan göra. Stämningen i KotOR kommer även nära en fantasy medeltistsämmning här och var, så det ligger förmodligen närlare om vad du bad om ursprungligen.
 3. få se då.. Du borde faktiskt överväga att lira diablo 1 om du tyckte om tvåan, men du förlorar å andra sidan multiplayer aspekten på det hela. När jag tänker tilbaka på de människor som lirar d2 i dagsläget kanske det inte är jätemycket att förlora iofs. Se kanske du skulle ta dig en titt på mount&blade, jag nämner det endast i förbigående då jag på senare tiden haft rätt mycket kul med det, det krävs dock i princip en modning för att det ska bli kul. Sedan kan man ju nämna namn som Might and magic 8: day of the destroyer, men deta faller även det ganska udda mot vad du efterfrågade, det är ett hack&slash i 2d, men för all det klart spelvärt. Om vi ska gå in på lite mer rollspeliga rollspel så skulle jag rekommendera knights of the old republic om du inte testat det, i rollspelsväg är det underbart, dock kan stridssystemet lämna lite att önska, du måste nog själv avgöra vad du är intresserad av. För min del så kan jag inte rekommendera morrowind, jag har ine lirat det särskilt mycket, men grafiken och de buggar som jag stötte på hela tiden fick mig ganska avtagad på spelet i sin helhet. för att nämna et sista spel så kan jag ju dra ett trögtjat o0m det gamla wheel of times spelet, det är absolut inget man sitter och lirar mer än någon timme, men då det enda stället man hittar det på är i någon gammal rea-låda så kan det vara värt att plocka på sig om du snubblar över det, det kostar precfis som diablo 1 nästan aldrig över femtiolappen, och i min mening är det värt de pengarna.
 4. jag skulle rekommendera at du kollar megastore.se och webhallen.com om du inte gjort det.
 5. precis, känner du för att ge oss en rough-tid när den kan vara uppe igen?
 6. sök på google "age of empires out of sync".
 7. meh, jag älskar bilden och tycker att den är jättesnygg men stt sätta nåt ion-cannon på en marine e lite illa. Om jag skulle ta en marres roll skulle jag ifs vilja ha en, men om de e brottslingar så tvivlar jag på att man bryr sig så mycket om dem att man ger de bautavapen.
 8. om du menar cs1.6 så vet jag inte, men jag har letat och inte hittat nått sätt att fixxa det, och aldrig snackat med någon som vetat. så om de e hl1 baserat så e det i någon mening bara att leva med. HL2 ska gå å fixxa, men kan kräva e ominstallation, kan dock inte åminna mej om hur det gick till.
 9. måste bara kolla. är det nån som lirat och har en kvalificerar åsikt om bf 2142?
 10. indeed. trist att en av de absolut snyggsste modellerna var ett aprilskämt
 11. jag minns inte, jag patchade direkt senast gången jag installera, men se till att du får med dig alla delar av savefilen.
 12. go utmaning, annars kan det ju bli som gutterrunners moddet till hl1, det fick 3/100 av mej, för att det hadde en cool ide.
 13. Inget, om det går till på ett scysst och öppet sätt. att däremot försöka lura sina köpare att det finns andra spekulanter är inte OK. Du ödslar deras tid, säg vilket pris du vill ha för sakerna direkt, håll inte på och myla fram ett högre pris än vad ursprungsdealen innehöll. Sen kan det ju vara si och så med ditt MSN, oavsett det så är det ändå inte acceptabelt att ljuga på det sättet.
 14. balanseringen tycker jag är rätt ok nu men det ska ju komma 9 klasser till, så den är väl ganska oviktig just nu.
×
×
 • Create New...