Jump to content

east hunter

Medlem
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

 1. Skulle vara skoj om det drog igång igen. Är gärna med, pris eller ej kvittar
 2. Skulle jag kunna fortsätta med min goblin? har sedan gore temat bara grundmålat metallen och grundmålat + första highlight på skinnet Får väll lägga till någon greenstuff luva eller nåt Här är den förra bilden
 3. Det var jag som postade länken, glömt loga in...
 4. Lite sent då, men tror jag slåppte penseln runt 00 eller nåt... letat kamera... Inte helt klar, skulle kunna göra klart den imorgon och posta andra bilder då.
 5. Nu så. En del kvar att bygga men det borde gå Cold one chariot
 6. Måste krångla lite till :roll: men visst kan jag ta en chariot, har en dark elf chariot liggandes som jag tänkt ta.
 7. Ok, har varit på Wentzels. Men ska titta mer där, Tack
 8. Häftigt, gillar verkligen ''floatin island'' grejen. Måste fråga varifrån du fick den oranga moss grejen, woodland sceniccs eller nåt sånt?
 9. Tack allihop, det värmer, verkligen! Borde ha nytt ämne om några dagar.
 10. Dvärgar här också. Såg att vingarna på standaret blev lite skumma men det får bli till senare
 11. Vet att det var igår men hoppas att det går bra endå, var mycket senaste veckan Har en grupp med 10 st thunderers från skullpass lådan, de kommer inte bli så fancy men förhoppningsvis så duger de. Vissa av dem blev halvmålade för ett par år sedan, men jag ville inte spreja om dem, tjockt med färg. De kommer att bli helt om målade.
 12. Har bara använt wheathering powders en gång, för att skapa lera. efter lite experimenterande så kom jag fram till att först doppa pensel i blank lack (GWs ardcoat/ glass varnish) och sen doppa penseln i powder burken, mixa blandningen lite på en palet sen typ "duta" på ställen som skulla vara leriga. Ser ut som fuktig lera, dock ser jag nu att det blir ganska matt ändå till lager med gloss varnish kanske... använde forgeworlds "dry mud" En bild med resultatet inklusive fancy montage
 13. Fick stressa lite på slutet eftersom ska iväg sista veckan... blev nog bra ändå Jag vet att fingret ser ut som en överkokad varmkorv originalet bröts av, ska nog ersätta hela handen vid ett senare tillfälle. Varmkorven får duga nu :mrgreen:
×
×
 • Create New...