Jump to content

Niklas Dahl

Medlem
 • Content Count

  2,024
 • Joined

 • Last visited

About Niklas Dahl

 • Rank
  2000+

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 • Intressen
  Lajv, Rollspel, Brädspel, Kortspel
 1. Lajvarn21: http://sv.wikipedia.org/wiki/Myulk Wikipedia är din vän... =)
 2. Korrektion. Jag kommer hem för sent för att hinna med en minibuss till Riksmötet men vill gärna boka en hemresa om det går.
 3. Jag vet inte i skrivande tillfälle om jag hinner med bussen om den går 15.30, då jag kommer hem från Irland samma dag. Återkommer.
 4. Ta det lite lungt och inga personpåhopp. Inget som har hänt än, men jag vill förvarna. Ingen nämnd, ingen glömd. Niklas, Moderator
 5. Jag fick in Final Fantasy serien, men övrigt får inte plats.
 6. whould be gr8, jag kunde inte ha mer än 12 alts. Okej. Jag vet inte om jag kan lägga till fler än så, men jag kan ju alltid försöka. Vilka?
 7. Om trådsksaparen vill kan jag ju alltid gå in och lägga till alternativ i omröstningen.
 8. Hejsan! Jag förstod inte riktigt om ni hade en Sverokförening eller inte? För har ni det så får ni ju verksamhets och medlemsbidrag centralt från förbundet. Om det inte räcker kan man söka bidrag från sitt distrikt vilket jag tror i detta fallet är SKuD. MVH Niklas, Sverok SKuD 8)
 9. Det här är något som gäller i allra högsta grad. Det kan antingen vara så att mailen har förasvunnit eller så kanske det är något fel med adressen. Vi får helt enkelt kolla på det här.
 10. Niklas Dahl

  Varför

  Det finns redan en annan tråd här i forumet med denna fråga. Tråd låst.
 11. Föreningen Maria pratar om är Mark of Skåne. Som jag minns så har distriktets ordförande Jocke Rapp haft mer kontakt med dem, så han kanske kan svara på frågor där. Föreningen Maria pratade om var nog snarare MISS eftersom hon tipsade oss om tråden. Fel av mig helt enkelt. Sånt händer. Men då finns det två föreningar som är intresserade av en lokal i Malmö.
 12. Datum: 11/11 Tid: 14.04 Plats: Hemma hos distriktets vice Ordförande Kalle Palm. http://www.hitta.se/SearchCombi.aspx?va ... 1a+malm%f6 Om man åker tåg (lättast), så tar man 8an eller 32an till "Heleneholmsskolan" från centralen. Om kör finns det en jätteparkering precis under texten "jespersgatan" i denna kartan. Man kommer lättast åt parkeringen från Lantmannagatan. http://www.hitta.se/SearchCombi.aspx?va ... 1a+malm%f6
 13. 11/11 är nästa möte. När jag vet var kommer den klistarde posten att uppdateras.
 14. Föreningen Maria pratar om är Mark of Skåne. Som jag minns så har distriktets ordförande Jocke Rapp haft mer kontakt med dem, så han kanske kan svara på frågor där.
×
×
 • Create New...