Jump to content

arcanemaster

Medlem
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 1. arcanemaster

  Windows vista

  alla spel jag provat till vista funkar så ingen oro behövs om man skulle ha problem kan det bero på att man ska ändra kompatibilites läget och kanske köra programmet som administratör detta görs via att man höger klickar på ikonen och väljer alternativet kör som admin
 2. tänkte vi kunde samla de butiker som säljer rollspel i denna tråd för att göra det enklare för dem som ska köpa. (osäker på om den skulle vara här eller i köp och sälj)
 3. är det inte stalker de jobbat på sen 2001 och skulle släppas 03 men inte kom och inte heller 04 och 05 var inte det stalker?
 4. arcanemaster

  Snälla förklara

  fps är troligen feet per second efter som det inte är i pc spels sammanhang tänk på att en fot är 30.5cm
 5. en kompis har det det var inte särkilt bra eller roligt.
 6. lite svårt att hjälpa dig utan att du berättar mer
 7. ja jag kunde fixa problemet genom att ladda hem nya patchar och sånt och ändrade inställningarna till spelet
 8. okej detta är kanske lite fel placerat menmen. vi satt och spela d&d när en av spelare upptäcker att hans warhammer 40k grejer är borta så han går in och pratar med de andra medlemmarna och då säger en av dem jag förstår inte problemet .
 9. tja hittade de mitt gamla icewind dale 2 när jag städade och blev sugen på att börja spela igen och har ett problem när jag klickar på inventoryn så den dyker upp så avslutas spelet.någon som vet varför och hur det är avhjälpt?? :shock:
 10. jag får inte längre spela ex stormtrooper i starwars pga jag stunnar allting som retar min karaktär tex när folk tar åt sig äran för striden som de flytt från men det får wookieen i gruppen ordna (sist krossade han skallen på våran pilot) men jag lämnade in honom för bounty
 11. typ inga butiker håller på åldersgränser kommer ihåg när jag var 11 och köpte spel med 18 års gräns utan problem (är äldre än 11 nu)
 12. arcanemaster

  newstart

  newstart? har du börjat om eller vad snackar du om??
 13. arcanemaster

  Rollspelstabbar

  kom just på en till när vi spelade western hade vi en spelare som var besatt i att stjäla en flaska eter ( han försöker vara en stealthy rp samma spelare som spelade spionen som inte kan smyga i star wars) han kommer på att det kan finnas på läkar mottagningen han ''smyger'' dit och ska dyrka låset det är olåst upptäcker han efter ett tag :idea: han smyger in stjäl en flaska eter ska gå ut och får en :idea: han kan ju Låsa dörren (den var olåst när han kom) ett par fyllon tvärs över gatan ser honom och misshandlar honom till döds. :!:
×
×
 • Create New...