Jump to content

MrCrispy

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej, jag letar efter lite olika bits till min Necrons armé. Tesla Destructor till Annihilation Barge Death Ray till Doom Scythe
 2. Jo det vart USPS som levererade till oss, min erfarenhet är att de ofta är billigast. Tullen är ju rätt sur, sen tar ju posten en avgift för att du ska få betala tullen genom dom, brukar vara en hundring. var beställde du ifrån?
 3. Nej, paketet skickades som "Gift" (gåva) så vi kom undan det. Det var inget vi bad om dessutom, utan det gjorde de påeget bevåg.
 4. Frakten blev $250 vilket ju är rätt dyrt men vi var 4 som delade och dollarna är ju rätt låg just nu så ca 400kr per person.
 5. Japp det är decipher som jag har letat efter. Jag är faktiskt helt ny till spelet men har blivit medryckt när några vänner kände att det vart dags att spela lite igen. Kul med flera som spelar, kan inte var med i september men kanske i framtiden. Tänkte slänga med ett tips också efter som ni kanske är intresserade av flera kort. Eftersom ingen verkar vilja sälja sin kort så kikade jag runt på lite alternativ och hittade denna butik (om MOD tillåter) http://www.miniaturemarket.com/lord_of_the_rings De säljer displayer snorbilligt och jag och mina vänner la nyligen en stor beställning (ca 30 displayer) därifrån, frakten blir ju så klart lite dyr från USA då lådorna väger en del men är man ett par stycken som delar så blir det inte så farligt. /Henrik
 6. Söker Lord of the rings tcg kort, gärna större samlingar som någon kanske tröttnat på.
 7. MrCrispy

  CrossCon 5

  Vi vill tacka alla besökare och arrangörer för ett lyckat konvent. Ha ett gott 2009 och håll utkik efter oss på andra konvent och hör om planerna för nästa års konvent.
 8. MrCrispy

  CrossCon 5

  Nu börjar det närma sig sista anmälningsdag så skynda er att göra upp planerna för årets sista konvent, och kanske det bästa CrossCon hittils.
 9. MrCrispy

  CrossCon 5

  Tjo allihopa, nu börjar det närma sig med dagen med stort C. Vi har nu öppnat så ni kan börja anmäla er, bara att surfa in på crosscon.se och börja räkna ner dagarna. Som vanligt är vi i jättestort behov av folk som vill hjälpa oss med att arbeta lite i kiosken, sitta sovsalsvakt, städa och annat. Vi är oerhört tacksamma för all hjälp om det så bara är ett pass. Många nya arrangemang kommer att komma upp i dagarna så håll ögen öppna. I år satsar vi dessutom stort på ROLLSPEL och alla är helt AVGIFTSFRIA. Mera rollspel på konvent!! Mvh Henrik
 10. MrCrispy

  Crosscon 4

  Nu börjar vi närma oss fullbordan av hela kalaset. Många arrangemang är klara men några till kommer, vi försöker dra vårat strå till stacken för att inte rollspelandet ska försvinna från konventen och har hittils lyckats få ihop fyra bordsfärdiga äventyr och tre LARP-scenarion. Vi har många andra häftiga aktiviteter som man kan sysselsätta sig med. Två föreläsningar, Mindlessgaming pratar om spelutveckling, en föreläsning om Parapsykologi, och mycket annat skoj, kolla hemsidan för mera info. Vi söker fortfarande folk som känner för att hjälpa till lite, framförallt med sovvaktshållning, det kommer finnas underhållning så tråkigt har man inte. Välkommna allihopa! Mvh Henrik Kassör/Webmaster
 11. MrCrispy

  Crosscon 4

  Om ni undrar över något eller bara vill se vilka vi är så kommer några av oss finnas på BSK till helgen. Tveka inte att huga tag i oss.
 12. MrCrispy

  Crosscon 4

  Nu har vi öppnat föranmälan, så gå in på crosscon.se och anmäl dig redan nu, meddela oss även gärna ifall du vill göra det lite billigare för dig själv på konventet och t.ex jobba lite i kiosken eller sitta som sovvakt.
 13. MrCrispy

  Crosscon 4

  Nu så har vi fått up hemsidan http://www.crosscon.se, och forumet också. Några arrangemang är redan spikade men många fler kommer. Är någon intresserad av att arrangera något eller göra lite konventsarbete så tveka inte att maila oss.
 14. MrCrispy

  CrossCon III

  Vi på CrossCon vill tacka alla som besökte vårat konvent, alla som hjälpte till med förberedelser och alla hjälp under själva konventet. Även alla gäster och artister som gjorde konventet till nått alldeles extra. Vi koppas på se många av er även nästa år. Mvh Henrik /CrossConstyrelsen
×
×
 • Create New...