Gå till innehåll

Aldurnord

Medlem
 • Innehåll Antal

  14
 • Gick med

 • Besökte senast

 1. [Uppsala] Spelargrupp sökes.

  Är en spelare som är mer än intresserad av att finna nya människor att rollspela med. Är i en liknande situation som dig. Lyckligt nog är jag inte den enda från min grupp som flyttar, tre till från min grupp flyttar söderut vid slutet av sommaren. Vi planerar att fortsätta rollspela ifall allt blir som vi hoppas och du kan säkert komma och försöka dig på att rolla med oss ifall du vill! Det är alltid skoj att stöta på nytt folk trots allt! I rollspelsväg sysslar vi mestadels med EoN, Mutant, DnD, Mutants and Masterminds och annat snarlikt. Men sanningen att säga så är det rätt lite vi inte prövar på, vad helst som dyker upp och som verkar intressant spelar vi!
 2. Flytt till Uppsala

  Hejsan! Är en nittonårig rollspelare som kommer flytta söderut till Uppsala i sommar och undrar smått ifall det finns någon grupp där nere som skulle kunna hjälpa mig med att fortsätta med min hobby! Har rollspelat i fem år vid det här laget och varit både spelledare och spelare. Är smått less på DnD men för utom det så gillar jag de flesta rollspel och tycker speciellt om mer "rollspels" tunga grupper där mer tid används till spelande av sin karaktär än striderna.
 3. Hjälp med namn?

  Tack så mycket för hjälpen.
 4. Hjälp med namn?

  Håller för tillfället på att designa ett grevskap till rollspelet Warhammer Fantasy roleplaying och jag skulle behöva hjälp med följande. Var det vanligt under medeltiden att namnge områden? Som en specefik del av grevskapet som till exempel ett slättområde hade slättområdet då ett namn eller kallades det helt enkelt "Slätten" eller " Det där slättområdet i norra delen av Enisles " Är tacksam för all hjälp.
 5. Mörkertjärn - Rollspel via msn...

  Alltid bra att veta sitt folks bakgrundhistoria.
 6. Mörkertjärn - Rollspel via msn...

  Okai, då kan vi säga följande. En grupp av nomadiska barbarer vars kreatur i vanliga fall betade uppe vid drakbergen drevs ner till Järnforsen på grund av brist på bete. Cet, som var ung och oerfaren blev förhäxad av landskapet och i ren ungdomlig idioti rymde han från sin faders tält och ut i Järnekskogen. Dock visade det sig att skogen var ingen vidare trevlig plats för en ung oerfaren barbarkrigare och gång på gång var Cet nära att förlora sitt liv till ett omkringvandrade Troll som hade fått smak på människokött och sakta men säkert jagades den unge mannen ut ur skogen av trollet. När detta väl hade hänt hade hans stam redan givit sig av och hans fader hade dragit slutsatsen att hans son hade blivit ihjälslagen. Och där stod han, med endast kläderna han hade på kroppen och sin trogna yxa, ensam och övergiven i en mörk och ganska otrevlig värld.
 7. Mörkertjärn - Rollspel via msn...

  Nja, jag tänkte mig faktiskt att han kom från trakten runt järnforsarna. Så med andra ord den nordvästra delen. Dock finns det inte allt för mycket information om Barbarstammerna på din hemsida.
 8. Mörkertjärn - Rollspel via msn...

  Namn: Cet Loegure Bicne [ Loegure betyder son av, loagure skulle betytt dotter av ] Ras: Människa Klass: Barbarkrigare Utseende: En ung, aningen mörkhyad man med runt ansikte prytt av ett becksvart, borstigt skägg vars slut når ungefär till halsgropen på barbarkrigaren. Den unge mannen var bredaxlad, bredbröstad och besatt stor styrka i sina muskulösa armar. Han var iförd en skinnrustning, prydd med sin stams totem, två mån vita vargtänder åtskilda av ett svart streck. Över axeln bär han för det mesta en stridsyxa tillverkad i rent stål. Personlighet: Ung, energisk och en aning nyfiken på de ” Civiliserade ” kulturerna i söder men är ändå underligt oförstående för faktumet att någon skulle kunna vilja spendera hela sitt liv inom en stads skyddande murar. Cet är knappast en av de mest intelligenta människorna som levt och brukar oftast ta till brutala metoder ifall han inte blir stoppad. Dock litar han för det mesta på vad andra säger till honom, trots allt detta är ju deras hem inte hans. Cet är en trogen följeslagare till guden Wotan och missar inget tillfälle att tala om sin älskade gud Bakgrundshistoria: [ Vill helst inte att denna ska vara känd för alla, men ifall spelledaren vill att jag ska dela med mig av denna så kan jag bifoga den i ett senare meddelande. ]
 9. Mörkertjärn - Rollspel via msn...

  Skulle jag också kunna vara med?
 10. Det här är det perfekta ögonblicket för dig som spelledare att binda in andra karaktärer i historien, en desperat flyktning som visar sig ha långt efter äventyret är över att han har nyttiga kontakter av ett eller annat slag och vill återbetala tjänsten spelarna hoppfullt gjorde när dom räddade hans liv. Jaktscener är också perfekta i sån miljö, den storvuxna mördardroidens laserskott som träffar högar av sopor. Karaktärerna desperata kamp mot den och liknande. Med andra ord så är mitt förslag försök att binda in karaktärer som kan hjälpa spelen senare i deras spelande. En gammal Mon Calimarier/ Människa/ Wookie/ Vad-du-nu-vill-ha som har kontakter i den Republikanska/Kejserliga byråkratin. Ett barn till en inflytande rik person, en militär officerare eller något liknande.
 11. Tau, en bra nybörjararmé?

  Har under en period samlat in pengar för att köpa en armé inom Warhammer 40K. Dock är jag inte så vidare erfaren inom detta och min fråga är följande. Är Tau en bra nyböjararmé? Har mestadels läst stridsrapporter av spelare med dom och tycker att dom verkar vara ha en bra stridsstil. Tycker om deras design och bakgrund. Men som sagt, är Tauerna enkla att spela med på ett bra sätt eller är dom allt för avancerade för en simpel nybörjare?
 12. Rollspel över msn??

  Ni kan skriva upp mig, är någorlunda aktiv på Sveroks forum så att få kontakt med mig bör inte vara några större problem.
 13. Söker rollspelare i Boden.

  Är en smått erfaren spelledare, varit aktiv i drygt ett år och söker efter spelare i Boden och omnejd som skulle vara villiga att spela Star wars: The roleplaying game, Vampire: The requiem eller Mage: The Awakening. Föredrar förvånansvärt nog noviser eller nybörjar inom rollspelssamfundet.
×