Gå till innehåll

Gurkhal

Medlem
 • Innehåll Antal

  1 222
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Gurkhal

 • Placering
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  Uppsala
 1. Vilket rollspel är mest anpassningsbart?

  Om man skulle vara så djärv skulle jag rekommendera Green Ronin's Asoiaf. Nackdelen är att det inte finns ett magi-system men jag tycker att systemet för strid och andra handlingar är väldigt bra och inte så fruktansvärt komplicerat.
 2. Blähä!

  Har lagt ner de senaste 6 åren på att plugga IT och igår fick jag beskedet från min ögonläkare att jag inte bör satsa på en karriär inom IT eftersom jag riskerar att försämra min ögonhälsa permanent Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra istället Beklagar verkligen. Kan inte alls vara roligt.
 3. Vad gör du nu? (Skriv klockslag och vad)

  18:09, skall precis gå ut med hundarna.
 4. Vilken föda intar du just nu?

  Polarbröd med smör och American BBQ Sauce, av ett märke jag inte kommer på så här.
 5. Tjohoo!

  Kollade in detta efter du skrivet om det verkar helt klart intressant. Tjohoo! För att snart blir det rollspel NWoD Roligt att höra att fler än jag tycker detta verkar vara intressant. Lycka till med NWoD också.
 6. Tjohoo!

  Tjohoo! New Fire RPG kan införskaffas den 1 september! Äntligen! Har inte kännt mig på så här bra humör på länge.
 7. Vad gör du nu? (Skriv klockslag och vad)

  Nu gör jag paj. Har gjort en och skall göra en till. Paj till folket!
 8. Vad gör du nu? (Skriv klockslag och vad)

  Funderar på att äta något, eller att dricka lite vatten.
 9. Vad läser ni just nu?

  The Beginnings of Rome
 10. Viking fantasy?

  Jo det är något i den stilen jag hade tänkt också, jag har tänkt använda mig av en draug bl.a. Men även något magiskt vapen/föremål (jag har en viss syn på magi som inte alla jag spelat med under årens lopp har uppskattat, att det är farligt och alltid kommer till ett högt pris. Men jag känner att i Viking kan det vara riktigt tematiskt och passande) Låter som en bra syn på magiska krafter som ligger ganska nära min egen. Lycka till!
 11. Viking fantasy?

  Jag har kört Viking med övernaturligheter. I den frågan var det en völva och en bärsärk som var hård mot järnvapen. Jag tyckte att det fungerade bra men det kanske inte är just det som du tänkte på?
 12. Blähä!

  Vad beror det på? Det beror på att DriveThruRPG bråkar med författaren och därför blir det uppenbarligen konstanta förseningar i att spelet ifråga kan ges ut. Mycket irriterande.
 13. Blähä!

  Blähä för försenandet av rollspel.
 14. warhammer 40k i Uppsala

  Nu är det väldigt gammalt i och för sig, men jag kan rekommendera att gå till någon av stadens två spelbutiker eller söka sig till anting SISA eller Atlantis då de bägge föreningarna erbjuder tillfälle till att spela 40k.
 15. Tjohoo!

  Lycka till!
×