Jump to content

Suzolid

Medlem
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

About Suzolid

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Norrköping
 • Intressen
  TV-spel
 1. Du är varmt välkommen till Nördboets spelkväll nu den 29/11 på Bråbogatan 3! Maila gärna till mig på suzolid@gmail.com om du vill veta mer!
 2. Hör med folket som spelar på IUVO Gaming vettja! De är där på Östra promenaden varje söndag och varannan torsdag! Vet att de spelar mycket Warhammer men kanske någon där kan vara intresserad av annat också?
 3. Vad jag kunde se på hitta.sverok.se finns det bara en registrerad förening i Motala och vad de spelar framgår inte! Är du dock själv intresserad av att starta en förening och vet tillräckligt många som vill spela men inte vet hur ni skall gå till väga för att starta upp en förening så hör av er till mig eller någon annan i Sverok Östergötlands styrelse så hjälper vi er! Själv sitter jag i Norrköping och där vet jag i alla fall att det finns föreningar som spelar Magic! Borde även finnas i Linköping!
 4. Hej Johannes! Jag vet inte om jag vet någon som spelar något av de spel som du listar men du är varmt välkommen att besöka oss på en spelkväll om det kan vara något där som intresserar dig! Vi ses härnäst på fredagen den 29/11 på Bråbogatan 3. Är det intressant så hör av dig till suzolid@gmail.com så kan jag ge dig mer info! Våra spel hittar du på http://boardgamegeek.com/guild/1467
 5. Hej Det finns ett flertal aktiva föreningar i Norrköping som jag tror kan vara intresserade av ett sådant initiativ! Skicka ett PM till mig med epostadress eller telefonnummer, så hör jag av mig och kan berätta mer ingående om vilka aktörer som finns och hur ni skulle kunna göra! Mvh Magnus
 6. Jag funderar på om det är kanske värt att köpa lite brädspel nu när euron är så låg! Någon som vet en bra onlinebutik med vettig eller "gratis" frakt med ett OK utbud av brädspel? Främst spel som Last Night on Earth och dess expansioner som jag är ute efter! Alltså, brädspelsbutik med nätförsäljning med bas i ett europeiskt land med undantag för Storbritannien som då inte har euro samt vilken skickar beställningar hit till Sverige.
 7. Indeed, förhoppningsvis så fortsätter de att köpa in aktuella spel för det är just inaktuella spel som skulle leda till att färre lånade vilket skulle leda till att färre spel köps vilket skulle...ja. Max Payne 3, Mass Effect 3 och Skyrim är exempel på fortfarande förhållandevis nya spel och vill man inte köpa eller kan låna av någon vän så är ju detta ett awesome alternativ! ^^ http://www.nsb.norrkoping.se/web/norrkoping/spel
 8. Jag ville bara göra lite reklam för det ypperliga samarbetet som finns mellan biblioteken i Östergötland när det gäller att låna hem TV-spel! Man lägger till spel på sin väntelista och blir sedan påmind via mail när spelen finns att hämta vid sitt stadsbibliotek och det kostar ingenting! Visa biblioteken att de gör rätt när de satsar på TV-spel, och spel överhuvudtaget, och låna ett spel idag! ^^
 9. Lite nyfiken; hur gick det med din spelhobby sen du kom till Nkpg?
 10. Är det något mer du undrar om hur du hittar dessa föreningar så tveka inte med att höra av dig i så fall!
 11. Hej igen, ursäkta dröjesmålet. Det finns Facebook-grupper vad jag vet, här har du en i alla fall, http://www.facebook.com/groups/167251373365847/ Sen så kan du PM:a mig så kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med fler föreningar om du är intresserad! Kan ju tipsa om May the 4th Be With You som äger rum imorgon på IUVO Gamings lokal på Vikbolandsgatan 1. Det börjar vid 17.00 och håller på tills vi tröttnar och allt kommer att gå i Star Wars tecken!
 12. Hej Johan! Du hittar ett flertal föreningar på hitta.sverok.se men det jag kan rekommendera rent spontant är föreningen Nördboet som bland annat spelar brädspel och rollspel! Föreningen har även arrangerat en mindre Magic-turnering under vintern som var. Du hitta föreningen på http://hitta.sverok.se/associations/view/aID:1536 där du även hittar ett telefonnummer till kontaktpersonen för föreningen! På föreningens wiki ser du en lista över de brädspel som föreningen samt dess medlemmar besitter, [ http://nordboet.wikispaces.com/ ]. Skulle du bli intresserad av TV-spel så kan du alltid vända dig till Ludendi Norrköping, http://hitta.sverok.se/associations/view/aID:1508 !
 13. Borde inte typ Blizzard eller regionala distributörerna vara ett säkert kort att börja med?
 14. Vet inte om det är Fallout: Brotherhood of Steel som det syftas till tidigare men annars har du ett spel där i exakt samma stuk! Annars, Champions of Norrath?
 15. Min flickvän spelar i princip enbart RPG med tydliga och framträdande hack 'n' slash-inslag. Det får inte bli för mycket text eller djup i spelet för då lägger hon av. Utöver dessa så spelar hon gärna spel som Counterstrike, Unreal Tournament och Left 4 Dead.
×
×
 • Create New...