Jump to content

Påven

Medlem
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Påven


 1. Nu är det kallt ute men i Pepeligan jobbar vi på salt till vägarna. Säsong 9 börjar inom kort och sista dag för att anmäla sig är är söndagen den 2:e december. För er som undrar kommer det tas en paus över jul, närmare bestämt mellan den 20:e december och den 10:e januari då vi kommer att anordna någon slags sköj julturnering.

  Anmäler er gör ni i vår facebookgrupp: https://www.facebook.com/groups/pepeligan/

   


 2. Pepeligan söker nya spelare!

  Gillar du amerikansk fotboll? (Nej? Det gör inte jag heller)
  Gillar du fantasy? 
  Gillar du meningslöst våld?

  Då ska du vara med i vår Blood Bowl 2-liga som heter Pepeligan. Vi är en svensk Blood Bowl 2-liga med ett stort fokus på community och att ha roligt tillsammans. Vi spelar en match per vecka på säsongsbas, en säsong är mellan 7-9 matcher beroende på spelarunderlag. Allt du behöver är spelet Blood bowl 2 på datorn så hjälper vi dig med resten, vi är flera erfarna spelare som kan lära ut grunderna i spelet vid behov också. Låter det intressant? Klart det gör!

  Ansök till vår grupp på facebook för att gå med eller mer information: https://www.facebook.com/groups/pepeligan/ 

   

  Jag tänkte också passa på att bjuda på lite godis från vår hype master Adam. Vi ses på pitchen!

   

   

  Pepeligan faceoff.jpg


 3. Jag är intresserad av att köpa lite böcker till Mutant: Undergångens arvtagare. För tillfället är jag främst intresserad av följande böcker:

  * Spelarbok 2 -Rebellen & överlevaren

  * Zonernas Zoologi

  * Österhavets Otämjda Riken

  Har du någon eller några av dessa liggande och kan tänka dig att sälja dem tveka inte att skicka mig ett PM. Eftersom andra i spelgruppen som jag spelar mutant UA med som inte äger några böcker kan jag vara intresserad av fler mutantböcker som jag sedan kan förmedla till dem ifall de finns att tillgå till ett rimligt pris.


 4. Är ni seriösa på att Redemption är svårt att få tag på? Det såldes ju i såna där Xclusive/Best Buy-utgåvor för ett par år sen! jag köpte mitt ex för 70 spänn eller något sådant.

  Ja jag vet inte då jag köpte mitt för ett antal år sen :P

  Finns väl några Final Fantasy spel till PC med. =)

  Yes... rekommenderas också högt om man får tag i, själv har jag mest spelat på konsoll när det gäller final fantasy


 5. Vampire: Redemption är spelet innan Bloodlines, korrekt? Isåfall är det näst intill omöjligt att få tag i, tro mig, jag har försökt.

  Det är ingen föregångare rent storymässigt men det är V:tM spelet som gjordes innan ja... jag äger ett, kan tänka mig att det är svårt att få tag i nu dock ja :P.

  Jag patchade det aldrig och kom igenom hela spelet... Grafikglitchar märkte jag inte heller (efter att ha uppdaterat grafikkortet... Det första bråkade lite. Det klarade inte av vattnet. Eller frenzy. Vattnet såg ut som en regnbåge och frenzy och liknande (gangrels abilities, några av dem) gjorde hela skärmen svart, förutom hp och liknande saker. Det gjorde det lite svårare :P

  Jag vet att både jag och en kompis behövde patcha våra för att komma förbi en viss punkt (samma punkt, när man ska ut ur society of leopold), spelet krashade vid den punkten för båda två, grafikproblemen som jag upplevde kan mycket väll bero på mitt gamla grafikkort som jag hade sist jag spelade igenom det.


 6. Finns Vampire: Redemption också när Vampire the Masquerade ändå nämndes. För övrigt för att gå lite offtopic är det synd att bloodlines måste patchas för att gå att spela igenom och innehåller grafikglitchar som fasen (rätta mig om jag har fel).

  Sen finns det ju Neverwinter Nights 2 också... mer förutom det du nämnde kommer jag inte på till pc för tillfället som jag tror att kan vara i stil med vad du söker.


 7. jo sen har man ju hört lite om Diablo 3.. får se hur det blir med det.. eller vet någon rent av mer än jag om det?

  Jag vet att projektet skrotats förr då det inte ansågs vara bra nog men jag har hört lite rykten om att det dragits igång igen, bland annat att diablo 1 och 2 teamet sökte en 3D karaktärs-animatör någon gång i höstas förra året, så har vi tur kan vi få ett nytt diablo så småningom :)


 8. Som kommentar på det hela vill jag säga att jag tycker att ff7 helt klart är bäst hittils utan tvekan. ff8 är som redan sagt segt på grund av systemet men har en underbar historia. ff9 är underbart men inte i klass med ff7. ff10 saknade jag atb i (jag tycker på något sätt att det ger mer liv åt striderna) systemet var helt ok men inget av de bästa systemen, ff10 är dessutom ögongodis^^

  ff6 gillar jag också även om jag på något sätt inte fastnat lika hårt i det. sen har jag ju fakiskt lirat 1,2,3,4,5 också (enligt japansk ordning) men jag anser inte att de kan tävla med dom som kommer efter rent storymässigt. För att inte glömma: FFX2 var och är en besvikelse.

  Måste bala lägga in att FF7 med stor sannolikhet kommer få en remake till PS3 med ytterst läcker grafik Wink

  Så alla fans får både ett otroligt bra spel med känsla och story PLUS ögongodis till grafik.

  Det som läkt ut om det har gett falska förhoppningar till många... demot är tydligen bara en visning av grafik till ps3

×
×
 • Create New...