Gå till innehåll

Påven

Medlem
 • Innehåll Antal

  57
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Påven

 • Placering
  50+
 • Födelsedag 1988-04-18

Profile Information

 • Ort:
  Hörby
 • Intressen
  Rollspel, Brädspel
 1. Pepeligan söker nya spelare! Gillar du amerikansk fotboll? (Nej? Det gör inte jag heller) Gillar du fantasy? Gillar du meningslöst våld? Då ska du vara med i vår Blood Bowl 2-liga som heter Pepeligan. Vi är en svensk Blood Bowl 2-liga med ett stort fokus på community och att ha roligt tillsammans. Vi spelar en match per vecka på säsongsbas, en säsong är mellan 7-9 matcher beroende på spelarunderlag. Allt du behöver är spelet Blood bowl 2 på datorn så hjälper vi dig med resten, vi är flera erfarna spelare som kan lära ut grunderna i spelet vid behov också. Låter det intressant? Klart det gör! Ansök till vår grupp på facebook för att gå med eller mer information: https://www.facebook.com/groups/pepeligan/ Jag tänkte också passa på att bjuda på lite godis från vår hype master Adam. Vi ses på pitchen!
 2. [Köpes] Mutant UA

  Jag är intresserad om priset är förhandlingsbart. Du har PM!
 3. Jag är intresserad av att köpa lite böcker till Mutant: Undergångens arvtagare. För tillfället är jag främst intresserad av följande böcker: * Spelarbok 2 -Rebellen & överlevaren * Zonernas Zoologi * Österhavets Otämjda Riken Har du någon eller några av dessa liggande och kan tänka dig att sälja dem tveka inte att skicka mig ett PM. Eftersom andra i spelgruppen som jag spelar mutant UA med som inte äger några böcker kan jag vara intresserad av fler mutantböcker som jag sedan kan förmedla till dem ifall de finns att tillgå till ett rimligt pris.
 4. Slå bilden över din

  Men Arnold mår inte bra i ett sånt här
 5. [MMOG] Hur spelar du? Hjälp oss att veta bättre!

  Jag spelar en hel del online, jag kan tänka mig att delta, jag finns tillgänglig på följande mailadress; ebbesson_tor@hotmail.com
 6. Vad lyssnar du på just nu?

  Nobuo Uematsu - The man with the machinegun
 7. Dagens I-landsproblem...

  Skolans nät är brutalt segt idag och jag vill surfa smidigt
 8. Tjohoo!

  Tjohoo för lajv till helgen
 9. Blähä!

  Blähä för att tiden inte går tillräckligt fort.
 10. Vad lyssnar du på just nu?

  Apocalyptica - Nothing Else Matters (Metallica cover)
 11. Slå bilden över din

  Utomjordingar? Det ordnar dessa grabbarna:
 12. Har jag spelat alla riktiga rollspel?

  Ja jag vet inte då jag köpte mitt för ett antal år sen Yes... rekommenderas också högt om man får tag i, själv har jag mest spelat på konsoll när det gäller final fantasy
 13. Har jag spelat alla riktiga rollspel?

  Det är ingen föregångare rent storymässigt men det är V:tM spelet som gjordes innan ja... jag äger ett, kan tänka mig att det är svårt att få tag i nu dock ja . Jag vet att både jag och en kompis behövde patcha våra för att komma förbi en viss punkt (samma punkt, när man ska ut ur society of leopold), spelet krashade vid den punkten för båda två, grafikproblemen som jag upplevde kan mycket väll bero på mitt gamla grafikkort som jag hade sist jag spelade igenom det.
 14. ice wind dale 2 problem

  Icewind dale 2 måste patchas, det är bara att leta upp den senaste patchen så ska det nog funka
 15. Har jag spelat alla riktiga rollspel?

  Finns Vampire: Redemption också när Vampire the Masquerade ändå nämndes. För övrigt för att gå lite offtopic är det synd att bloodlines måste patchas för att gå att spela igenom och innehåller grafikglitchar som fasen (rätta mig om jag har fel). Sen finns det ju Neverwinter Nights 2 också... mer förutom det du nämnde kommer jag inte på till pc för tillfället som jag tror att kan vara i stil med vad du söker.
×