Jump to content

Fulgrim

Medlem
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

 1. Letar efter Deathwatch bikers och terminators samt även Space Wolves Bikes till ett bra pris.
 2. Hej! Vill sälja mina Cryx. Mer info här: http://gotapair.se/forum/viewtopic.php?f=12&t=1921 Byter gärna mot Cirklegrejer, ffa eMorv, Cassius och grejer som de gillar.
 3. Som titeln säger. PM:a gärna om ni har detta till salu. Har även wh40k (eldar/CSM),15mm historiskt mm att byta med om det är av intresse.
 4. Som titeln säger, säljer givetvis styckesvis. Säljer pga att jag har dubletter av dessa modeller. De är målade till bra TT standard men kan förstås piffas till ytterligare om man vill det. Bilder kan fixas vid önskemål. Ge bud här eller via PM. Grejerna finns i Stockholm.
 5. finns på ebay: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... %3AIT&rd=1
 6. skulle ju kunna vara vanskligt förstås - men du kan ju kanske ta ut lite figs i provision? :wink:
 7. Varför inte spela Epic Armageddon mot din favorit(?) lizardmen-motståndare istället för att sälja? Ha de!
 8. spelar för att det är roligt, annars skulle jag slutat (vilket i princip har hänt med wh40k - tråkigt edition, eldar för trist codex, emperors childen för bra). Vad jag inte kan med är att ta "dåliga" val. Det skriker i min taktiker/strateg-själ av bara tanken på ta "dåliga" saker. Jag optar friskt men aldrig med tanken på att "osta" sönder en lista utan för att jag försöker få bästa möjliga styrka för "pengarna". Jag spelar för att vinna och förutsätter att min motståndare gör detsamma - skulle bli besviken i annat fall. Skulle dock hellre skippa att spela än att spela en tråkig match som jag vann.
 9. är intresserad av både dina eldar figs och nidsen men har inte lust att buda på dem separat - köper hellre rasket för en klumpsumma. Bor i stockholm och du kanske har vägarna förbi? skicka ett PM om det kan vara något. Ha de!
 10. tyvärr inte mycket, har mest eldar men inte mer än att jag vill ha kvar i princip allt för att ha lite valmöjligheter. Orks har jag bara 2000pts av och behöver expandera. Vad har du? Kanske kan ordna ett triagelbyte..
 11. har lirat med mina 12.500pts eldar mot 16.000 tyranids en gång. Det var förra versionsn av 40k så det lär gå smidigare nu. Det var inte så kul utom vissa highlights men mäktigt att se på. Vi tog en turn i taget och pausade imellan - det tar tid att flytta så mycket modeller! Det som gör det "fel" imho är att wh40k är av sådan typ att det är den som startar som har mest fördel - det kommer att bli en hel del caualties på motståndarsidan innan den ens har hunnit flytta. Spela epic istället! kanske går att köra epic i 28mm..... reglerna är iaf mycket bättre.
 12. inga som städar ut sina gamla dammiga modeller?
×
×
 • Create New...