Gå till innehåll

Battlefighter

Medlem
 • Innehåll Antal

  1 079
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Battlefighter

 • Placering
  1000+

Profile Information

 • Ort:
  markaryd :(
 • Intressen
  warhammer,dator,hårdrock mm
 1. program att skapa nya spel med

  Om du hittar något säg gärna till
 2. Island of Blood modeller

  Håller helt med där, vet inget om detta nya settet men i battle for skull pass så fanns inga regler till hälften av modellera, hittade dom sen på hemsidan, men problemet med poängkostnader återstod.
 3. Klassisk World of Warcraft 1.12.1

  Kerrai gör inte det, 1.12.1 är viktigt för oss spelare ^^ Philip: Jag spelade endast liiite på 60tiden, började nästan nät tbc kom ut, men wotlk har verkligen förstört spelet. Jag och mina kompisar har långa hatdisskusioner och saknar 60tiden så otroligt mkt. Ska kolla in sidan!
 4. The Immortal Horde of <Insert Coolt Namn>

  Ser sjukt bra ut! assnygg wthering! ska du göra en arme i denna tråd eller? puss
 5. [WH40K] Ignorar PowerClaw armor saves?

  Tack! för jag och min kompis hade en disskusion om det Nu ska min Warboss slackta :twisted:
 6. [WH40K] Ignorar PowerClaw armor saves?

  Enkel fråga, Ignorar powerclaw armorsave?
 7. [WHFB] Förändringar i 8th ed, bra eller dåligt?

  Say what? Att man får mäta i förväg gör ju bara att det blir sjukt mycket viktigare hur du ställer dina enheter för du måste locka din motståndare till att ta dåliga beslut. I de spelen där man får mäta i förväg har det hitintills visat sig sjukt viktigt att ställa dig rätt för motståndaren behöver inte gissa till sig positioner. Det är galet mycket viktigare att ställa dig rätt nu för innan kunde du göra fel och hoppas på att motståndaren bedömde fel. Nu måste du faktiskt göra rätt. Sedan ser jag inte spelet som statiskt. Jag ser inte alls hur en enhet kan bara står statiskt och ser på medan en fiende rusar mot dem. Att slå först är både töntigt och fel. För att slå snabbare på att slå måste man vara snabbare på att slå. Alltså är det I som skall avgöra det. En enhet som är förberedd på ett anfall kan väldigt ofta slå först då de har någon sorts intelligens - de förbereder sig - vilket gör att man slår absolut inte först bara för att det är ens tur att flytta på sig. Riktigt bra att de gav stridsbonus istället för en ologisk "slå först"-regel. Cav som anfaller infanteri som är förberedda på anfallet är inte så bra. Hej spjut eller andra anti-cav-taktiker. Nya versionen är bättre. Alla andra har fel Att folk chargar random kommer skrämma kids, tror jag. Duktiga spelare kommer fatta att man vill att motståndaren försöker charga 14 tum "för att de kan" och sedan mosa sin motståndare. Duktiga spelare kommer se att bara för att en enhet _kan_ charga max 16" så skall man inte räkna med det. Sedan gillar jag inte att folk säger att 40k inte är taktiskt. Det är faktiskt ungefär samma personer som ligger i topp på turneringar på samma sätt som i fantasy. Att säga att 40k inte är taktiskt är att säga att inte fantasy 7:e versionen är det heller. Och Dvärgar kan inte charga längre än super kavalleriet. Eller rättare sagt. Spelar folk efter att deras dvärgar skall charga längre än kavelleriet så kommer de förlora. Att efter sedan säga "de kan ju!" kommer nog vara en klen tröst. Egge, verkligen bra sagt! Bästa argumenten hittills. En fråga bara, kan dvärgar charga lika långt som cav? eller fottrupper överhuvudtaget? Har cav inget övertag i att dom får gå längre?
 8. Målning och Konvertering

  otroligt snyggt! färgglad som tusan! i like!
 9. [WHFB] 8ed Köpa?

  Limbo; Men nu var det ju så att han köpte för att läsa och inte spela, och ville veta om det var värt att läsa boken bara för att läsa. Fluff är ju awesome? varför ignorera det?
 10. [WHFB] 8ed Köpa?

  Om du ska köpa boken bara för att läsa verkar det ju perfekt, vääääldigt mkt fluff i den
 11. Nya regelboken till Warhammer

  Är ju snäll skulle varit 54-0 igentligen. Men tråden spårar ur och jag ks ainte lägga in mer skräppost som denna.
 12. Nya regelboken till Warhammer

  1-0 till Viking
 13. Nya regelboken till Warhammer

  kola ner på svordomarna snälla, du ville ha andras åsikter om detta ämnet och så blir du skitarg på deras argument :?:
 14. Målning och Konvertering

  riktigt snygg! keep it up \o/
 15. [WH40K] Termagant brood

  Bra ide +1 Eldoriath
×