Jump to content

Sajon

Medlem
 • Content Count

  582
 • Joined

 • Last visited

About Sajon

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Intressen
  Warhammer
 1. Fantasy rulebook pocket version fortfarande endast 1kr!! Många andra saker är fortfarande väldigt låga bud. Gå in och ta dig en titt och lägg gärna ett bud.
 2. http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55 Allting startar på en krona.
 3. Nu så är det den verkliga slutspurten här!!! Kl15.50 idag den första april tar den första auktionen slut, och ungefär en timme senare är även den sista slut. Så bjud nu på för fullt! http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55 I nästa våg av auktioner så kommer det den andra delen av Chaos Dwarfs. High Elves. Chaos Space Marines.
 4. Ca två dygn kvar av mina auktioner. Ta och bjud för fullt, fortfarande väldigt billigt. http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55
 5. Har en Bloodthirster på auktion just nu på tradera. Ta dig en titt!! Ca två dygn kvar av mina auktioner. Ta och bjud för fullt, fortfarande väldigt billigt. http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55
 6. fortfarande många fin fina priser, så släng in ett bud på det du önskar. Mera kommer upp inom kort! High Elves, mer Dark Elves, mer Chaos Dwarfs
 7. Nu så är det den verkliga slutspurten här!!! Kl15.50 idag den första april tar den första auktionen slut, och ungefär en timme senare är även den sista slut. Så bjud nu på för fullt! http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55 I nästa våg av auktioner så kommer det den andra delen av Chaos Dwarfs. High Elves. Chaos Space Marines.
 8. Endast en timme kvar. Ta en titt http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55
 9. Nu har jag kommit till skott. Med stor sorg och vemod så lägger jag ner Warhammer till fullo. http://www.tradera.com/profile/items/606832/sunshine55 Denna länken ovan är bara starten på vad allt som komma skall. Just nu är det bara 9st army books. Men det kommer att komma en hel armé Chaos Dwarfs allting i stort sett från forge world. Även High Elves armé, Dark Elves och en cool Bretonnian armé. Det kommer även en påbörjad Chaos Space Marine armé. Alla dessa arméer kommer att komma upp under veckan. Allting med start på endast 1kr. Så ta dig en titt och bjud på för fullt. Det kommer säkerligen finnas nånting där för dig. Kommer en jätte stor biz låda med allting mellan himmel och jord. Även en väska med färger och armé väskor samt lite andra hobby prylar som är alla i gott skick.
 10. Många har visat intresse av delar och inte det hela. Kanske skulle jag kunna börja sälja saker o ting av bit för bit. Men det är betydligt mer jobb för mig och det tar betydligt långsammare och antagligen kommer jag sluta med några saker som jag inte blir av med alls. Men säg mig mer vad mer specifikt du är ute efter?
 11. https://www.facebook.com/groups/118308781703881/ Jag är inte så high tech så jag lyckades inte få upp bilderna här. Så bilderna finns under denna FB länk.
 12. Då har slutet på en era kommit till slut. Jag slutar spela med mina älskade Chaos Dwarfs. Har en rejäl samling såna nu. Allting förutom mina green skins är från Forge World. Det kan förekomma en eller annan små skada som kan ha uppkommit under transport från och till turneringar. Men inget större som en ordinarie händig warhammer nörd som ska lätt fixa med lim och på sin höjd pinning. Det enda som jag VET som är en besvärlig skada är på ett av hjulen till Dreadquake Mortarn som alla ekrar/hjullager har det klassiska bubblor i resinen så hela de har fallit ur hjulet. Vad jag har är följande: Tamurkhan The Throne of Chaos 3st Bull Renders endast grundmålade (sålt) 9st K'daai Fireborns varav 2st målade använt som filers 2st Iron Daemons (en med steam cannonades, en med skullcracker) (sålt) 1st Drazhoath the Ashen (med tillhörande Bale Taurus helt målad) 1st Dreadquake Mortar 1st Deathshrieker Rocket Launcher (målad) 2st Magma Cannons (båda målade) 3st command groups (funkar till både fire glavies och vanliga infernal guards) 50st Chaos Dwarfs Infernal Guards varav 30st målade (hand weapon & shield) (20st omålade sålda) 20st Chaos Dwarfs Infernal Guards varav 18st målade (fire glavies) ALLT detta ovan är direkt köpt från Forge World. Dessa forge world saker är köpta för 905pund som är 10579kronor. 1st Hellcannon målad, men i annat färg tema (metall) 5st Chaos Warhounds (metall) 5st Chaos Warhounds (plast) (3st sålda) 3st Night Goblin Fanatics (pinnade som Khans på warhounds) (sålt) 65st Night Goblins varav 40st målade (bows, från skull pass boxen) 50st Night Goblins (hand weapon & shield, från skull pass boxen) 4st Night Goblin command groups (från skull pass boxen) 3st Night Goblin big bosses (från skull pass boxen) 1st Balrog målad och konverterad till en K'daai Destroyer 1st Battle Standard Bearer från Avatar of War 1st Dubbel transport väska (från GW) 1st Enkel transport väska (från GW) 5st movement trays anpassade för armén med magnet plattor. Allt infanteri har metall plattor under basen. Saker och ting säljes bit för bit nu! Vid önskemål och privat förhandlande Allting finns i Timrå.
 13. Hej jag har 40k grundregel boken i väldigt gott skick. Skulle du vara intresserad av den?
 14. Tjena säljer en massa warhammer just nu, allting är upplagt på tradera för endast 1kr. Så ta dig en titt och lägg några bud. http://www.tradera.com/finding.mvc/item ... gnr=606832
 15. vad finns kvar? är helt klart intresserad av en del saker.
×
×
 • Create New...