Jump to content

iRobert

Medlem
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

About iRobert

 • Rank
  250+
 • Birthday 10/14/1985

Profile Information

 • Kön:
  Annat
 • Ort:
  Norrköping
 • Intressen
  Biologi, Vetenskap, Politik och Pepsi.
 1. Vi har en bräd/figurspelsförening vid haga som just nu renoveras, men du hittar oss på forum.darkage.se så länge!
 2. Vår förening Saeculum Obscurum (gamla Dark Age) har en ny fräsch stor välbesökt lokal fullt av spel och liv! Vill du veta mer finns vårt forum på forum.darkage.se Vi är runt 28-36 i åldern, och spelar mest warhammer 40k, warmachine och diverse brädspel. Vi arrangerar även turneringar relativt ofta.
 3. Spelar ni bara rollspel eller annat också?
 4. Jag jobbar numera varannan vecka (tors-ons) så jag kan äntligen planera. Om önskat så kan jag därför försöka göra kallelser till styrelsemöten nu, vilket jag inte kunnat tidigare då jag inte vetat ens vecka till vecka hur jag jobbat.
 5. (eller så har ingen svarat för att dom inte kan helt enkelt) Från Rebecka Prentell: Tjenare! Nu har vi fått in en bunt svar på doodlen och absolut flest kan den 20/8 - så då kör vi! Preleminärt schema för dagen: 20/8 Nätverksträff på förbundskansliet i Linköping ------------- 8.00 Frukost för den som kommer tidigt 9.00 Workshop 1 - Marknadsföring 12.30 Lunch på kansliet 13.30 Workshop 2 - Strategi 17.30 Slut för dagen 18.00 Middag Har ni svårt med tåg som är inne i tid på morgonen finns plats i övernattningslägenheten - medtag egna lakan! Anmäl specialkost i förväg till mig på rebecka.prentell@sverok.se Sverok står för resekostnaderna - spara din biljett eller säg till så bokar jag åt dig. Skicka vidare den här informationen till era styrelsekamrater och meddela mig senast den 1/8 hur många ni blir från er styrelse! Ha det fint så hörs vi av! /Rebecka
 6. Vi får mail lite sporadiskt så den verkar fungera.
 7. vilken mail skickade du ifrån? Inget av det du skrev låter bekant, och jag läser min mail slaviskt
 8. iRobert

  Ny wh40k spelare

  Jag rekommenderar fortfarande att du tar del av den samlade expertisen på www.svenska40k.se istället för här, då denna forumsdel inte är lika välbesökt.
 9. iRobert

  Ny wh40k spelare

  Jag rekommenderar att du börjar läsa www.svenska40k.se/forum om du vill lära dig hur communitien för 40k är
 10. Kvalite är irrelevant då jag endast vill åt metallen som jag ska rensa. Tar såklart helst oihopsatta modeller. smsa gärna 0739692206 eller maila cederlund[at]gmail.com om du har ovan nämnda modeller över.
 11. På grund av hur mitt schema sitt ut så upplever jag mig som en dålig möteskallare, så jag skulle uppskatta om någon annan ville ta på sig det ansvaret för merparten av sommaren/hösten. Jag petar till igen när jag har mer tid.
 12. iRobert

  MÖTE

  Jag kan nog medverka så som det ser ut just nu. Jag ska försöka få upp sidan nu när domänen iaf finns för ostergotland.sverok.se .. jag har dock inte fått login än.
 13. iRobert

  MÖTE

  Jag har ganska randomtider hela maj, bifogar mitt schema som en fil, men förutom helgen 14-15 så kan jag om inte schemat säger annat.
 14. iRobert

  Möten

  Jag ber om ursäkt om det inte framgick i mailet (sitter inte vid min client nu) men ja, det är Sveroks Kansli som gäller.
×
×
 • Create New...