Jump to content

frangiz

Medlem
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

About frangiz

 • Rank
  250+

Profile Information

 • Intressen
  Linux, warhammer 40k
 1. frangiz

  CalCon

  Klart du ska åka dit då.
 2. frangiz

  CalCon

  Nu när det är mindre än en månad kvar till CalCon så undrar jag vilka som ska dit och vad ni åker dit för..? Själv ska jag spela magic the gathering och diverse bräd- & kortspel.
 3. Inte så förvånad av resultatet..
 4. 1 st demonic tutor 4 st hypnotic specter 4 st ball lightning 4 st the rack 4 st lightning bolt 1 st mind twist 1st yawgmoth´s will 2 st incinerate vill veta edition och skicka på alla korten
 5. Jag är intresserad av enstaka kort om det går för sig..
 6. Min bror kan inte riktigt bestämma sig för vad han ska spela i warhammer 40k och funderar nu på Tzeentch och Khrone. Själv spelar jag Nurgle och hålle ingen koll på de andra delarna av Chaos då de intresserar mig inte så mycket. Är det något som har lite erfarenhet av dessa och kan tänka sig att berätta lite om dem. Att Khrone är väldigt cc inriktade och Tzeentch har mycket magier är jag medveten om men lite taktik etc vore bra.
 7. Var det något 40k spelande där så får ni gärna skriva lite om det också.
 8. Samma person har skrivit skit om våra evenemang på andra sidor t ex --> http://www.newgeneration.nu/forinlagg.php?amne=62 Som ni ser så är det exakt samma formuleringen på skitsnacket/kommentaren. Vill påpeka att vi alltid har betalt de utlovade prispengarna. Någon moderator kanske kan hjälpa till? Vill helst inte att vår förening får en massa dåliga rykten om sig av anonyma personer. Har man ett klagomål så ska man framföra det till oss. Gäller det pengar så återbetalar vi självklart ifall känner sig lurad på något sätt, men då krävs det lite mer konkreta uppgifter... Johan Strand Ordförande Dracotech Fegt folk som inte vågar stå för vad de säger.
 9. Håller med. Men sedan så skulle jag spelvägra mot de personer som ostarsönder sina listor. Minimala Troops och stor mängd elites eller liknanade. Listorna ska bygga på troops till största delen och då tycker jag att det är roligast. Sedan att jag spelar Death Guard är kanske en anledning till min åsikt.. Jag tror bestämt jag måste lura ner dig i Warmachineträsket... där det inte finns någon ost! Du får gärna visa någon dag men jag betvivlar att jag kommer lämna mina sjuka mariner..
 10. http://wse93224.ta30.talkactive.net/act ... 856624.gif Kanske uppdaterad sedan ditt inlägg..
 11. frangiz

  Ecrana

  Några synpunktler: - Detta är en tråd i bidragsdelen av forumet. Inget "eget" forum. - Registrera er helst. - Vad har detta med bidrag att göra? - Vad är Ecrana?
 12. Håller med. Men sedan så skulle jag spelvägra mot de personer som ostarsönder sina listor. Minimala Troops och stor mängd elites eller liknanade. Listorna ska bygga på troops till största delen och då tycker jag att det är roligast. Sedan att jag spelar Death Guard är kanske en anledning till min åsikt..
 13. Gällande Chaos Under Elites-sektionen, Transport: Chaos Rhino. Man kan ändast köpa den som en transport åt en trupp. Rhinos är inga taxibilar..
 14. En av de viktigaste är enligt mig att du ska måla färdigt det du börjar med. Man känner sig gladare om man kan kolla på alla modeller man har målat klart som växer hela tiden i antal. Sedan så ska du nog undvika att göra förstora inköp så att de modeller du ska måla blir förmånga. Då kan det kännas väldigt pressande och tungt att måla allihopa snyggt.
 15. Dracotech är skit! lurar folk på pengar! Lite sent ute kanske..
×
×
 • Create New...