Jump to content

vargen

Medlem
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

About vargen

 • Rank
  250+
 • Birthday 06/24/1988

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.hroafelme.se

Profile Information

 • Ort:
  Solmunkarna
 1. SolCon - 2010 (Örebro) 2010-10-29 - 2010-10-31 http://www.solmunkarna.org
 2. vargen

  Hårdare krav

  Jag svarade på ett mail som Ordförande i G4U skrev till mig istället för att skriva i tråden. Jag är inte en inblandad part så jag bryr mig inte, det enda jag är rädd över är att den lilla "e-sport" scenen tar skada, tex så kanske sverok väljer att sluta stöda "cs-"föreningar helt. Så vad gäller olika bevis är det upptill båda föreningarna att klargöra för sig själva. Om man nu anklagar en annan förening för brott mot svensk lag bör man ha bevis att backa upp det. Sen är väl mitt uttalande om att de bevis som framställt inte är bevis för mig, bevis för vad jag tycker? Så ovanstående post var inte riktad till dig alls. Skulle ha qoutat något så det blivit lättare men men...
 3. vargen

  Hårdare krav

  Lite roligt att man får mail från Michael Levin (Ordförande Games4u) Där han nästan hotar en och säger om jag har något att säga om Games4u kan jag ringa han direkt, men han vågar inte lägga en kommentar här. Känns kanske som att ett av problemen ligger där? Du säger Michael att du vill stoppa pajkastning men ändå mailar du folk privat och säger hur dåliga playstar är. Skärp dig unge. Ta diskussionen och göm dig inte bakom annat. Vad annars gäller min relation med Playstar är jag bara medlem och blev det bara för HoN beta men bestämde mig nu när de skaffat en lokal i Örebro att det är värt att vara kvar. Samt det jag menar med att det inte finns några bevis så skiter jag väl i massa fragbite posts eller att de gjort reklam under fakenick, det är väl knappast något olagligt. Hade Games4u riktiga bevis på att ni ddosats av playstar etc så borde ni väll gått till polisen istället för att sitta och skicka till privata mail till folk där ni smutskastar playstar. Vilket är varför jag inte tror ni har några vettiga bevis som skulle kunna väga något under rättegång. Men även om playstar gjort små fuffens saker som ni har bevis för så blir det ju inte bättre genom att göra såhär. Isf skulle ni gott till tex David och Nina för ett-två år sen, iaf då jag började höra om era intern krig. Då tycket jag Playstar tog lite mer rätt väg och tog in lite experienced sverokare som Melin, Halken och Lyzio? som var med ett tag. För att styra upp deras verksamhet. Samt så är väl Playstar den enda föreningen som Sverok kräver måste ha en Auktoriserad Revisor som kontrollerar dem. Tråkigt tycker nog alla att denna pajkastning är och jag hoppas det löser sig för alla oss datorspelande personer. Kolla på r60.org som var under mycket kritik men jag tycker löst det mycket bra. Jag hoppas att ni kan lösa detta utan att någon förening blir utesluten ut Sverok och ni kan börja samarbeta istället.
 4. vargen

  Hårdare krav

  http://rakaka.se/?newsID=14693 Nyheten jag antar denna post handlar för alla oss som inte hänger på fragbite 24/7. Det finns ju inga bevis alls, Pajkastning från Games4u.
 5. Problemet är ju att tex datorspels föreningar inte får söka stöd från sverok. På årsmötet för Sverok bestämdes det att tex lokal bidrag måste gå till fysiska lokaler, Även om det är en mindre kostnad att hyra en server för en datorspels förening där de kan vara 20-60 personer på. Allt blir bestämt av Lajvare som Halken säger är överrepresenterade i Sverok i toppen. Alla försök att få lite stöd avslås. Jag tror tex inte en datorspels förening skulle få en projektansökan på att köpa in dator till förenings lokalen för alla att spela på skulle gå igenom, som tex en ansökan på 80K att köpa stugor till en by skulle göra. I mina 5 år inom Sverok så känns man väldigt motarbetat inom Sverok och jag känner att min förening nog kan få mer hjälp och stöd från en förening som Playstar än själva förbundet, vilket är helt konstigt. Landstings pengarna ska inte gå till en verksamhet utan bör delas ut lika i den mån det går. Min åsikt är att Distriktet Svealand inte ska äga ett lajvområde! Svarta Galten kan som alla föreningar få söka lokal/områdesbidrag för ha sitt område. Det spelar ingen roll om det är världens bästa lajvområde om föreningen inte klarar av att sköta det. Varför pumpa in mer pengar när vi kanske ser samma sak om 5 år då nästa markägare vill plantera skog på sin mark istället för att ha 200 lajvare springa runt.
 6. be medlemmarna vara mer försiktiga med korten då? Sliter man ut en laminerat papper på ett år sköter man det väl inte så bra? Annars vet jag inte om man kan köpa lite tjockare laminat papper?
 7. När kan man förvänta sig att protokollet kommer upp? Mälardalens kom ju upp samma dag som mötet?
 8. vargen

  Alpha Protocol

  Jag tycker idén och alla saker ingame har de lyckats med men herregud va dåligt kodat spelet är. spelet hinner inte med min mus ibland och får optiska virvlar. Känns vara konstigt ibland. Sen är väl jag skadad av fps spel men herregud att man inte kan sikta för ett öre. Då tar jag hellre pengarna och lägger på splinter cell conviction.
 9. NärCon (Örebro) 23 juli – 25 juli [2010] http://www.narcon.se
 10. inte resekostnader men resan i sig. Ingen som var sugen att sitta en halvdag för att åka på styrelsemöte, då blev det heller ingen aktivitet i distriktet. Något man kunde testat var att köra mötena digitalt. Hur räknas medlemmar i län? är det föreningssäte som kollas först sen vart de bor eller är det rent från medlemmens ort? Man tycker Värmland borde ha mer än 300 sverokare.
 11. varför svealand inte fått bidrag från värmland är för att vi inte har nog medlemmar i länet, tror det krävs 300 medlemmar och vi har inte nått upp så många i värmland.
 12. Föreningen Solmunkarna har anmält sig =) Örebro Kommun vill att vi ska gå en föreningskurs för att få ett start bidrag, vet du om denna kurs skulle kunna täcka det? Jag ska ringa Örebro Kommun idag och kolla men tänkte att kommunen vill ha mer precis info om kursen.
 13. vargen

  Bad Company 2

  Hehe, då var det lite svårare med Q ja =) Ne, jag tycker inte det är någon direkt skillnad, Visste campar def mycket men det ska de väl göra. Nu ska jag väl även säga att jag nästan till 100% kör Rush. Jag tycker det blir roligare när det finns någon form av realism i ett spel, att sätta 30 kulor i en person och de springer vidare blir bara befängt. Jag kan ta att Assault klassen kan ta ett skot i magen med resten borde storkna =) Iaf med M24, GOL eller M95. Hur som helst är det ett roligt spel =)
 14. vargen

  Bad Company 2

  om du siktar på en fiende och trycker 'Q' så spotar du, du kan göra det i ditt eget team med, Tex om du är skadad och siktar på en medic i ditt lag så ber du han heala dig.
×
×
 • Create New...