Jump to content

Lugo Moll

Medlem
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

About Lugo Moll

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Ort:
  Sollentuna
 • Intressen
  Lajv, musik m.m.
 1. Jag har spelat ettan till tream. Mycket bra spel, men hur är fyran egentligen? Är den värd att skaffa?
 2. Baldurs Gate II - Det bästa datorrollspel jag spelat, och med tanke på att rollspel är min favoritgenre deducerar jag att det måste vara mitt favoritspel. Ettan är också bra, men lite långtråkigt i min mening. Planescape Torment - Ett annat superbt rollspel med mycket bre dialog och story. KOTOR I och II - Helt okej rollspel. Det bästa med dem är att man kan prata med och lära sig mer om sina kompanjoner. Mysfaktorn sjunker för att det är 3D. Warcraft III - Det enda RTS jag fastnat för, mest för att kampanjen hade en fängslande storyline. Heroes III - Toppen av HOMM-serien. Har dock inte spelat ettan eller tvåan så mycket. Fyran och femman är styggelser. Civilization IV - Det bästa Civ spelet. Väntar spännt på den nya expansionen. The Longest Journey - Ett peka-klicka spel med mycket bra story. Worms Armageddon - Går alltid bra att spela.
 3. Hmm... Jag har, enligt ovanstående, helt lagligt införskaffat mig Bloodlines med 1.2 patchen och börjat spela lite smått. Hittils verkar det mycket lovande. Måste säga att detär en mycket cool värld spelet utspelar sig i. Det är dock lite konstigt att människorna inte känner till vampyrernas existens då det verkar gå omkring vampyrer helt öppet på gatorna. Och de ser ju inte direkt mänskliga ut heller med blå hud och huggtänder och allt.. Fable låter bra i teorin, men är, i praktiken, bara ett vanligt simpelt hackn'slash-RPG.
 4. Jag vet! Drakborgen! Eller kanske inte, förresten...
 5. Jo, jag har spelat elder scrolls spelen en del och visst är det kul att springa runt i en så enorm värld. Efter ett tag tröttnar jag dock eftersom allting är så repetativt och likadant, man blir aldrig överraskad. Dessutom tycker jag att NPCerna känns för opersonliga, särskilt i Morrowind där gubbarna egentligen bara är vandrande uppslagsböcker. Oblivion är lite bättre men paradoxalt nog får röstinspelningarna av alla repliker karaktärerna att kännas ännu mer opersonliga. Kanske är det för att man ganska snart lär sig att känna igen att det bara finns ett fåtal röster som varvas bland alla världens innevånare. KOTOR spelen glömde jag visst! Givetvis har man spelat dem. De där vampyrspelen har har jag dock aldrig hört om. Ska kolla upp dem.
 6. Jag har en känsla av att jag har spelat alla riktiga rollspel till PC. Med riktiga menar jag spel där man faktiskt för meningsfulla samtal med karaktärer i en interaktiv värld. Därmed är spel som Diablo eller Morrowind uträknade. Jag är heller inte interesserad av MMORPG. Jag har redan spelat: Baldurs Gate I och II, Icewind Dale I och II, Fallout 1 och 2, Planescape Torment, Neverwinter nights och ett konstigt men intressant spel som heter "Arcanum of Steamworks and Magicka Obscura". Jag kan ha glömt något, men min fråga är: Känner någon till ytterligare rollspel i samma klass som ovanstående? (Jag äger PC och Gamecube)
 7. Lugo Moll

  Valuta i DoD -91

  (Har reggat mig nu.) Då kör jag på 100-200 sm. Jag kör egentligen ingen särskild version bara DoD från 1991 i allmänhet. Äventyret jag spelleder är Gudarnas öga som jag hittade på scenariobanken här på Sverok. Det verkar vara ett seriöst och välgjort äventyr som dessutom har två uppföljare. Något som är lite annorlunda är att jag tänkte köra det på ett forum. Jag har spellett ett sådant rollspel förut ("Enhörningshornet") och det brukar funka riktigt bra. Man får tid att tänka över sina repliker och handlingar ordentligt. Jag använder inte de riktiga reglerna utan har hitat på någon sorts forumanpassad variant. Om någon känner för att hoppa med kan ni regga er och posta här
×
×
 • Create New...