Jump to content

Zero

Medlem
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Zero

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Ort:
  Västra götaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, Köper gärna lite warhammer fantasy empire och kislev. Även mordheim är intressant. Helst människor men annat kan va intressant också. Så skriv vad ni har!
 2. Tjena, Jag har 20st Greatswords över som jag inte kommer använda. Av dessa är 10st de nya plastfigurerna och de är omålade och inte ihopsatta. 10st är gjorda av metall, av dessa är två st målade resten är ej målat. Det finns Full command och dessa är också av metall. Finns det något intresse? Ge mig ett prisförslag!
 3. Bump, Köparen jag hade kontakt med betalade aldrig för sakerna. Så de finns fortfarande kvar, kan tänka mig att byta mot Empire också!
 4. Allt ligger på tradera nu i ett paketpris. http://www.tradera.com/warhammer-wood-e ... _200508558
 5. Tjena, Jag har precis återvänt till hobbyn efter några år ifrån den, jag har grävt lite i skåpen och hittat lite Woodelfs som jag inte tänker spela denna gång. Det är således därför jag lägger ut dem till försälning, det som finns är: 16 st Gladeguards varav 10 målade (se bild). 1 Gammal treeman målad bild 1 Spellsinger målad bild 2 Gamla woodelf figurer målade bild 1 Orion där hans hundar/vargar saknas. Orion är målad och har tidigare varit lite konverterad så sitter en annan hand på honom just nu, dock finns hans horn han blåser i kvar. 12 Dryads omålade fortfarande på sprue omålad 8 Glade riders fortfarande på sprue. omålad 3 st omålade wardancers varav en är special (se bild) omålad 1 st special edition standard bärare omålad 1 st Hero omålad 1 st Spellsinger omålad dock strippad 1 st eagle ( hör egentligen till sagan om ringen men kanske kan göra något kul med den) omålad Säljer gärna allt i ett svep, är inte så främmande för bud så kom med dem. Köper du allt får du ett bättre pris. Om någon vill ha större delen av det så ge mig ett bud på de delarna.
 6. Tjena, Jag letar efter Kislev figurer, Kossars, winged lancers m.m. Behöver varken va målat eller ihopsatt eller liknande, skriv vad ni har helt enkelt. Om ni dessutom har teutogen guards och/eller Ulrik prästerna så är jag intresserad.
 7. Tjena! Någon som är intresserad av ett neo geo pocket color med karton, plus två spel. De två spelen är Metal slug samt fatal fury! Ge mig bud om du är intresserad!
 8. viking ser att du är från lund, vart håller du hus här? Har nämligen flyttat ner till lund nu för att plugga och undrar om det finns någon förening här eller ej?
 9. Tackar! Det var jag som skrev fast glömde logga in så ! Men här kommer bilder på min 54 banner holder, knight templar. Jag har inte målat på ett år nu och min kamera är ruuuuuskigt dålig så tycker allt ser så kladdigt ut på bild. Men jag är mkt nöjd med mitt första försök på 54 mm skalan och det historiska temat samt min showbase. Säg vad ni tycker, och lämna förslag på vad man ska göra här näst =) Ge mig en systemkamera någon
 10. Nestor det ser bra ut! Tummen upp! Grabbar och tjejer jag behöver en spark i baken så jag gör klart min Knight templar från Andrea Miniatures. Blir mitt första försök på 54mm skalan så ska bli intressant. Sen är ju Basen äntligen färdig nu med, (wip bild här över). Så vad jag försöker säga är, redbullen är redan fixad, helgen är ledig, så snälla säg att ni kräver att se den färdig målade eller iaf så gott som färdig målade, figuren på måndag! Sen en smyg fråga, några här som är från lund? ska nämligen flytta dit och plugga i höst så skulle ju va trevligt om det finns några målardårar där!
 11. Här är en liten wip bild på en showbase jag håller på med till en 54mm knight templar. Har inte hållt i en pensel på mkt länge. Så jag är ändå ganska nöjd hittils. Ni får ursäkta bilden, min kamera är inte så bra. (ska såklart skriva ngt på scrollen som jag gjort)
 12. Stiliga grejjer grabbar ! Jag har dock en fråga, hur brukar ni måla svart ? Alltså, om ni vill att någon figur ska ha en svart kappa eller liknande hur målar ni då denna, så att det blir riktigt schysst? Gärna mer avancerade råd än " du highlightar en gång med någon gw grå". Jag behöver seriösa råd då detta ska ske på en figur i 54 mm skala och det kommer således synas ganska mkt. Tacksam för svar !
 13. Amongtheway: riktigt nice målat, du har en ganska så skön stil och du bländar jekligt bra! Vad använder du för kamera och sådär för att fota? Samma med bakgrunden? Keep it up!
 14. Gör ett nytt försök med bilderna på alverna. Tänkte det kan bli schysst att använda som shadow warriors i Mordheim. Bilderna är fortfarande lite dåliga kanske pågrund av en kass kamera. Vad beträffar dippning så möter jag hellre en dippad arme än en som är omålad eller slarvigt ihopmålat. Dock skulle jag nog själv inte dippa ngt pågrund av den så omtalade glansen som blir. Vet att jag tappat en del men lite kommer jag allt ihåg, Kommentarer är välkommna!
 15. thanks! Jag ska försöka få till lite bättre skarpare bilder, men det är så satans svårt med digital kameran att komma closeup så det ser bra ut. Men ska försöka!
×
×
 • Create New...