Jump to content

humanimal

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About humanimal

 • Birthday 04/12/1983

Profile Information

 • Ort:
  Örebro
 • Intressen
  Brädspel, dator, träning, musik, böcker...
 1. Jag hade visst glömt att logga in, när jag skrev föregående inlägg...
 2. Jag har nyligen börjat spela Through the Ages (TtA) på http://www.boardgaming-online.com. Jag söker efter svenska TtA-spelare för trevliga spelomgångar. Online-systemet är smidigt och likt orginalet, då de har fulla rättigheter från spelmakarna. Har spelat TtA ett 10-tal gånger. Hör av er!
 3. Ominstallationen fungerade, med kopiering av spelmappen för att undvika ominstallation av alla spel. Har dock inte provat köra Settlers 7 och dess Ubisoft game launcher...får se om den tar över portarna... Hur som helst, tack för tipset! \o/
 4. Nja, drar mig inför att ominstallera Steam...enligt dem själva tas spelen med också, visserligen kan man kopiera Steamspelmappen och sedan kopiera in den i den ominstallerade Steam-mappen... men börjar snart bli less på detta, inget verkar funka och supporten ger inga svar.
 5. Tack för tipset! Det hade jag inte tänkt på. Enligt brandväggen (Eset Smart Security) så ligger deras portar inom samma spann. Steams portar går inte att ändra, enligt deras support. Har tagit kontakt med Ubisofts om deras kan förändras.
 6. En rop på hjälp: Steam vägrar ansluta efter att jag har installerat Settlers 7: Paths to a Kingdom (ej via Steam). Jag har felsökt enligt Steams egna lista för uppkopplingsproblem; inte brandvägg eller router, har provat omstart/strömbrytning av router och modem, -tcp alternativet gav inget, virussökning samt stängt ner vissa bakgrundsprogram. Problemet började förra veckan efter att jag hade installerat Settlers 7 (ej via Steam). Finns det andra som stött på liknande problem? Något med Uplay/Ubisofts program som följde med Settlers 7?
 7. Jag hörde mig för med Lautapelit.fi om hur engelska expansionen passade ihop med det svenska orginalet. Enligt dem skulle det passa ihop bra, då design och form är desamma som svenska versionen. Tyvärr hade de ingen satt tid för släpp för svensk version av On the Brink.
 8. Jag är nyfiken på den nya expansionen till Pandemia men som än så länge bara finns i engelsk version, On the Brink. Någon som vet om den passar bra till den svensk/finska versionen av Pandemia, från Lautapelit.fi? Då menar jag med tanke på design och form. Uppskattar svar, då jag är riktigt sugen på att få in en 5:e spelare!
×
×
 • Create New...