Jump to content

Vildkatt

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Vildkatt

 • Birthday 05/18/1983

Contact Methods

 • Hemsida
  http://vildkatt.blogg.se

Profile Information

 • Ort:
  Luleå
 • Intressen
  Lajv, rollspel, djur, natur och sociala tillställningar.
 1. Åh, det låter bra. Själv har jag bara en väska, som faktiskt är ganska liten, så duktig är jag. Jag lär väl veta hur det ligger till när konventet ta fart - så jag håller tummarna! :mrgreen:
 2. Jag kan hjälpa till med att slutstäda, sådan panik "hem" har jag faktiskt inte, så finns det plats är jag fett med på. I alla fall så länge ingen annan har lust att plocka upp mig. Och skjuts upp har jag ingen nytta av, jag kommer nämligen norrifrån och kommer dit med tåget från Luleå. :wink:
 3. SkuD-bussen är full till och från GothCon, så mycket vet jag, men är det någon som ska köra upp och som har en plats över på vägen hem? Tänkte nämligen passa på att ta mig till mina föräldrar i Malmö från Göteborg, snarare än att åka hem till Luleå igen. Naturligtvis hjälper jag till med bensinpengar, annat är det inte tal om, så har ni en plats så hör gärna av er! Mitt namn är Jessica Roos och är skåning i Norrland. :mrgreen: Mig kan man nå häröver, eller på vildkatt@gmail.com samt på mobilnumret: 0761-059581 Hoppas på svar!
 4. Vildkatt

  GothCon!

  Klart man ska betela för det, för på SKuD är vi alla snälla, var annars kan man skryta om det? 8)
 5. Nu ska vi se. Mitt namn är Jessica, och jag är visst tjej i dagsläget. Därtill umgås jag med tjejer, arbetar heltid, är hästflicka i grunden, samt hockeysupporter. Behöver jag påpeka att jag med största sannolikhet är rollspelare också? Tänkte väl det. Nu är du väl helt ute och reser? För det första är det ytterst få tjejer, kvinnor, damer, som inte vet vilka filmer som menas när man nämner Legolas, Gimli, eller Gandalf. För att inte glömma Arwen. I och med detta så skulle jag visst våga påstå att de flesta har någon typ av fantasy hemma, om det så enbart beror på filmatiseringen utav denna underbara triologi. Annars räknas faktiskt Harry Potter in också. För det andra är David Hasselhof utbytt på sedan ett tiotal år tillbaka, och på senare tid är säkerligen de flesta andra "hunkar" till män detsamma, därför att pojkspolingen till Legolas (Orlando Bloom) istället är på tapeten. För övrigt är jag mest glad i min planch på Darth Vader, samt min stridande kvinnliga karaktär; stridstalangen Adana. ^^
 6. Och när är sista inbetalningsdatum? Borde ju närma sig ett sådant vilken dag som helst nu..
×
×
 • Create New...