Jump to content

Lord General Militant

Medlem
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Lord General Militant

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Orsa
 • Intressen
  WH40K
 1. mitt SW HQ. det är ett work in progress. dry brush blev väldans tydligt på en sån närbild. jaja jag tror den blir tabletop när den är klar iaf.
 2. Den IG armen var grymt cool. men var inte blygsam nu Xans! lägg upp dina Nids också, dom är snygga!
 3. tyvärr så får inte 13th company karaktärer köpa adamantium mantel, dom har bara till gång till space wolves armoury och där finns inte adamntium mantel. i alla fall inte i min codex. litet tips angående listan. sätt lorden på bike och ta bort ett slayer pack eller kanske storm claws och släng in storm claw bikers ge wolf guarden MotW och det blir en väldigt läskig enhet som delar ut väldigt mycket skada. sen tror jag du har lite anti tank, ge ett av slayer packsen två melta gun och wolf guarden en combi melta och en fist. det här är dock bara mina personliga åsikter, jag spelar inte själv 13th company men har kikat på listan och vart sugen på att börja rätt länge nu.
 4. Dock så kan space wolves ha alla tanks som finns i vanliga space marine codexen. och då köper man dom från den poäng summa som finns där, det gäller även landspeeders.
 5. jag tycker inte du ska ha en Land raider crusader i matcher på så låga poäng. för dom poängen så får du minst en extra squad med grey knights. sen skulle jag tro att du har lite för lite trupper, bara 6 grey knights är för lätt att ta ut även om dom sitter i en crusader. IG soldaterna kommer inte göra mycket, träffar endast på 4+ vilket innebär att du får vara glad om en av dina två lascannons träffar varje tur. jag tror det skulle vara bättre att helt enkelt satsa på fler grey knights hellre än IG plutonen. sen skulle jag också byta ut melta guns på storm troopers mot plasma guns så kan dom skjuta lite på avstånd också, annars kan du kanske sätta dom i en rhino och jaga tanks. det är vad jag tror, men nu spelar inte jag demon hunters så jag kanske är helt ute och cyklar.
 6. det är en liten turnering som kommer köras i Mora varje månad
 7. jo det blir 48X48 bord så jag funderar på att ta bort basilisken och slänga in nån sentinel eller nån infantry squad med heavy weapon
 8. det är alltså Ld och anti tank som är problemet. nån som har några tips på vad som bör ändras? jag hittade tyvärr inte poängen till doctrines den här gången. brukar köra med sharpshooters och iron discipline annars
 9. Jag ska lira en liten turnering på min förening, den är på 1000ps med Rules of Engagement. och jag funderar på att spela följande lista, vad tror ni är den jätte dålig eller jätte hård eller nått mitt emellan? jag behöver i alla fall en lista som är rätt hård, för mina motståndare kör riktigt hårda listor. HQ Command platoon Command squad Junior officer Power weapon 45pts Anti tank squad Lascannon Lascannon Lascannon 110pts Troops Infantry platoon Command squad Junior officer Heavy bolter 50pts Infantry squad Plasma gun Heavy bolter 80pts Infantry squad Plasma gun Heavy bolter 80pts Armoured fist squad Plasma gun Chimera Multi laser Heavy bolter 160pts Heavy support Basilisk Indirect fire 125pts Leman russ Battle tank Hull mounted Lascannon Heavy bolter sponsons 165pts Leman Russ Demolisher Hull mounted lascannon Plasma cannon sponsons 185pts
 10. ah så vackert. tyvärr räcker nog 7000 kr inte för en 1500pts Death corps lista. men faktum är att det ger en känsla av seriösitet om man har en 40k arme för 10 000+
 11. 2000pts Bretonnian. Bretonnian lord join grail knights. Grail vow Barded bretonnian warhorse Silver Lance of the Blessed the Grail shield total: 259pts Paladin battle standard bearer join knights of the realm Barded bretonnian warhorse Banner of the lady Virtue of knightly temper total: 214pts Damsel of the lady level 2 The silver mirror Potion sacre total: 155pts Core units 12 knightsof the realm Musician total: 296pts 12 knights errant Musician standard bearer errantry banner total: 281pts 12 Peasant bowmen Braziers villein skirmish total: 94pts Special units 3 pegasus knights total: 165pts Grail reliquae with battle pilgrims 10 additional pilgrims total: 208pts Rare units 8 Grail knights Standard bearer total: 324pts total army: 1996pts ja vad tror ni, kommer den fungera?
 12. ta det gärna efter jullovet. nån gång i januari skulle vara perfekt. så man har tid på sig att måla nya armen.
 13. Jag ska börja med en Space wolves arme och har köpt en blood claws squad som jag ska måla. och jag undrar om det är någon som har tips på ett bra färg schema, gillar inte det som GW målat på sina boxar. jag vill fortfarande ha en blågrå färg men inte så mörk som den som GW målat. någon som har något tips?
×
×
 • Create New...