Jump to content

Aimée Kreuger

Medlem
 • Content Count

  1,970
 • Joined

 • Last visited

 1. Omsorgsfullt planerat? Nu ska vi inte vara sådana tycker jag! Svara på mail istället för att hijacka trådar! Tssk! Tråd-jackingen började allt herrn själv med ;P Mail, trams... se till att inte vara upptagen när vi ska göra roliga saker istället.
 2. Jag håller med Rebecka, Nom Nom! \o/
 3. Ja, mycket trevligt! Jag hade ju dessutom fördelen att kunna sitta och spana in er under hela mötet. Gotland, jag förstår inte vad du menar med läskiga samtalsämnen...
 4. Ni kan kalla till extra årsmöte och välja en ny styrelse. På vilket vis är ekonomin åt pipsvängen?
 5. ... var en lugn och trevlig tillställning. Styrelsen kan berätta lite mer om besluten (och sig själva såklart), själv vill jag mest säga tack för en helg med snö, möte, spel och trevliga norrlänningar!
 6. Han var en av vår hobbys största "rockstjärnor", och det han åstakom kommer leva kvar länge. Så här skriver svenskan
 7. Nej, ni kan inte neka inträde för personer pga av saker som deras politiska övertygelse. Däremot har de inte mer rätt än utanför en förening att t.ex. göra saker som klassas som hets mot folkgrupp. En del av orsakerna bakom statsbidraget är just att lära ut demokrati, så kanske vore det bra för t.ex. en nynazist att gå med i er förening och få lite andra perspektiv Angående föreningar som är medlemmar nu och inte följer öppenhetskravet handlar det förmodligen om sådana som inte läst lika noga som du, och behöver få en påminnelse. Maila gärna till info(på)sverok.se. Om det handlar om en förening som inte är öppen och bättrar sig med tillsägelse kommer de då bli uteslutna.
 8. Råkade nästan kapa tråden med styrelsepresentationer =) Grattis till nya styrelsen!
 9. Det gäller att komma dit i tid, innan 53145693 skolklasser redan varit där och pillat på allt 53145693 gånger. Annars åker man dit sista dagarna innan de slutar visa upp den klappvänliga sälen som ska fungera som sällskap åt äldre när konceptet är klart, och upptäcker att så många redan sällskapat den att sälen placerats under en platsbubbla, och det roligaste man kan göra är att knacka lite på glaset och se den röra huvudet ditåt. Exempelvis.
 10. Sedär, var ni med och arrangerade den där? Den artikeln funderade jag på att ta med i ett biblioteksutskick för att inspirera andra bibliotek att bli lika bra =) Hur var bibliotekspersonalen, vad hade de för inställning?
 11. Studieframjandet, uppdatera din sig: "Sverok har en flört med Studiefrämjandet och snart är vi ihop." Numera är vi ju gifta med volvo och planer på första barnet.
 12. Jag ska, har inget körkort. (Men jag har kört jättemycket need for speed, och har en epic mount!)
 13. Äsch, vadå bara tolv? Klart du kan starta föreningen själv! Läs om hur du görhär . Sen kan du ju värva din morbror som medlem
×
×
 • Create New...