Jump to content

Henrik Hedberg

Medlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Henrik Hedberg

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Uppsala
 1. Jättekul, jag ska försöka ta mig ned till Växhuset när jobbtiderna så tillåter! Två tummar upp!
 2. Alla skriver att nybörjare inte ska köpa sniperbössa för att de är nya, inte kan regler och saknar säkerhetstänkande osv. Min egen erfarenhet är att det är de som är nya som är extra noga med att hålla avstånd, blir jag själv sprejad av en kraftig bössa från 10m håll är det vanligen en PTW-användare som håller i avtryckaren... Jag kanske bara haft otur? Det är inte bristen på erfarenhet som gör att nybörjare ska låta bli att spendera slantarna på en sniperbössa, en AEP (eldriven pistol) skjuter sönder en tand alldeles utmärkt om det tar illa. Hur som haver, det som folk är inne på lite ovanför när det gäller "varför en nybörjare inte ska köpa sniper" är att det SUGER att spela sniper (tycker de flesta). Du får nästan ALDRIG de där coola Hollywood-lägena. Har du en automatkarbin i nävarna kommer du ha sjutton gånger roligare, och bössan+trim kostar inte en förmögenhet. Köp en Jing Gong M4 eller M16. De kommer med motsvarande 100-trim i bössan, och är verkligen valuta för pengarna. Bra förstavapen.
 3. *Host* Jag håller med! *Host*
 4. Henrik Hedberg

  Mel'ora

  Är det fler än jag som är sugna på Mel'ora? http://www.melora.se/ Jag har fått så gott intryck av arrangörerna, och medeltidsföreningen DMF som sköter om området verkar ju jobba häcken av sig för att skapa landets coolaste lajvområde. Ska bli spännande att se vad de byggt till i år! Någon som har bilder?
 5. Nej då, det finns samlarböcker om en massa lag från tidigt 1900-tal. AIK, Leksand mfl. Möjligen finns det en del böcker om olika korplag också, men där är jag mer osäker. Det stämmer inte. Det lägre värdet gäller.
 6. Med tanke på hur sjukt stor armén han säljer är, och att den är snygg som fan, så blir nog mottagaren ledsen om Posten får kasta paketet i backen några gånger. Vilket de alltid verkar göra.
 7. Holy crap, är det samma armé som vann pris för snyggaste armé på Zonens turnering för något år sedan?
 8. Jag tänkte damma av en del gamla tyranider och se vad som ska köpas in. Men vilka poäng brukar folk lira på nuförtiden? Fortfarande 1700? Hur ser det ut på de större turneringarna? Ändrade rubrik för ökad tydlighet! - soulreaper
 9. Var i allsin dar har du fått det ifrån!? Balansen mellan listorna är ju ibland katastrofalt dålig! Jag anser att Dark Elves till WHFB är snäppet sämre än de andra listorna. Och då menar jag inte SoC-über-Slaanesh DE. Charmig armé, kräver mycket av spelaren, men de är lite svaga på sina "starka" områden.
 10. Jag är intresserad av att köpa rollspelet Amber med eventuella tillbehör.
 11. jag blir oerhört glad och stolt när jag ser detta! Hurra för en fantastisk idé!
 12. Jag undrar om du inte skulle ha roligast om du använde den vanliga Dwarf-boken och målar/konverterar en "ond" dvärgarmé utifrån den. Jag hade en gång (lillebror fick grejerna för åratal sedan) 3000 poäng CD, och Blunderbusses är otroligt charmiga. Men i praktiken så är ju Chaos Dwarfs ingen riktig lista längre, de har inte mycket att välja på i utrustningsväg och så.
 13. *Skrattar gott* Ahh, jag inser nu att orden "tomte" och "nisse" uppfattades som nedsättande ord. Jag använde dem bara istället för "snubbe" eller annat. Jag får ta på mig dumstruten för det där, jag tänkte mig inte för helt enkelt. Jäkligt kul med en inbjudan till spelande! Dessvärre är jag på OP:Dirt i Bäckegruvan då (airsoftscenario), så jag får passa för denna gång. Kanske en annan gång, om inbjudan står kvar?
 14. Lite tråkigt är det naturligtvis alltid när en debatt övergår i pajkastning. Och det gjorde denna nu. Men, förutom det hyfsat gemena och ovärdiga påhoppet ovan, så tycker jag det var mycket bra svarat. Arbetsgruppen som skapat kompen har stor insikt och erfarenhet, och det är fler inblandade i processen än en handfull personer. Personligen känner jag att jag lyckats få en mångfacetterad och god bild av "kompens" användning i dagsläget, och har mer eller mindre ändrat uppfattning till att istället se positivt på "komp". Att jag varit påstridig och "stöddig" (så otroligt nedlåtande ordval, kändes lite som att få skäll av någon som vill visa hur mycket viktigare man är, men ok då) har gjort att jag kunnat testa djupet och seriositeten i argumentationen kring "komp". Det som gläder mig är att kompförespråkarna kunnat svara för sig och givit en bra och positiv bild av "komp". Summa summarum så tackar denne okunnige, stöddige bråkstake för sig.
×
×
 • Create New...