Jump to content

Hellrise

Medlem
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

About Hellrise

 • Rank
  100+

Profile Information

 • Ort:
  Trelleborg
 • Intressen
  datorer
 1. någon som spelat Starship troopers figurspelet? som gammalt ST-fan så tycker jag det låter riktigt intressant, dock vill jag veta om det är värt att kasta ut mina surt förvärvade slantar på nåt som kanske är urtrist. nån som vet allt om systemet, regler figurer osv och kan berätta för det enda jag har fått höra och se ifrån är säljmänniskor och reklamblad som berättar om en "helt ny spelstil med massor av nya action-artade inslag som kommer ge dig många timmar av nöje med dina vänner" vill höra sanningen nu :?
 2. jag måste säga att jag är oerhört imponerad tist, hur länge har du hållit på?
 3. äntligen nått som ligger nära Trelle räkna med att jag är där och checkar läget =D
 4. vad menar du med det? ja man får köpa ett vapen precis som en biomorph till någon annan tyranid bara det att på en ravener så behöver du inte limma dit det för den har det inuti bröstkorgen, jag råkade få vibbarna av att du menade att vapnet var gratis
 5. var inte så jävla otrevlig
 6. fick höra något om att space wolfs är varulvar? är det ett korkat rykte som jag var dum nog att tro på eller stämmer det verkligen :?:
 7. Jag bor i Trelleborg, har lätt för att ta mig in i malmö, du kan ju adda mig på msn så kan vi snacka vidare där Hellrise_@hotmail.com
 8. Finns det möjligtvis några spelare i omnejden runt Trelleborg/malmö? skulle vara kul med nån som man kan spela och lära sig av isåfall adda Hellrise_@hotmail.com
 9. Hellrise

  Bilder

  fyfan dubbla kanoner på dreadnoughten kan man ha det eller det är en del av modningen?
 10. lite off-topic: ja tv-spel är ruskigt dyra, och med tanke på den tv-spelsmissbrukare jag är blev jag tvungen att sälja mitt 360 och köpa ett GC jamen då kör jag på DH, men ska jag ha ren grey Knight eller dom andra (fuck stavning) också?
 11. så Deamonhunters är dyra i pengar? kostar dom mer än vanliga boxar eller ca lika mycket men med mindre figurer i?
 12. amen då är det precis vad jag letar efter man tackar! tror jag ska inhandla 2 core en elite en Heavy support ovh en HQ direkt går väll på ca 1 000 kr?
 13. jättekul :? skitsamma :!: Demonhunters låter faktiskt som min sorts arme, hittade inget starterpack så jag antar jag får köpa några pack var för sig? nått tips? nån som har erfarenhet av dom? deras plus och minus?
×
×
 • Create New...