Jump to content

soulreaper

Medlem
 • Content Count

  473
 • Joined

 • Last visited

About soulreaper

 • Rank
  250+

Profile Information

 • Ort:
  Borås
 • Intressen
  Brädspel, Rollspel, Figurspel och musik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Då var det dags för ännu ett spelkonvent i Borås. För 36:e året i rad arrangeras Borås Spelkonvent eller BSK som det kort och gott heter. I vanlig ordning är det alla helgona-helgen som i år inträffar 2/11 - 4/11. Vi håller som förra året till i den i BSK sammanhang så klassiska skolan Bäckängsgymnasiets lolkaler. I år har vi flertalet Rollspelsarr, figurspel, brädspel, med mera. Mer information om konventet, vad som arrangeras med mera kan ni läsa om på https://bsk.armagedon.se eller på Facebook: https://www.facebook.com/events/911659385702733/ Hoppas vi ses i November!
 2. Säljer av det jag har kvar av min Mutant:UA samling på tradera för att dryga ut kassan. http://www.tradera.com/profile/items/825911/pierreaberg Böckerna är alla i bra skick och hade jag inte behövt pengarna hade jag låtit de vara kvar i samlingen.
 3. soulreaper

  Star Wars

  Mycket bra spel kan dock vara svårt att få tag på...Om man tycker om samlarspel så tyckte jag star wars miniatures eller vad det heter är rätt kul...
 4. släng in en post i spelare söker spelare delen ist. då får du nog lättare tag på folk att spela med..
 5. Nu är vi väldigt off-topic här men descent kostar mycket pengar överallt för att det är så jävla mycket saker man får med...Största problemet med descent är att det är ett ffg spel och därmed rätt så "buggigt" föreslår att du frågar runt i brädspelsdelen av forumet om du vill fortsätta denna diskussionen.
 6. Läs igenom http://sv.wikipedia.org/wiki/Rollspel så får du en uppfattning om rollspel. Enkelt sagt kan man säga att man är en grupp vänner som sitter och pratar och slår tärningar. Spelledaren är den som beskriver världen och har koll på regler och dyl. Det är även sl som kommer på ett äventyrsuppslag som spelarna spelar igenom. Skillnaderna mella dod och d&d är spelsystemet som det bygger på och världen. Har inte spelat eller läst ngn av d&d böckerna men hört att systemet inte ska vara jättevänligt för nybörjare. Om det inte bara är fantasy du är ute efter så kan jag starkt rekomendera mutant undergångens arvtagare. Mycket enkla regler och grymt skön värld dock svårt att få tag på annat än grund regelboken men det är egentligen allt man behöver.
 7. Är du intresserad av hela krig eller bara slag? Europe engulfed är det jag skulle satsat på om det är helt krig du vill ha, mycket mindre tids och regelkrävande än world in flames. Det är dessutom hyffsat nybörjarvänligt. Om slag är det du vill spela så rekommenderar jag starkt att hitta en asl mentor alternativet är conflict of heroes som du nämner. Enklare för nybörjare och nästan lika bra som asl. Om det är riktigt enkla nybörjarkrig du söker så finns alltid axis and allies och memoir 44. Lycka till!!!
 8. Detta är ett långskott från min sida men det råkar inte finnas någon som vill sälja boken Förensligandet i det egentliga Västerbotten av nikanor teratologen till mig? I bra skick är jag redo att betala 200 spänn plus fraktkostnad. Om intresse av att sälja denna bok till mig finnes skicka då ett brev till: pierre_1200(snabel-a)hotmail.com
 9. Vet du vad frakten ligger på? Är lite sugen men måste räkna på hur mycket pengar jag har till spel den här månaden
 10. När vi har spelar kampanjer i Western på föreningen så har vår SL alltid haft regeln en spelare = en karaktär dör karaktären är man välkommen att delta i nästa kampanj. Detta har enligt mig varit en väldigt bra regel för spelarna tenderar att tänka igenom saker lite mer och man är mycket räddare för döden när man inte får göra en ny karaktär. I de kampanjer jag spelat eller varit sl i där man får göra en ny karaktär har jag eller någon annan sl tillåtit att skapa en ny karaktär direkt efter dödens inträffande, då det tyvärr sällan blir bra karaktärer. Man måste få chansen att smälta att karaktären man spelat i flera år är död.
 11. Får se hur tråden utvecklas sen kanske jag klistrar den! Har inte tid med så mycket forum jobb just nu då jag är stressad som fan men snart ska det komma upp lite fräscha uppdaterade regler och riktlinjer och då kanske jag drar fram lite gw lim till denna också får se!
 12. M-Wolf i kinna stämmer bra kommer inte riktigt ihåg hur det är med öppettider och liknande men det hänger en del folk från m-wolf på armagedons forum...www.armagedon.se Gå in där och fråga runt lite!
 13. Ändrade rubrik för ökad tydlighet! MVH Soulreaper
×
×
 • Create New...