Jump to content

Ebbe lille

Medlem
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Last visited

About Ebbe lille

 • Rank
  250+

Profile Information

 • Ort:
  Piteå
 • Intressen
  Utöver rollspel? Historia, film, litteratur. Inte X-treme sports-typen, precis.
 1. Jag säljer nu 4 st Maximilian! Army Starter Packs från Black Hat Miniatures. Kartongerna är öppnade men innehållet är orört. Bilder och innehållsförteckningar finnes på: http://www.blackhat.co.uk/online_shop/i ... 6e47962650 Paketen jag säljer är: MAX1 Florence MAX4 Swiss MAX5 France MAX6 Holy Roman Empire Kostnaden är 175:- styck. Köper du alla i ett svep kan du få pruta en hundralapp. Köparen betalar frakten. Kontakta mig (Edvard Lundgren) på 070 2434273.
 2. Är intresserad av en Griffon Mortar till IG. Skriv här eller adda mig på MSN och snacka om priset: edvard_lundgren@hotmail.com
 3. Skriv här eller mejla (helst) till edvard_lundgren@hotmail.com
 4. Mycket riktigt så säljer Barnens Hus Warhammerfigurer.
 5. 155 cm är väl inte dvärgväxt? Eller menar du att du är en riktig dvärg, med skägg och yxa och allt?
 6. 180 per tank låter alldeles utmärkt. 360 plus frakt för båda, låter det bra fr dig? Tyvärr är jag bara intresserad av pengar - möjligen om du har något Tomb Kings att byta med, men chansen är väl liten. Du kan maila till mig på edvard_lundgren@hotmail.com så löser vi köpet vidare därifrån. Jag har också en hel del övrigt småplock till IG som eventuellt kan vara av intresse.
 7. Hej! Jag har en Leman Russ med hull lascannon och sponson heavy bolters samt en Chimera med hull heavy bolter och turret multilaser att sälja. Båda är målade, Russen i ett beigebrunt schema (graveyard earth) och chimeran är "snömålad" - dvs vit färg applicerat ovanpå militärgrön bas medelst tvättsvamp, vilket ger den ojämna snöeffekten. Vad är du sugen på att betala för detta?
 8. Säljer icke nya codexet, tyvärr. Med anledning av pengabehov så sänker jag priset till 1800 för ALLT vid snabb affär. Det rör sig om under 40% av nypriset, säkert närmare en tredjedel. Jag rekommenderar att ni slår till nu! Om ni bara är intresserade av ett par delar så kan ni göra er av med det övriga i egen takt och tjäna en god hacka på köpet. Vill ni kolla upp min trovärdighet som säljare finns jag på Tradera.se och heter där Ebbe_lille.
 9. Nu vill vi höra mer om Garderobens ondskefullheter. Man får inte säga A och sedan inte säga O!
 10. Vad sägs om 300 för rubbet? edvard_lundgren@hotmail.com
 11. Det här är faktiskt väldigt underhållande. Lika fascinerande som att betrakta en bilolycka, fast mera obscent.
 12. Att köpa nya boxar från GW har ju inte varit ett egentligt alternativ för mig de sista tre-fyra åren eller så. Jag köper allt begagnat, och tjänar pengar på det. Oftast kan man räkna med att få sakerna för halva priset, eller rent av billigare. Däremot kan det ta tid att hitta allt man vill ha. GW:s priser är bisarra - de enda undantagen är som sagt pistoliersboxen, och Battle for Skull Pass-lådan. Dessa båda är riktigt bra köp (å andra sidan bara relativt sett...) Själv propsar jag för DBA och dess varianter - en hel, färdig armé för så lite som 190 spänn i vissa fall (men normalt sett ligger på på cirka 300 spänn upp till 500). Ett fantastiskt spel, som jag önskar att fler kunde upptäcka. Om man som jag uppskattar den historiska aspekten och kan tolerera ett mera "vuxet" regelsystem (därmed menar jag alltså att abstraktionsnivåerna är relativt höga i jämförelse med WH). WH har absolut sin charm det med och jag skulle inte vilja byta bort det, men ibland blir Pokemon-aspekten av spelet PLÅGSAMT tydlig. Det är inte ett spelsystem skrivet av spelare för spelare, utan ett regelsystem skrivet av businessmen för naiva ungdomar med OCD-tendenser och för djupa plånböcker. Själva businessaspekten av det hela blir så väldigt uppenbar - det enda syftet med spelet är att generera maximal vinst, inget annat. Det finns ingen direkt designglädje att tala om kvar i spelet, inte såvitt jag kan detektera i alla fall. Jämför det med författaren av DBA och vilka motiv han hade när han satte sig ned och skrev reglerna - var det i syfte att generera maximal vinst, eller gjorde han något som snarare kan liknas vid en kulturgärning?
 13. Bara en bifråga som emellertid måste behandlas: Henrik Hedberg! Efter 9500 poäng odöda - är du less på att måla skelett? Själv har jag målat 8 stycken till mina TK och jag är redan less.
×
×
 • Create New...