Jump to content

Egge

Medlem
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

About Egge

 • Rank
  250+

Profile Information

 • Ort:
  Växjö
 • Intressen
  40k
 1. Vet inte angående Karlskrona men i Växjö finns VÄS om du är sugen. http://www.vaxjospelforening.se/ Du är alltid välkommen att komma förbi eller fråga på vårt forum.
 2. "Random" personer tycks ge bra inspiration dock. Jag tackar åter. Tror vi har en plan nu.
 3. Stort tack! Det finns med andra ord möjligheter för oss att söka lokalbidraget (som är faktiskt den viktiga biten) endast. Så länge vi har tillräckligt med ungdomar. Egentligen är det inte så mycket som ändrats utöver att vi inte kommer söka verksamhetsbidraget men det kan vi antagligen få till igenom Studiefrämjandet. Vi har sökt lokalbidraget länge nu och jag oroade mig att det fanns risk at vi inte kunde söka det längre - det är helt klart det vi lever på.
 4. Kan någon som är mycket smartare än jag se över detta: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Uppleva- ... ag/Bidrag/ Ni ser reglerna till höger om de nya reglerna som strider i kraft vid årsmötet 2015. Vi som är en figurspelsförening för ungdomar men där man får fritt komma och gå under verksamhetstiderna, med andra ord vi har inte en gemensam start och stopp - betyder det att vi inte längre kommer kunna söka sådant här bidrag? Eller är det något typiskt som vi inte kommer behöva följa... Vi får även inte vara med i studiefrämjandet?
 5. Egge

  Samarbetsspel

  Bästa samarbetsspelet är Zombieside. Klart det roligaste spelet jag varit med och spelat i grupp.
 6. Som det ser ut nu kan vi helt enkelt köra: Tillgångar: konto Kontant Resultat Cafeteria (kanske) Skulder/eget kapital Eget kapital: Sedan en ut och ing balans på kontot. Edit: Med andra ord, jag bugar och tackar för hjälp och kommentarer!
 7. Hej, Växjö kommun har börjat bli hårdare på oss nu angående balansrapporten. Vilka poster skall vara med och på vilken sida? Tillgångar Bankgiro kontanter Cafeteriamaterial Resultat för året. Skulder/eget kapital Eget kapital i vårt fall detsamma som tillgångar. Behöver man ta upp cafeterian på vår lilla nivå?
 8. Jag har ungefär 2000 pts hemma. Imperial guard. Skall se över skick och potentiellt pris men kan spontant tänka mig halva nypriset. Återkommer med bilder. Och det är Epic figurer...
 9. För er som gillar 40k så har Svenska landslaget i 40k vunnit två matcher mot Australien och Italien. Imorgon börjar dagen mot Ryssland som vi borde kunna klå! http://etc40k.wordpress.com/ http://egges40k.wordpress.com/ http://svenska40k.se/forum/viewtopic.ph ... &start=100 Ge stöd och säg heja!
 10. Precis, Mines of moria boxen har en introduktionsbit där man kan direkt sitta och få lära sig att flytta, skjuta och hur närstrid går till. Allt som behövs finns i den också. Helt klart en väldigt bra box.
 11. Sagan om ringen. Flytta modellerna och närstrid så slår man var sin tärning, högst vinner och få slå ett slag och se om man lyckas slå ut modellen. Enkelt i sin utformning och galet taktiskt för de äldre.
 12. http://www.easyrollups.se/rollup_expo_80x200cm För att få visa upp sig på Grand Samarkand i Växjö i slutet på Augusti hade dem ett krav på en Rollup. Med ovanstående Rollup, vad skall man ha med för att ge förbipasserande en känsla av: "kom hit och se vad figurspel är" samt kanske lite info. Hur skall den se ut då? Det enda vi har som kanske kan likna en logo är skölden på http://vaxjospelforening.se/. Det vi skall göra är att ha två som spelar 40k på ett "coolt sätt" så att det tydligt syns att saker händer samt ha ett litet demobord. Jag kommer gå omkring och prata med folk som visar sig vara intresserade och undrar över vad det är och dela ut informationsblad till intresserade. Tacksam för förslag på rollupen. /Erik Ordföranden VÄS
 13. Egge

  Xbox 360.

  Vet inte om det är relevant men jag kunde inte spela spel på 60 (är det hertz?) men med en HD kabel (har bara en HD-ready TV så din TV är bättre) så gick det fin-fint.
 14. Egge

  Ny wh40k spelare

  Grey knights har ett nytt codex vilket gör dem intressanta. Necrons kommer få nytt codex och modeller senare vilket gör dem säkerligen mer intressanta när de väl kommer ut. Tyranids är en bra armé också vilken många tycker är kul men jag tror nog på Grey knights rätt rejält som nybörjare.
 15. +1Tre sista timmarna i tvåan är något av det mest spännande jag varit med om, spelmässigt. Bara man inte googlat vilka beslut man skall göra för att få bästa slutet är det galet spännande.
×
×
 • Create New...