Jump to content

lorD_killzoo

Medlem
 • Content Count

  1,007
 • Joined

 • Last visited

About lorD_killzoo

 • Rank
  1000+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.freewebs.com/lord_killzoo/

Profile Information

 • Intressen
  Rollspel Datorer mm
 1. lorD_killzoo

  Psp

  Jag har hört att den är riktigt enkel att haxa så att man kan lira massa annat än bara pspspel typ filmer, DS spel och mp3 och mycket mera. Det verkar ju bra?
 2. Du kan kanske dra iväg ett mail till någon av snubbarna på pcgamer och fråga de brukar ha en förbaskad koll på såna prylar. Undrar dock bara om de har tid med sådana förfrågningar.
 3. Om det skulle vara så att någon snubbe eller gumma råkade ha en hög micromashines över, då sådana som går i något militärt tema, typ stridsvagnar, helikoptrar, och kanske tänkt slänga/sälja eller vad som helst så kan jag tänka mig att köpa sådana.
 4. I allra värsta fall så brukar det ju finnas dårar som tycker om att måla så in i bomben mycket att det kan tänka sig att måla åt dig. Tyvärr så vill de väl ofta ha betalt för tjänsten.
 5. Om du inte kan bestäma dig så får du väl slå en T3:a och se vad som händer. =) Men jag tycker det helt klart låter som att du inte är så försjust i dvärgarmén så gör dig av med den då.
 6. Man för väl klä in gameravdelningen med äggkartonger på väggarna så att det blir så där ljudisolerat. =) Skulle hur som helst vara fruktansvärt snyggt att sitta och spela datorspel i ett rum full med äggkartonger på väggarna. :wink:
 7. Man får tacka för svaret. Det låter i alla fall som om jag lyckats förmedla tanken med mitt scenartio och precis som du sa så kommer det bara att vara en del av ett större scenario, tänkte använda det som en del i slutsceneriet. Ett problem med idén har jag kommit fram till är att den kan vara fysisk platskrävande. Helst ska man nog ha tillgång till mer än ett rum och det kan vara lite knepigt om man tänkt spela scenariot på ett konvent.
 8. Men hur grymt är inte det här, dungeon och på tyska. Det kan inte bli ondare. Spela på tyska vettja! :wink:
 9. Det var ett tag sedan jag postade något på det här forumet men tänkte att nu var det dags att bli lite aktiv igen. Har passat på att svara på lite trådar men tänkte att nu undrade jag något själv. Anledningen till att jag varit inaktiv har varit att jag genomfört min militärtjänstgöring, vad har det med det här att göra? Jo under lumpen så kom jag att under en övning tillsammans med min pluton bli tillfångatagna och utsatta för "pykisk tortyr" alltså en fångövning. Hur som långt efter har det slagit mig att man kanske kan göra något liknande under ett rollspelsscenario. Låta spelarna ha på sig ögonbindlar och låta dem lystna till psykmusik samtidigt som jag som spelledare beskriver situationen de befinner sig i och agerar som deras förhörsledare etc. Hade även några lösa ideér om att kanske låta spelarna byta rum fortfarande med ögonbilndlar på. Min undran är helt enkelt om detta skulle fungera, det känns lite som om att man lämnar bordsrollspel och närmar sig lajv/minilajv. Om man får det att fungera bra så borde det hjälpa spelarna att leva sig in i en ganska otäck situation och det skulle kunna höja stämningen rejält. Men samtidigt så kan det strula och ge motsatta effekten. Ytterligare så kanske det inte är så bra att utsätta yngre spelare för dylik behandling. Så vad tror ni kan hur långt kan man gå, givetvis så kan en dylik scen inte hållla på i flera timmar som det gjorde under min fångövning men kanske ett 20 kanske trettio minuter. Min tanke var att man skulle behandla det hela som en form av handout.
 10. Problemet med att ha musik som folk känner igen är att det kan dra fokus från spelandet ett annat problem jag upplevt är att om musiken innehåller någon som sjunger så kan det lätt bli så att folk lystnar till texten istället för att koncentrera sig på spelandet.
 11. Tja ni kan väl annars spela det hederliga på picknik, torde inte ta allt för lång tid att spela. Det finns väl för övrigt i scenariobanken.
 12. Tja om du vill veta mer om WoD så är det enligt mig en mycket god idé att köpa grundregelboken, den ger läsaren vinkar om hur värdlen är funtad och hur man ser på den ur mänklig synvinkel. Dessutom så är det väl så att det är lite nya regeler jämfört med det gamla world of darkness. Hur som helst så kan du sen om du inte tycker att matrialet i grundboken räcker till införskaffa dig någon av alla de andra nya böckerna som är skrivna.
 13. lorD_killzoo

  spelare?

  När jag spelleder, har av någon anledning blivit så att det är det jag brukar göra, spelar inte så mycket själv. Hur som helst när jag spelleder så tycker jag det är passande med fyra kanske fem spelare. Då kan man ge var och en ganska mycket uppmärksamhet så det är en bra siffra. Sen är det väl så att standarden på de flesta konvent också har kommit att bli fem spelare per lag.
 14. Hur blir det med de personer som spelar andra spel än fantasy då, Jag menar sitta i en liten dungeon och spela startrek kanske inte fungerar så bra men jag måste erkänna att jag haft extremt lösa planer på att göra något liknande själv i framtiden. Jag skulle lätt hänga på ett sådant ställe. En ide skulle ju kunna vara att om ni har tillgång till mer än ett par rum att köra olika teman i olika rum. Hur som helst om jag inte bott i dalarna så hade jag nog hängt där både en och två timmar, kanske tre eller fyra å för den delen. :wink:
 15. Tja det låter onekligen som ett spännande scenario har visserligen inget tipps just nu, återkommer kanske senare men jag har ett lite mer generellt tips angående att srkiva scenaririon och kanpanjer. Börja med slutet, om du kommer på ett bra slut på en gång och sedan en början så blir det mycket enklare att komma på vad som ska hända där emellan. Du vet ju redan vart det skall leda. Hur som helst lycka till med äventyret.
×
×
 • Create New...