Jump to content

Rau

Medlem
 • Content Count

  61
 • Joined

 • Last visited

About Rau

 • Rank
  50+

Profile Information

 • Intressen
  lajv och rollspel
 1. Rau

  Fråga om Sniper

  Jag har spelat airsoft ett bra tag nu och har alltid spelat med min MP5 SD3 och Beretta M9. Jag har länge skjutit grovkalibriga gevär och är mycket fäst vid prickskytte. Jag tänkte då köpa en sniper(airsoft såklart) och fastnade för den modell som liknar svenska försvarets inköpta PSG 90. Jag har hittat 2 modeller som jag gillar. Ena på combatzone.se : Marutzens APS type 96. http://www.combatzone.se/newshop/produc ... &visible=2 På bilden ser den vänsterhänt ut. Är den det? *hoppas* combatzone vill inte svara på mina mail nämligen. Den andra hittade jag på fakewar.se : Tanakas M700 A.I.C.S http://www.webhost.se/webhost/fakewar/s ... 70&scat=84 man får scrolla lite^^ Då undrar jag följande av er lite mer erfarna: Går det bra att skjuta med dem om man är vänsterhänt? Vilken är bäst kvalitetsmässigt? Tanakas M700 ska tydligen vara gasdriven. Bra/dåligt? Det står även att det är ett "PCS-system" vad menas med det? Hoppas på bra svar!
 2. Rau

  Mutantlajv?

  Trevligt Lajvet som heter Sand och Aska,är fortfarande mycket i utvecklingsstadiet. Men vi hade tänkt oss ett lajv för ca 40 personer. Hemsidan får ni inte se för den är ful och inte färdig, men forumet: (ok det är färdigt men ingen skriver i det, men kolla in där snart så ska det nog finnas en del saker. Om inte kan ju alltid ni skriva nåt) http://www.sandochaska.se/sandochaska/forum/index.php
 3. Rau

  Mutantlajv?

  Mutant, ett fantastiskt rollspel - skulle det gå att lajva? Vi är ett gäng från Jönköping med allvarliga planer på att arrangera ett lajv i Mutantig anda. Låter det intressant?
 4. Äntligen http://www.sandochaska.se Eller om du inte orkar klicka på bilden: http://www.sandochaska.se/abstrakt/frameset.html
 5. Ja det är brist på bra replika återförsäljare! Vill gärna ha tips!
 6. ja där fick man sig en funderare. jag vet ju i alla fall vad jag ska ha som vapen (orka ha det, men man måste kunns försvara sig om man ska kunna spela med dessa snubbarna som jag spelar med)
 7. Men åter till Utrustning och detaljer, har ni fler tips på smarta lösningar? Kollade runt lite hemma och hittade en hel del saker som går att andvända. Men jag tänkte ordna en "Workshopdag" för min förening, och jag tänkte att vi började dagen med ett besök på en seconhand butik. Vad kan vara bra att börja med?
 8. nja inga "boffer" vapen , mer hög kvalitets vapen, eller hur man nu ska uttrycka sig ... jag är bistående SL och har inte planerat att döda en hel massa spelare...
 9. Nu var ju denna kniven eller snarere bajonetten till ENDAST som prydnad till utrustningen. Revolvern går även att ladda med ollonskott. Tack för tipsen! Lite mer tips uppskattas dock!
 10. Ok vapen är inte det första man ska tänka på när man lajvar, det är karaktären. Men i en postapokalyptisk värld är det ju viktigt att kunna överleva. Och då kommer vi till problemet med realistiska vapen ... Kan ni ge tips på bra enkla och lite mer avancerade vapen som arr kan tänkas ge tillstånd för? Jag har en revolver replika som jag kan andvända tändhattar till. Skulle det funka? Sen angående utrustning så har jag mina kläder klara, men detaljer fattas. Vad kan passa? Gasmasker osv? Finns det nåt man absolut INTE ska ha? Skulle man kunna få andvända en kniv endast i "prydnads" syfte? Som tillbehör till "dräkten" Hoppas på en del andvändbara svar!
 11. Rau

  Mutantlajv

  ev revolver replika med tändhattar kanske? revolvrar är ju ganska vanliga i mutant om jag inte minns fel
 12. Rau

  forum för rollspelare

  det är ju föreningens forum kan man säga
 13. Rau

  Första mötet

  Kan man inte bara ha det som vanligt möte eller styrelsemöte? Kan man ändra stadgar på andra möten än årsmöten?
 14. Rau

  Första mötet

  Ja det undrar jag också över. Kan man mista verksamhetsbidraget om man inte har hunnit göra nåt efter det konstituerande mötet och tills det man skickar in papprerna till sverok?
 15. Fan att jag glömde att logga in .... ^^ Ja som sagt, vi behöver verkligen fler spel ledare Men vi behöver fler medlemmar! Så ta och kom förbi på ett möte vetja!
×
×
 • Create New...