Gå till innehåll

MonkeyWiz

Medlem
 • Innehåll Antal

  41
 • Gick med

 • Besökte senast

Om MonkeyWiz

 • Placering
  25+
 • Födelsedag 1977-12-17

Profile Information

 • Ort:
  Mönsterås
 1. Någon från Kalmar/Mönsterås/Oskarshamn till LinCon?

  Underbart! Jag har dessvärre redan köpt tågbiljetter. :oops: Jag tackar för erbjudandet dock. Jag borde tagit ner den här tråden, ber om ursäkt. Kanske någon annan som behöver lift.... =)
 2. Undrar om det finns folk som vill dela på hyrbil, ska köra och har plats, kan låna bil eller liknande som har plats med mig till LinCon? Jag bor i Mönsterås, har körkort men inte bil. Hör av er snarast!
 3. Orolig över BSK 2006

  Aktiva vad? Spelare eller arrangörer?
 4. Orolig över BSK 2006

  Hoppas, hoppas, hoppas....
 5. Orolig över BSK 2006

  Håller med Gunnar. Argh! BSK är mitt jag-ska-inte-arrangera-utan-bara-spela-konvent. Men om det inte blir BSK, finns det då ngn ledning?
 6. Orolig över BSK 2006

  Blir det nån andra vers eller? Har fått väldigt lite information över BSK i år. Eftersom jag vill dit med ett par vänner så undrar jag ju om det blir något av BSK i år? Hemsidan är inaktuell: http://bsk.sverok.net/
 7. Lincon-06

  Bra och konkreta förslag! Sånt gillas. Glassbiljetter: Jag skulle säga att det bästa hade varit två kassor. En för kiosk och en för glass/grill!? Receptionen: Ja, en snabb och kort utbildning vore på sin plats. Men hur? Många receptionister anländer för att jobba samma dag som konventet börjar. Utbilda 4-5 gruppchefer som är ansvariga istället. Grunts behövs men chefer och arbetsledare är ett måste... Pärmar i receptionen: Skulle ju lösa en del av ovanstående problem också. Pärmar, anslagstavlor mm som behandlar sovsalar, spelsalar, 'konvent for dummies'... Arrangörskit: Låter smidigt. Åtminstone skulle det ju fungera för de flesta arrangörer. För spelare kan det vara en problematisk lösneing och ett fruktansvärd merjobb för receptionsansvarig. (Eftersom Molin är inblandad i receptionen tycker jag att vi röstar FÖR påsning!) Registrering -> 2sekunder -> Påse med stuff! Att jag faktiskt blev registrerad i år var ett rent missöde. Jag råkade gå förbi receptionen... mvh Grillmeister 'M'
 8. Lincon-06

  Jag kan inte ansvara för vad kiosken gjorde men jag KAN göra något åt hamburgarna till nästa år. Värmehållningen var nödvändig för att ni, besökarna, skulle slippa stå och vänta i 20-30 minuter varje gång ni vill ha en burgare. Stekbordet i sig är inte orsaken till att hamburgarna fick lustig konsistens. Stekbordet är en förbättring i avseendet kostnadseffektivitet och tid samt mindre slitningar på grillpersonalen. Värmehållningen likaså. Personligen föredrar jag grillning, inte stekning. Å andra sidan har jag armhår, lugg, ögonbryn och ögonfransarna kvar. Jag är helt i avsaknad av brännskador och jag har en god vätskebalans. (Att grilla 5 dagar i sträck 12 timma rom dagen tar på krafterna...) Vi VILL lösa alla problemen och er kritik är välkommen. (Saklig sådan) För oss i grillen var årets lösning bra. Vi är nöjda med konventet, som vi för en gångs skull såg lite av.
 9. Lincon-06

  Betalning!? En matkupong per arbetspass. (1 mat + dryck) Kiosken saknade chefer. Bara Mats som var ansvarig sen inga riktiga 'under'chefer. Ett misstag som han lovat att rätta till 2007.
 10. Lincon-06

  Och givetvis rockade grillen! (Ursäkta stekbordet men vad gör man...) Och inte att glömma: Grattis Mats till oskulden. (Första året som kioskansvarig)
 11. Samåka Kalmar - LinCon (2-6 juni)

  Hejsan alla! Jag undrar om det finns någon i Kalmar eller runtomkring som ska köra till LinCon. Vill gärna få plats för samåkning!? Jag betalar för min del av resan om jag får plats i en bil. Själv saknar jag körkort... :roll:
 12. LinCon i tidningen

  Men Anna!! Spelar du citadellet? Du är en RIKTIG rollspelare du.
 13. Din Spyder, finns den kvar?
 14. "vuxna" rollspelare i Kalmar?

  Jag tittade i registret. Skit samma... Jag tänkte strutta ner och prata med Tynnis i veckan.
 15. "vuxna" rollspelare i Kalmar?

  Kontaktanonns hos Tynnis!? Låter som en ide. Enligt SVEROK finns det bara en registrerad förening i Kalmar. Min förening är reggad i Malmö så den räknas inte.
×