Jump to content

MonkeyWiz

Medlem
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

About MonkeyWiz

 • Rank
  25+
 • Birthday 12/17/1977

Profile Information

 • Ort:
  Mönsterås
 1. Underbart! Jag har dessvärre redan köpt tågbiljetter. :oops: Jag tackar för erbjudandet dock. Jag borde tagit ner den här tråden, ber om ursäkt. Kanske någon annan som behöver lift.... =)
 2. Undrar om det finns folk som vill dela på hyrbil, ska köra och har plats, kan låna bil eller liknande som har plats med mig till LinCon? Jag bor i Mönsterås, har körkort men inte bil. Hör av er snarast!
 3. Aktiva vad? Spelare eller arrangörer?
 4. Hoppas, hoppas, hoppas....
 5. Håller med Gunnar. Argh! BSK är mitt jag-ska-inte-arrangera-utan-bara-spela-konvent. Men om det inte blir BSK, finns det då ngn ledning?
 6. Blir det nån andra vers eller? Har fått väldigt lite information över BSK i år. Eftersom jag vill dit med ett par vänner så undrar jag ju om det blir något av BSK i år? Hemsidan är inaktuell: http://bsk.sverok.net/
 7. MonkeyWiz

  Lincon-06

  Bra och konkreta förslag! Sånt gillas. Glassbiljetter: Jag skulle säga att det bästa hade varit två kassor. En för kiosk och en för glass/grill!? Receptionen: Ja, en snabb och kort utbildning vore på sin plats. Men hur? Många receptionister anländer för att jobba samma dag som konventet börjar. Utbilda 4-5 gruppchefer som är ansvariga istället. Grunts behövs men chefer och arbetsledare är ett måste... Pärmar i receptionen: Skulle ju lösa en del av ovanstående problem också. Pärmar, anslagstavlor mm som behandlar sovsalar, spelsalar, 'konvent for dummies'... Arrangörskit: Låter smidigt. Åtminstone skulle det ju fungera för de flesta arrangörer. För spelare kan det vara en problematisk lösneing och ett fruktansvärd merjobb för receptionsansvarig. (Eftersom Molin är inblandad i receptionen tycker jag att vi röstar FÖR påsning!) Registrering -> 2sekunder -> Påse med stuff! Att jag faktiskt blev registrerad i år var ett rent missöde. Jag råkade gå förbi receptionen... mvh Grillmeister 'M'
 8. MonkeyWiz

  Lincon-06

  Jag kan inte ansvara för vad kiosken gjorde men jag KAN göra något åt hamburgarna till nästa år. Värmehållningen var nödvändig för att ni, besökarna, skulle slippa stå och vänta i 20-30 minuter varje gång ni vill ha en burgare. Stekbordet i sig är inte orsaken till att hamburgarna fick lustig konsistens. Stekbordet är en förbättring i avseendet kostnadseffektivitet och tid samt mindre slitningar på grillpersonalen. Värmehållningen likaså. Personligen föredrar jag grillning, inte stekning. Å andra sidan har jag armhår, lugg, ögonbryn och ögonfransarna kvar. Jag är helt i avsaknad av brännskador och jag har en god vätskebalans. (Att grilla 5 dagar i sträck 12 timma rom dagen tar på krafterna...) Vi VILL lösa alla problemen och er kritik är välkommen. (Saklig sådan) För oss i grillen var årets lösning bra. Vi är nöjda med konventet, som vi för en gångs skull såg lite av.
 9. MonkeyWiz

  Lincon-06

  Betalning!? En matkupong per arbetspass. (1 mat + dryck) Kiosken saknade chefer. Bara Mats som var ansvarig sen inga riktiga 'under'chefer. Ett misstag som han lovat att rätta till 2007.
 10. MonkeyWiz

  Lincon-06

  Och givetvis rockade grillen! (Ursäkta stekbordet men vad gör man...) Och inte att glömma: Grattis Mats till oskulden. (Första året som kioskansvarig)
 11. Hejsan alla! Jag undrar om det finns någon i Kalmar eller runtomkring som ska köra till LinCon. Vill gärna få plats för samåkning!? Jag betalar för min del av resan om jag får plats i en bil. Själv saknar jag körkort... :roll:
 12. Men Anna!! Spelar du citadellet? Du är en RIKTIG rollspelare du.
 13. Jag tittade i registret. Skit samma... Jag tänkte strutta ner och prata med Tynnis i veckan.
 14. Kontaktanonns hos Tynnis!? Låter som en ide. Enligt SVEROK finns det bara en registrerad förening i Kalmar. Min förening är reggad i Malmö så den räknas inte.
×
×
 • Create New...