Jump to content

Arvid

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Finns redan ungefär tio stycken aktiva svenska forum för figurspel. Om alla kunde samlas på samma forum så hade vi haft ett mycket bra forum istället för ett dussin ganska dåliga och inaktiva.
 2. Men att posta poängen är tydligen helt okej bara det är som en del av en armélista. Kan posta armélistor för Skull Pass senare ikväll.
 3. Om det är figurspel det gäller så fanns det för ca 4 år sedan en warhammerförening i Eksjö som träffades och spelade två gånger i veckan. Men kommunens hat mot tennsoldater visste inga gränser. Lokalen försvann och föreningen splittrades. Warhammer (mestadels 40k) spelas fortfarande av iaf ett kompisgäng i Eksjö men där kan det kanske vara svårt att komma in
 4. Det var bara ett skämt riktat mot Kreufeld, poängen jag skrev stämde. Hjältarnas poäng beror på deras utrustning förstås.
 5. Minns att det för några år sedan var några herrar (från Eskilstuna tror jag) som anordnade demo-spel i Epic på LinCon. Har själv inte spelat mycket med mina Space Marines och har i princip ingen terräng i rätt skala. Men tycker att regelsystemet är helt förtjusande och förtjänar att spelas mer. Vore kul om det på t.ex. LinCon 2008 fanns några Epic-bord och kanske en liten turnering. Tyvärr gör jag värnplikten då och kan alltså inte förbereda det eller knappt ens komma dit.
 6. I Warhammer finns faktiskt inga dvärgkrigare eller nattvättar. Möjligtvis dwarf warriors och night goblins. Poängvärdena jag postade var från mitt eget figurspel "Stridshammare". Om poängvärdena råkade påminna om GWs så var det helt oavsiktligt.
 7. Tar och bumpar denna. Finns det något intresse att anordna en miniturnering i Epic på något konvent det kommande året?
 8. Efter förlusten av Spelbutiken Skogstrollet finns nu återigen en lokal för figurspelare i rikets femte stad, Linköping. Lokalen finns hos Studiefrämjandet på Platensgatan. Den är för närvarande öppen för figurspel på tisdag och onsdag eftermiddag. Bord och stora mängder terräng finns att låna. Förutom spel kommer ett antal studiecirklar på ämnen som rör hobbyn att hållas. Ex. målning och terrängbygge. På begäran även nybörjarkurser. Besök Spelföreningen Dragon's Dens hemsida och forum för frågor och information. http://www.dragonsden.se Varje figurspelare är viktig!
 9. Arvid

  Julklappar

  Jag fick en bok om Arvid Horn vilket inspirerade mig att ta tag i min empire-armé igen.
 10. Arvid

  en skaven låt

  Låten är inspelad av det franska paret bakom sidan http://www.warhammerheroes.net och är en cover på Rape Me. Den har inget att göra med GW eller några dataspel. :wink: Det finns mer av samma sort på ovan nämda sida.
×
×
 • Create New...