Jump to content

Aron Brehmer

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Program för "Rullande Osten" Lördagen den 15mars plats: Kulturhuset jönköping, GoB lokalen 1tr upp. 12,00 Introduktion av Sverok och sverok ost. 13,00 Debatt lajv- "Vart är spelandet på väg" 13,30 Studiefrämjandet informerar 14,00 Fika 14,30 Maffia 16,00 Gruppdiskussion- "Går det att vinna i rollspel" 16,30 Streetfighter rpg 17,30 fritt spel så läng folk orkar Kom och träffa ditt diskrikt och föreningar i jönköping Även icke föreningsanslutn intresserade är välkommna.
 2. Jag heter Aron Brehmer och sitter nu som ledarmot i sverok svealand. Jag började min spelkarriär i unga år som figurspelare men har de senaste 5 åren mest hållt på med brädspel och skjutit in rollspel när det funnits tid. Jag flyttade till distriktet/ Uppsala i höstat och pluggar till civilingengör, innan jag flyttade upp satt jag med som ledamot i sverok ost och var även egagerad i GoB syd i Jönköping.
 3. Du får gärna skicka över reglerna till mig med när de är klara så kan jag nog få ihop en testgrupp i jönköping.
 4. ska fiksa fram en snarast, kan skicka dig en under morgondagen
 5. ok, hör av dig om du inte får något svar.
 6. Har sagt till styrelsen och gett dem din e-post, men det verkar på ditt inlägg som det inte har hänt något. Jag kan sparka på dem lite till. Eller så kan du skicka ett mail till mig med vad du vill ha lokalen till och när så kan jag ge det till styrelsen. Det andra alternativet är nog säkrast. Annars kan jag skaffa fram e-post till styrelsen så att du kan maila dem.
 7. Har många tusen poäng dvärgar som jag har spelat för att de är sjukligt cool, men de försvinner snart och ersäts av något nytt. Har bara inte kommit på vad än.
 8. Är med i syd och skulle kunna be någon i styrelsen som har koll på lokalen kontakta dig. Borde få tag på någon av dem under morgondagen.
×
×
 • Create New...