Jump to content

kotte

Medlem
 • Content Count

  930
 • Joined

 • Last visited

About kotte

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Ort:
  Stockholm
 1. Jag kan bara svara för mig själv, men här är några saker som gjort mig avtänd på att lana: - Jag gillar inte att använda dator i ett helt mörkt rum - Jag gillar inte att spela spel så många timmar i sträck utan fördrar omväxling - Jag anses inte spela rätt spel och känner mig oftast inte "godkänd" som gamer pga detta - De lekar och tävlingar (förutom turneringar) som finns är ofta baserade på att jag ska skämma ut mig på ett eller annat sätt - Nånstans tröttnar man på att bara äta skräpmat och dricka läsk, kiosken behöver catera till fler - Stämningen är ofta rå och hetsk, utan hjärtlighet - Det är för asocialt, jag blir rastlös rätt fort och finns det inget att göra då så blir det passiv panelhöna Det här ska inte ses som en komplett lista eller som något alla tjejer tycker, men det kanske ger dig några spår att fundera utifrån.
 2. kotte

  Soffan

  Nu har ni tur! Ska till ikea på onsdag, köper verktygssettet då och hoppas att jag kan få tag i specialverktyget (som inte finns i lådan).
 3. kotte

  Soffan

  IKEA's standardverktygslåda kan vara det billigaste sättet att få ett kit som är precis lagom för kansliet. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00169254/ Spärrhandtag vore nice men är inte jätteviktigt. Specialverktyget till sofforna är till soffan Karlstad och har enligt bruksanvisningen artikelnummer 110152.
 4. kotte

  Soffan

  Det som behövs till sofforna är något som kan vrida på enmutter som sitter på en bult inne i armstödet med typ en dm svängrum. Plus att bultarna är så långa att ett vanligt spärrhandtag inte funkar. Men en väldigt liten skiftnyckel och jättemycket tålamod borde räcka. Ett spärrhandtag vore generellt inte helt fel, finns en hylsnyckelsats, och en mindre skiftnyckel (den vi har nu är 25cm lång), och en vanlig tång (inte avbitars, det finns).
 5. kotte

  Soffan

  Jepp, allt det trasiga satt på armstöden som vi skruvade loss. Dessvärre fanns det inte jättemånga bra verktyg på kansliet, så vi fick liksom make it work med en kass skiftnyckel. Specialverktyget verkar vara sjukt värt. Enligt instruktionerna bör man dra åt skruvarna lite då och då för att sofforna inte ska skeva loss totalt också.
 6. kotte

  Soffan

  Flashback och familjeliv säger att det går att tvätta dom i maskin!!! Men spill förfan inte i sofforna ändå! Och vet ni med er att ni smulat popcorn i soffan, flytta på kuddarna och dammsug upp efter er, det var sjukt äckligt under...
 7. kotte

  Soffan

  Nu har jag skruvat på nya armstöd på soffan som var trasig. Tyvärr hade jag inte ett specialverktyg att dra åt några av skruvarna med, så tills det är fixat så sitt jävligt försiktigt! Passade även på att byta klädseln på den när den ändå var isärskruvad, så nu ser den orimligt ren ut jämfört med den andra soffan. Tänker att vi väntar med andra soffan tills specialverktyget är fixat. Dessvärre ska klädslarna kemtvättas (töntigt), så låt förfan bli att spilla i sofforna!
 8. Jag tror på att göra en snävare definition av replik än vad som gjordes på mötet. "Du nämnde mitt namn, alltså får jag svara på det du sa omedelbart" är inte funkis och bryter bara mötet. Definiera det som "det där var ett jävligt grovt påhopp/anklagelse av mig som person" och vi kommer ha en mer linjär talarlista. En annan idé skulle vara att ha en tydligare genomgång innan mötet av lite föreningsteknik och mötesrespekt. Med tydliga exempel på vad för ordningsfrågor och sakupplysningar som kan anses relevanta för en fråga. Det var något som brast totalt och förlängde mötet massor. Införde inte Sverok riks regeln "ingen debatt i ordningsfrågor"? Hur har det fungerat? Utöver det så hade det vart nice med lite årsmötesworkshops i förväg, för uppenbarligen var ingen riktigt nöjd med styrelsens förslag, och det hade kunnat korta ner mötet ganska rejält.
 9. Finns det någon tid på kvällen som detta ska äga rum, elelr ska man hoppas att man är där?
 10. Hejsan! Jag är själv inte intresserade, men jag tror att många som skulle kunna vara det har en fråga att ställa: Utgår det någon ersättning? Ifall det gör det, hur mycket eller vad är det?
 11. Förslagsvis så försöker styrelsen få detta gjort innan semestertiderna börjar.. Det är då öven arrangemangstider och folk vill trycka extra mycket..
 12. Fråga: är det syftet för det nuvarande kansliet, eller det som vi ska flytta till? För det nuvarande tycker jag är rätt hyfsat, tillräckligt bra för att vara kvar tills vi flyttar. Är det till det kommande kansliet så känner jag helt annorlunda om vad som skulle vara rätt och riktigt.
 13. Är det styrelsens beslut att informationen inte skall finnas på forumet eller är det din personliga åsikt?
 14. Jag håller nog med Sara här en del. Det är superbra att det finns bra kalendrar och en RSS-funktion! Men, det är inget jag är intresserad av att titta på varje dag i min kalender, där jag lägger in saker jag _måste_ hantera och vara med på. Däremot går jag in på forumet här då och då och skulle uppskatta att få se det aktuella i klartext här, det tar inte mycket tid i anspråk att lägga till.
 15. Jag föreslår att "tärningen avgör". I övrigt funderar jag på om vi vill ha ett eget forum för detta arbete, ett underforum till Sverok Stockholm så att man kan dela upp alla i olika trådar utan att flooda sönder hela forumet Vad tror folk? Och kan Wille verkställa?
×
×
 • Create New...