Gå till innehåll

blaki974

Medlem
 • Innehåll Antal

  126
 • Gick med

 • Besökte senast

Om blaki974

 • Placering
  100+
 • Födelsedag 1974-07-15

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.blak.se

Profile Information

 • Ort:
  Vallentuna
 • Intressen
  Allt
 1. Vad är det med klassik musik som får mig att bli så känslosam?

 2. EVE Online

  Läs trådstarten och svara gärna på innehållet. Alternativt starta en ny tråd. Förslag: döp till abandonware.
 3. EVE Online

  Jag spelar EVE Online, och under tillnamnet von Stenck skyddar jag mig själv och min corp's intressen. Under mitt andra tillnamn Magmallien Hinrogarth är jag i en akademi som lär ut grunderna i PvP (Player versus Plaer - alltså strid mot andra spelare) Har spelat sen 2007. Hör av dig! EDIT: Jag hörde av mig till dig som Magmallien Hinrogarth. Om du känner dig äventyrslysten föreslår jag att du reggar dig på http://www.eveboard.com.
 4. När?

  Jag vill ha tillbaka mina grävlingar från Sörlandet! Dom e koola!
 5. Tjena! Vi är en mogen spelgrupp som finns i änden av tåget som börjar vid KTH (i Vallentuna - tåg mot Kårsta eller Lindholmen). Vi spelar främst EON, Mutant 2 och Smallworld (ibland Settlers of Catan). Vi finns beskrivna med ord och bilder på vår illa underhållna hemsida http://www.d-d-r.se (Daring Dice Rollers). Hör gärna av dig om du är sugen! Tel (Björn) 0734-343233
 6. Bästa rollspelscitat

  Jag vet inte om jag skrivit det förr, så här går: "I'm the good looking pussy around here" Bitter spelare då SL förklarade att SLP-katten de mötte minsann var SNYGGARE än hans muterade katt. Som hade PER 16.
 7. Vad är friform för just DIG?

  När vi skapade scenariorna inför Stockholms Spelkonvent var vi väldigt sugna på att testa med tärningslösa äventyr, just för att förstärka SL:s OCH spelarnas roll, och få ett bättre flöde i själva spelmötet. Att ta bort det moment som av många gör själva upplevelsen till spel och göra det mer teaterlikt blev för många en liten nyhet, och varför inte testa ibland? Det är ju som att dricka kaffe och aldrig prova te ("För det vet man ju hur dom där te-drickarna är!"). Båda metoderna har förtänster. Jag tror att det som kan verka avskräckande är att man inte får ett kvantifierbar chans att lyckas med något har man svårare att förstå sig på en karaktär. Det blir lite mer av en utaning, upplever jag det som. Men som sagt, jag tykcer att alla borde testa någon gång, istället för att säga att det ena är bättre än det andra.
 8. Vad är friform för just DIG?

  Jag vill bara meddela att vi myntade begreppet på Stockholms Spelkonvent 1996, då vi även gav ut den semi-arroganta publikationen Moroten, som hängde med på några flera konvent. Se även http://www.blak.se/d73.html Björn Kauppi Ps. Med glimten i ögat, såklart.
 9. Bästa rollspelscitat

  Situation: EON, flodpråm, Diamantäpplet, överfall av flodpirater. En i sammanhanget mycket rolig kommentar kom när min misslyckade spejare (som hade vunnit en pilbågs-skyttetävling i en större stad), kläckte ur sig, precis innan han sköt: "Förresten, sa jag att jag hade vunnit en skyttetävling i ?" ... och sätter en perfekt träff med kortbåge i ansiktet på en av piraterna, totalt 12 tärningar skada (fritt ur minnet). Dramatiskt och mycket träffsäkert!
 10. speledarmisstag

  För egen del handlar det ofta om att förse spelarna med mer kraftfulla vapen än vad man tänkt sig. Detta leder ofelbart till att de känner sig oövervinnerliga, och går på alla motståndare med "min nya puffra" och raskt dör en barbarisk och föga stilfull död.
 11. Bästa rollspelscitat

  Ni anar inte hur svårt det är att INTE skratta när man ser allt tokroligt som folk kläcker ur sig... den här tråden har förlängt mina mungipor många gånger.
 12. Mutant 2 - Pyrisamfundet

  En får tacke. Ska se vad jag kan göra åt det.
 13. Mutant 2 - Pyrisamfundet

  Tänkte passa på att få återkoppling på en sajt som ligger på www.pyrisamfundet.se Jag vill ha tillbaka Pyris Patrioter! I brist på annat har jag lite förslag på vad som kan läggas där. Maila sheriff@pyrisamfundet.se med era genomtänka förslag. OBS! Windowsburk.
 14. [Stockholm] Spelgrupp sökes

  Hej! Vi spelar både Mutant 2 (inte UA), E.O.N. och annat som råkar komma i vår väg. Kolla på http://www.d-d-r.se för mer info. Alt. maila mig på ordf@d-d-r.se Vi spelar relativt regelbundet söndagar efter 14.
 15. Rekryterande spelföreningar?

  Andra, om du bor Norr om stan, eller råkar gilla LAN ovanligt mycket är RF Pentagrammet (http://www.pentagrammet.org) i Vallentuna. Möten varje månad
×