Jump to content

Malachai

Medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Tydligen finns det inga föreningar i Norrköping. Eller så läser de inte på detta forum...
 2. Hej på er. som ni kan se i en tråd lite längre ner så söker jag spelkontakter i Norrköping. Jag har spelat lite Star Wars rollspel på just den äldre D6 (ett rätt så framgångsrik wookie f.ö.).Jag flyttar dock inte till Norrköping förrän i början av mars. Så innan dess har jag ingen möjlighet att vara med.
 3. Hej, på er alla. Jag är en spelare som bor i Nyköping (medlem i NOS; Nyköpings och Oxelösunds Spelsällskap) men som ska flytta till Norrköping pga nytt jobb. Jag undrar om det finns en passande spelförening i Norrköping som jag kan bli medlem i? Jag är intresserad av: Wings of War Formula Dé Munchkin Spank the monkey Bang Rollspel Drösar av dataspel. Samt lite annat smått och gott. Höll på att börja med: Vampire the ballgame... Håller inte på med: Lajv. Call of Chtulu.
 4. Ja, men då har du mer erfarenhet av rollspel än jag har! Har bara skummat lite på ytan med ett par rollspel de senaste året...
 5. Jag fyller 45 i år.... Själv? Flyttande från NKPG när jag var 18, alltså för 27 år sedan...
 6. underlättar om jag loggar in också... Jag håller på med rollspel redan. Dungeons and dragons, EON och Vampire. Men jag är fortfarande nybörjare.
 7. Hej, på er alla. Jag är en spelare som bor i Nyköping (medlem i NOS; Nyköpings och Oxelösunds Spelsällskap) men som ska flytta till Norrköping pga nytt jobb. Jag undrar om det finns en passande spelförening i Norrköping som jag kan bli medlem i? Jag är intresserad av: Wings of War Formula Dé Munchkin Spank the monkey Bang Rollspel Drösar av dataspel. Samt lite annat smått och gott. Höll på att börja med: Vampire the ballgame... Håller inte på med: Lajv. Call of Chtulu.
×
×
 • Create New...