Jump to content

Maduin

Medlem
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

About Maduin

 • Rank
  100+
 • Birthday 11/13/1984

Contact Methods

 • Hemsida
  http://maduin.se

Profile Information

 • Ort:
  Malmö
 • Intressen
  Tv-spel
 1. Är det någon som ska dit från Malmö så kan jag erbjuda skjuts på fredag eftermiddag/kväll. Är ännu oklart när jag kan köra eftersom jag precis fick veta att jag ska köra tvärs över Danmark och tillbaka tidigare på dagen. Hur som helst. Någon som känner att de har svårt att ta sig dit från Malmö annars kan ju hojta till. Angående växel till kiosken så har vi massor av mynt i vår förenings kiosk-kassa, vilket vi gärna växlar upp till större valörer. Detta inte för att uppmuntra folk att ta med sig större valörer, utan snarare för att påpeka att vi i alla fall kan hjälpa till med detta om så önskas.
 2. Ska se om jag kan leta reda på en ordentlig matta/platta till helgen då. Blev så sugen på att spela nu. Behöver återgå till mina glansdagar känns det som (även om jag vet att jag inte orkar stå på benen efter en credit i dagsläget). Utrustningen är inga problem, det är väl mer en fråga om att inte uppta för mycket av platsen i lokalen (eftersom jag inte vet hur lokalen ser ut). Och känns ju onödigt att släpa dit för mycket om det inte finns folk som vill spela. Så beror det klart på vilken bil jag tar
 3. Jag kan ta med ett eller ett par dansspel till ps2 ifall det finns en ordentlig platta på plats. Finns det intresse för mer tv-spel så finns det en del att tillgå både ur Terebis och min privata samling.
 4. Terebi Ge-mu anordnar numera 360-LAN-kvällar varje onsdag i vår nya lokal på Nobelvägen 48 i Malmö. 16 skärmar och 16 Xboxar står på plats, det är bara spel som kan behövas ibland beroende på vilket spel det gäller. Idag är det Call of Duty 4: Modern Warfare som gäller. För koll på vilka spel som spelas de olika veckorna kan ni kolla in på http://terebigemu.se/forum Medlemsavgift 300:-/år eller 100:-/kvartal. Men kom gärna förbi någon gång och prova på gratis.
 5. PS3:an har ju per definition inte alls större kapacitet än 360:n när det gäller grafik. Det är bara en fråga om hur de har fördelat minnet på de respektive grafikkorten. I ÖVRIGT har dock PS3:an andra faktorer som ger en högre generell kapacitet. Sen får ju framtiden som sagt utvisa vem som kommer att utnyttja sin kapacitet bäst.
 6. Malmö stadsbibliotek kommer den 20-21 februari bjuda in till tv-spels-dagar. Givetvis med lite assistans från Terebi Ge-mu. Biblioteket själva kommer att ansvara för en "femkamp" i ännu inte utvalda spel (även om bl.a. Guitar Hero 3 är en trolig kandidat) medan vi kommer sätta upp bl.a. Xbox 360-LAN. för mer info, och kommande info, gå in på http://frispel.wordpress.com/
 7. Christoffer Cederholm heter jag och återvänder som ledamot i styrelsen nu efter ett års uppehåll.
 8. Maduin

  Årsmötet 2008

  Är detta den "officiella" kallelsen? Känns som lite kort varsel i så fall. Eller är det jag som missat ett utskick?
 9. Ja, du lyckades alltså gå in just då. Sidan är uppe igen nu.
 10. Nu är det alltså bekräftat. Skuds spelhelg kommer att infinna sig i samband med Terebi Ge-mus Nyårsträff. Anmälan sker således på http://terebigemu.se/anmalan För att undvika komplikationer kommer hela Terebi-träffen att vara kostnadsfri, och således är alla välkomna redan från måndagen (då är det dock TV-spel som kommer ha fokus, men givetvis förekommer även brädspel och folk får spela vad de vill). Vi kommer att arrangera ett par turneringar i såval tv-spel som brädspel, och om det är någon som är intresserad av att själv arrangera någon turnering så är alla förslag varmt välkomna. För att vara med på Skud-helgen finns inga särskillda krav, men om ni vill komma tidigare under veckan kommer det krävas att ni blir medlemmar i Terebi Ge-mu (vilket är gratis). Vad Skud själva hade tänkt erbjuda låter jag dem själva tala om (de kommer väl ta upp det på sitt möte i helgen) Men nu vet ni i alla fall att ni ska boka upp tid i kalendern.
 11. Jag blev kontaktad härom dagen med en förfrågan om Skud fick lov att invadera vår Nyårsträff, vilket kan tänkas bli ett troligt scenario. Alltså kan det i så fall röra sig om helgen 4-6 januari på Kirseberg i Malmö. Folk som är intresserade av TV-spel dessutom har ju möjlighet att komma på hela träffen som börjar redan på måndagen (nyårsafton). Klart besked om detta kommer dock under kommande vecka.
 12. Jag har spelat både på PC och Xbox. Fast jag körde ju visserligen med 360-kontroll till PC också Hur som så märker du aldrig av om någon spelar på motsatta plattformen. Kanske om man är grymt hardcore och faktiskt på något sätt lyckas analysera deras rörelsemönster ifall det nu skulle skilja sig.
 13. Jag har lagt ner ganska många timmar på detta spel vid detta laget. Det är ett riktigt roligt lagbaserat fps. Tyvärr faller det lite pladask om man inte spelar med ett, i alla fall någorlunda, sammanbitet lag. Kan nog utlova att det blir ett par rundor Shadowrun på Terebi Ge-mus sommarträff
 14. Maduin

  FORZA 2

  Ungefär samma som för mig. Bilspel av den realistiska typen har aldrig passat mig...menjag förstår inte hur jag ska sluta spela detta spel.
 15. Multiplayer, Stockholms tv- och arkadspelsförening, i samarbete med Microsoft och Webhallen, inbjuder till ett förhandstest av flerspelarbetan av Halo 3 lördagen 12 maj på Webhallen i Stockholm. Hela dagen kommer tio stycken xbox 360 gå på högvarv i Webhallens lokaler på Sveavägen 39 mellan klockan 11.00 och 19.00 (OBS! Butiken stänger för försäljning som vanligt 16.00). En av årets absolut starkaste speltitlar är Halo 3, och bara att få spela betan, som lanseras onsdagen den 16 maj, ser många som ett privilegium. Nu erbjuder vi dig chansen att prova spelet redan innan dess. För att få provspela krävs att du blir medlem i Multiplayer Stockholm som är en ideell förening som arbetar för att främja tv-spel som en kulturform samt att verka för en ökad social gemenskap för tv-spelare. Föreningen är varken bunden till Microsoft eller Webhallen, utan är en fristående organisation. Medlemskapet är gratis och kommer berättiga tillträde till framtida events i förenings regi också. Missa alltså inte chansen nu. Ta med dina kompisar och utmana dem på en match eller slå dig samman med dem mot andra. Det här är bara början Med vänliga hälsningar Multiplayer Stockholms styrelse
×
×
 • Create New...