Jump to content

Erik M

Medlem
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Erik M

 • Rank
  25+

Profile Information

 • Ort:
  Göteborg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det tar ett tag samla folk i norra Bohuslän. Vilka finns det idag?
 2. Erik M

  Särimners vänner?

  Särimners Vänner dog några år efter att den drivande kraften drevs bort.
 3. Nja, alltså, det var på Spelkongressen. Frågan är -82 eller -88. Och jag är ganska säker på att det var Seregon som höll i det.
 4. Nja, det är lite längre sedan än så jag letar... :oops: Inte för åtta-nio år sedan. Mer som sisådär trettio år sedan... :mrgreen: Jag tror det var Seregon och på Spelkongressen 1982.
 5. Äventyrsspel aka Target Games arrangerade ett antal sk spelkongresser för ett gäng år sedan. På ett av dessa spelades, vad som ändå måste betecknas som, ett lajv. Spelarna satt vid det traditionella bordet. Karaktärerna sprang runt ute på fältet. Där de desperat försökte utföra vad spelarna ville få gjort under äventyret. Sch, nu ska ni inte vara sådana. Detta var för länge sedan. Och jag försöker komma underfund med hur länge sedan, alltså vilket år. Åsså vilka som höll i det hela. Jag har en aning, men någon måhända minns bättre?
 6. Birgers inlägg var insiktsfullt, "the god~"s mindre så. Men innan ni ger in en dylik omgång om förtroende och ekonomisk skötsel, vore det inte väl att först sopa framför egen dörr?
 7. Det låter som om Jesper vet att han är moderator. Men han får gärna var mer aktivt "ge ordet"-styrande, om jag förstod hans ord ovan rätt? Dvs hålla reda på debatten och dess form och innehåll.
 8. Va? Har ni kompisar? :oops: Men mer seriöst, vad är det för skillnad mellan att nominera sig själv och övertala kompisen till det? Kompisen kanske inte alls tycker det är lämpligt. Men du har lyckats klara första insteget ändå... För vem säger att man inte vill? För övrigt anser jag Göteborg behöver fler nja-sägare.
 9. Det blev en nonsens-fråga. Alkohol ska inte ingå i Sverok, och det är dess policy. Så båda uppfyllda redan.
 10. Ja du Sven, de som inte själva riktigt räcker till, de beter sig gärna som de olika "" ovan. Och märkligt nog är det just "" som kommer till tals på forum. Där de, för ovanlighets skull, kan stå oemotsagda. Under ett långt liv som föreningsmänniska har jag kommit fram till att det finns fem grupper av folk i föreningar. 1) de som ser till att det händer något, 2) de som hjälper till med att det ska hända något, 3) medlemmarna som ser till att det finns underlag för att det ska kunna hända något, 4) icke-medlemmar (som ibland dyker upp och ändå stöttar verksamheten) samt 5) mot-medlemmar, vars grundläggande åsikt är att det där kunde de gjort bättre, utan att någonsin visa att det är så. Det är denna sista grupp, mot-medlemmarna, som ställer till det och bygger upp en värld av rykten, förtal och mobbning. Att framföra sådant som överensstämmer med verkligheten är meningslöst. Det örat existerar inte när man väl bestämts vara "h*n är inte en av oss braiga". Det är bara att bita ihop Sven, "Hyggliga Klubben" har utsett dig till 2009 års vinnare. (Lyckades nog själv dra på mig den titeln för 2008.)
 11. Visst ja, en massa ångmaskiner ska ju ut å banka. Men nästa gång stjärnorna hamnar i närheten kanske?
 12. Kolla med fluff.sverok.se, skulle inte förvåna mig om vi kunde tänka oss. Jag har lite bökigt att dra i det.
 13. Kan man inte knô sjtärnorna lite då?
 14. Svårt hitta bild på det vi alla vet hur det ser ut... ...här av en Revell: Och såhär ser B5:ACTA-modellen ut, obyggd... ...och av denna har jag två för mycket. Å det har jag inte riktigt råd med. Jag vill ha 200:- för vardera, fraktfritt. Jag är hyfsat säker på att dessa är de sista som finns hos IWM. Vänligen Erik Malmcrona Göteborg
×
×
 • Create New...