Jump to content

Laurell

Medlem
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

About Laurell

 • Rank
  25+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.andravarldar.se

Profile Information

 • Ort:
  Andra Världar
 1. Unispel brukar i min erfarenhet vara aningen dyrare än övriga affärer jag har nyttjat. Men i gengäld kommer grejerna nästan på direkten.
 2. figurspel.se tar sån grym tid på sig att skicka grejerna bara.
 3. Hur stor är skillnaden mellan Fable och TLC?
 4. Laurell

  Egna rollspel?

  Jag och några vänner pillar på ett rollspel om gymnasiet. Du väljer en klass såsom estet, deppgot, emo, bygg/el-pojke, mediahora, moderat, Björkö(walldorf)-flickan och sådant. När du väljer en karaktär får du valrfia slag på mupp- eller hobby-tabellen. Hobbytabellen kan göra dig till poser, har du valt emo och slår på hobbytabellen blir du hobbyemo. Hobbytabellen har tre grader som avgör hur mycket hobby du är. Mupptabellen funkar på ett liknande sätt, fast ger andra resultat. En mupp är lite udda och hatad av alla. Än så länge är vi väl halvägs med reglerna. När det är klart kommer jag lägga upp det här.
 5. Laurell

  JUNTA!

  Köp från http://www.sfbok.se/. Jag fick min i fredags. En svensk version existerar inte och jag tvivlar på att det kommer. Alldeles för smal målgrupp för att något svenskt bolag ska investera i.
 6. Laurell

  JUNTA!

  Köp från
 7. Berätta lite mer eller bistå med en länk så kan jag lättare avgöra om jag är intresserad eller ej.
 8. Ni kanske minns incidenten för ett par år sedan när en ung man blev mördad och hans huvud separerades från kroppen? Tydligen spelade han Vampire och Sveriges tidningar fyllde spaltmeter med skit om att det var ett ritualmord inspirerat av rollspel och lajv och att enda sättet att döda en vampyr i WoD var att hugga huvudet av vederbörande. I alla fall så har jag två "kompisar" vars föräldrar sa åt dem att de inte tyckte att döttrarna skulle umgås med mig och att de absolut inte fick släppa in mig i sina hus. När utredningen hade pågått ett tag så visade det sig att mordet inte hade något att göra med rollspel överhuvudtaget. Om jag inte minns fel så var killen skyldig pengar till vissa personer. Trots detta hatar fortfarande dessa föräldrar mig. Min slutsats är att rollspel inte är ett dugg farligt och att det alltid finns människor som är rädda och tror på vad skit Aftonbladet skriver. Jag har förresten slutat köpa kvällstidningar helt och hållet. Corren is the shit.
 9. Laurell

  De roligaste vapnen

  -Orgazmo will find a way! -But how?!
 10. Vi beställde det till föreningen när det fortfarande skulle komma ut i juli. Det senaste var att det skulle släppas i oktober, så det ser ju inte så lovande ut.
 11. Junta om du går tag på det.
 12. Fahrenheit, Half-Life 2, Flight of the Amazon Queen, Pirates!, Rome: Total War, Battlefield 2, Soldiers, Ocarina of Time, Smash Bros Melee, Project Rub, Another Code med mera.. Det är mycket nu.
 13. http://andravarldar.se/?page=./main/index.php Andra Världar är baserad i och omkring Linköping. Vi söker alltid nya medlemmar, framförallt nya aktiva medlemmar. Medlemskapet är gratis, bara registrera på forumet och pm:a vår sekreterare, Gabriel. Jag skulle tycka att det vore jävligt kul att spela lite rollspel och jag vet att jag inte är ensam.
 14. Kolla Andra Världar! http://andravarldar.se/?page=./main/index.php Vi har cirka 35 medlemmar, många av dem rollspelare. Skriv en tråd på vårt forum så kommer säkert folk nappa.
 15. WoW förstörde vår föreningen. Alla aktiva medlemmar började spela det och har sedan dess inte gjort något annat. Tre spelkvällar som vi planerat de senaste månaderna blev inte av. Det var ingen som kom då de var för upptagna med Onyxia eller något. Sensmoralen är att aldrig låta datorspelandet ta över så mycket att man inte kan träffa kompisar.
×
×
 • Create New...