Jump to content

Röde

Medlem
 • Content Count

  557
 • Joined

 • Last visited

About Röde

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Ort:
  Linköping
 • Intressen
  WH40K & Gamla slitna rollspel
 1. Såld? Prisbild idag, om den finns kvar? Är egentligen bara ute efter de platta bitarna.
 2. Söker lite olika AdMech enheter till 40K för att utöka befintlig styrka. Har du något över, skriv direkt i tråden då jag sällan loggar in. Söker i första hand: Dominus Dragoons / Ironstriders Breachers / Destroyers Kastelan Robots
 3. Söker spelplansbitar att förlänga min bräda med. I första hand de två släta men även en hel spelplan kan vara av intresse om priset är bra. Helst så nära nyskick som möjligt. Målat går bra men helst utan flock. FW-bitar kan ev. vara intressant. Jag finns i Östergötland.
 4. http://www.svenska40k.se/forum/viewtopic.php?f=14&t=13598
 5. Nu står de i skyltmontern på Lekhuset / Lekia på Ingelstad I Norrköping. Till salu lappen ligger intill. Vill ha 640:- +frakt åtminstone. Jag såg nu att alla bilder inte syns i annonsen. Försöker fixa det senare idag. Vill du så kan du se alla bilder i annonsen på svenska40k med samma namn.
 6. Här kommer lite killar som skulle passa bra för dig som vill alliera in lite Champions of Fenris i ex. din Astra Militarum-lista eller bygga en närstridsbaserad Zone Mortalis-lista... Först ut lite killar med klös i... Sedan en Chef med fet yxa och lite sällskap... Dreaden nedan är tänkt som Björn... Den här är inte det... Det är snarare Ulf eller nått. http://s4.postimg.org/tc2ufjij1/014.jpg http://s4.postimg.org/4k388b1cd/016.jpg Grabbar med svärd och hammare... http://s4.postimg.org/3lrgjrde5/018.jpg Trollis... http://s4.postimg.org/bh1zykn0t/020.jpg Arg kille. http://s4.postimg.org/x7atvur2l/022.jpg http://s4.postimg.org/ukvbewzv1/024.jpg Mera klös. Ifall Trollisen vill ha sällskap kanske... http://s4.postimg.org/oz8wauz65/026.jpg Gruppfoto... http://s4.postimg.org/83trbutfx/034.jpg http://s4.postimg.org/wt9hw96z1/038.jpg Jag kommer att ställa in dem i "skyltmontern" på min lokala hobbybutik i helgen. WYSIWYG. 21 Terminators och 2 dreads. Kom med bud. Jag har inte så höga förväntningar, även om jag har en liten idé om vad jag vill köpa på mig istället... Grejerna finns i Linköpingstrakten men kan skickas.
 7. Hej Jag vill köpa omonterade: Scourges Hellions Reavers Witchelves/Sisters of Slaughter
 8. Hallå Vill ha fatt i en uppsättning av de senaste Rangers/Pathfinders, 5 modeller. Tenn helst men Finecast kan vara ok om det är bra gjutet. Skulle föredra om modellerna var omålade. Är också intresserad av singel Rangern som brukar kallas "kneeling, observing". Jag skulle också vilja ha fatt i 3 Eldar Jetbikes. Skicket på dem är inte lika viktigt då jag egentligen bara är ute efter "kåpan" fram för att montera på DE jetbikes... Har du andra Aspect warriors av senaste ed. i gott skick du vill kränga så kan jag ev. vara intresserad...
 9. Nu behöver jag nog bara Cadianbitz. Mest armar, torsos från vanliga gruntar i flak armour och lösa axelplåtar från ex. fordonskitten.
 10. Någon som har lite Mantic zombies, ghouls eller helt vanliga cadians?
 11. Jag har beställt en ask från Mantic men jag hör av mig om jag behöver fler.
×
×
 • Create New...