Jump to content

Cain

Medlem
 • Content Count

  640
 • Joined

 • Last visited

About Cain

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Ort:
  Landet
 1. H.A.I.F är på som besökare, men jag ska ta upp det till diskussion på nästa styrelsemöte om vi vill vara med och arra. Jag tror fäktarna gärna visar upp sin verksamhet.
 2. Cain

  Associationsleken

  Skitbra jobbat, keep them coming
 3. Tja, om han redan bestämt vad vi ska tycka i hans artikel varför ens fråga.
 4. Varför är det så viktigt att man ska tycka illa om det?
 5. Jag är inte lika beredd att dela din optimism. Men om ni kommer ihåg att det finns ett småland utanför Jönköping så står vi på samma sida
 6. Cain

  Associationsleken

  Vi pular på ett litet projekt och jag skulle uppskatta lite hjälp om ni vill ge den Jag vill nämligen ha era associationer på tre definerande fraser. Conan av Cimmeria Sword & Sorcery High Adventure Alla associationer uppskattas och kommer antagligen användas. Vill ni ha något för det så säg till, om jag kommer på ett sätt att transportera sakerna genom bredbanden så kanske ni får dem
 7. Hur hårda är klädkraven? Har eventuellt en grupp ungdomar som vill åka på sitt första lajv.
 8. Jo, jag gjorde det. Det gav inte så mycket resultat. Men jag hoppas verkligen att vi kan få in lite föreläsare och representanter från runt om i länet!
 9. Vi på Kultur och fritid; Ungdomsenheten i Nässjö Kommun försöker desperat få tag på kontaktpersoner hos Studiefrämjandet och GoB i Jönköping inför ett Lajv och Rollspels arrangemang hos oss under höstlovet. Om någon vet något så kan ni PMa mig med information. Telefonnummer prioriteras då det är ganska stressat just nu. Tackar på Förhand.
 10. Varför finns det så många olika rollspel? Det är lite som varför det finns så många olika sorters filmer, böcker eller musik. Svaret är inte en fråga om kvalitet.
 11. Skulle ett stärkande av Föreningslivet kanske vara något för Rollspelen?
 12. Cain

  GoB

  Rollspelare.
 13. Cain

  GoB

  Nu när vår gamla grupp är död, och vår jobbiga byråkrat till ledare är borta. hur fungerar det där med gob? har hört en massa kul. men om man bor i vetlanda, spelar i nässjö. så tror jag det är typ omöjligt att komma in i någon större gemenskap. eller?
 14. Cain

  Neotech

  Har neotech dött ut? regelboken går inte att hitta någonstans och jag kan minnas att den har varit slutsåld länge. ska den nytryckas eller dö ut?
×
×
 • Create New...