Jump to content

virre

Medlem
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

About virre

 • Rank
  500+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.oktarin.se

Profile Information

 • Ort:
  Inte Söder, Stockholm
 • Intressen
  Pratchett Brädspel veganism nykterism sxe musik folkmusik
 1. Så fort jag lyckas fly hemifrån kommer jag trilla in.
 2. Givetvis använder man en d16 när man slår för MVP 8) Rent regelboksmässigt ska man använda sig av brickor faktiskt
 3. Skulle vara lite intressant och veta hur verksamheten bedrivs, om föreningen hyr lokal etc
 4. så Överby stället har slutat ha det? (Jag flyttade för flera år sedan), Outriders var på Torp också det för några år sedan, men jag antar att det som sagt är Göteborg eller Lidköping som är närmast. Poor bastards
 5. Det är fortfarande den sociala iden och hjältebilden som det handlar om, att vara en soldat i USA verkar utifrån hur jag förstått USA vara att bli en hjälte, har du insett hur viktiga idealet om USA som frihetens modet är? Dessutom är att ta värvning för delar av USAs samhälle den enda metoden att komma ur slummen. (Har du förövrigt tagit dig tid att läsa igenom konstitutionen? De som skapar krig är offer, inte de som genomför det. Men det värsta är tystnaden, de som tyst ser på och låter ondska ske.
 6. Är det soldaterna som beslutar var de slås, är de ett fritt val när man blir uppfostrad till att vara soldat är att vara hjälte och landets stolthet osv. Konstnären som tecknar porträtt på alla soldater från USA som har dött i "kriget mot terrorn" men också skriver att det bara är de på USAs sida, är det också dumt enligt dig?
 7. beror på var man fysiskt befinner sig, men julen är inte min favourithelg så helt fel skulle det inte vara.
 8. Folk blandar ihop distriktets bästa med sina personliga preferenser. För distriktet är mycket folk på en ondagsmidag bra, för det borde tyda på ett ökande engagemang (och jag önskar det verkligen var så), men många personer som är med i Sverok och erfarenheter som gör att för mycket människor är svårt att hantera. Det är jättebra om vi kommer och pratar om det, speciellt de som faktiskt inte har varit med för (vilket påminde mig om att jag ska peta på folk om det här)
 9. Fata Morgana kommer som vanligt fira sin födelsedag med ett spelmöte/kalas under spelveckan mer info kommer
 10. Den kan vara användbar i en hel del andra samanhang en rollspel. Det underlättar slumpandet av MVP i blood bowl t.ex. även om man får brickor med för det ändamålet så känns det som d12:an underlättar ordentligt.
 11. jag är ju gärna med att testar eftersom jag har en viss... eh radioteknikfetisch (;
 12. Sassur: Ja det var allt jag hittade med Salle: Tack (bah inte tillräckligt detaljerade fakta, men jag får leta själv, fast risken finns att jag dregglar för mycket då)
 13. specifikationer på Twintalker enheterna för en radionörd som mig? (länk duger)
×
×
 • Create New...