Jump to content

Crant

Medlem
 • Content Count

  1,128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Crant

 1. Jag har kvar bilar på sprues. Affären gick inte igenom.
 2. Jag har kvar bilar på sprues. Affären gick inte igenom.
 3. Har en hel del KRASH på sprues, endast själva bilen och basic hjul, inga vapen mm
 4. Nu på lördag så börjar Wizard Games i Göteborg rea ut allt i butiken. Mer info finns här http://www.wizard-games.com/
 5. Vi kan har plats i vår grupp, vi är en grupp som hellre rollspelar än lootar och gillat att fördela vinsterna jämnt. Dock inga forcesensitive, Vi fösöker spela varannan lördag men är dom flesta inblandade i Gothcon på något sätt sä det kan bli lite ojämnt med spelmöten framtills dess. Personkemi är viktigt för oss så vill du vara med så måste vi träffas en gång innan.
 6. Det beror helt på hur erfaren/seriös gruppen är. Det är väldigt enkelt att inte agera på information som ens karaktär inte skall ha och är man någorlunda seriös i sitt rollspelande så funkar det utmärkt att sitta kvar.
 7. Jag har Mort i kartonage på svenska. Finns i Göteborg. Står du för frakten så står jag för boken. Pratchett bör spridas till massorna.
 8. Då är sakerna tingade. I väntan på betalning kan tråden låsas.
 9. Har sett men glömt, försöker fixa imorgon.
 10. @Melin Länken du gav honom ledde till en förening som träffas på Studiefrämjandet i Mariestad
 11. Japp dom finns kvar. Om du ger mig en mejladress så kan jag ta en översiktsbild av figurerna, det är en hel del.
 12. För mer information se här http://www.wizard-games.com/events_calendar.php?select_event=887
 13. Posten jag kommenterade har blivit borttagen. Det var någon som hävdade att TS skulle bli bannad pga spam.
 14. http://hem.passagen.se/gastweb/frame.htm Gast är trevliga att ha att göra med.
 15. Gå till Wizard Games på Kvilletorget. Dom har vad du behöver, både Vallejos och P3s färgsortiment. Penslar kan du även hitta på IN-EX, från kass kvalite till Windsor Newton series 7. Sedan så finns det ju en Games Workshop butik i Göteborg men köp för guds skull inte penslar där. Du betalar ett groteskt överpris. GWs nya färger har inte fått ett bra mottagande så gå på Vallejos.
 16. Boxarna är oöppnade för tre boxar så blir det 3x100= 300+185=485:- för då totalt 4 boxar. Innehåller 24 blisters till WoW trading card game.
 17. 100:- per box. 24 blisters per box Frakt per box blir 60:- För två boxar 84:- För tre boxar så går frakten på 185:- men då bjuder jag på en box. Har en hel del WoW miniatures också om någon är intresserad.
 18. Som det stora geni jag är så lyckades jag planera in en X-wing turnering dagen innan det är Nordic Championships på Sydcon men jag hoppas att ni hardcore gamers orkar med två turneringar på en helg. Det är ju perfekt läge att kolla så listan funkar ;-) Turneringen hålls på Wizard Games och lite mer information får man här http://www.wizard-games.com/events_calendar.php?_day=26&_month=10&_year=2013 För övrigt så börjar vi få igång lite spel i butiken på torsdagar. Vill man ha koll på vilka som dyker upp så finns det en Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/425921817529920/ som man kan gå med i.
 19. ps: Någon med tillgång till Ylvas forum får gärna gå in där och påminna dom eftersom det brukar vara folk från Ylva som är med och arrangerar både 40k och WFB
 20. Sista anmälningsdagen är 20:e Oktober och jag saknar arrangörer för bland annat BloodBowl, Warhammer 40k, Warhammer Fantasy Battles, Flames of War och Warmachine/Hordes. Ni som är intresserade av att arrangera kan gå in på http://gothcon.se/cms/node/94 Har ni frågor så kan ni skicka dom till figurspel@gothcon.se och har ni anmält er men inte fått något svar så har systemet krånglat lite så skicka iväg ett mejl och kolla att er anmälan kommit fram. Magnus Haglund C Figurspel Gothcon 2014
×
×
 • Create New...