Jump to content

LadyJennelie

Medlem
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

About LadyJennelie

 • Rank
  500+

Profile Information

 • Ort:
  Arlöv, Skåne
 • Intressen
  Rollspel, Lajv m.m
 1. Jag heter då Erika "Jenn" Gidlund och sitter nu mitt andra år som VB i SKuD. Ska bli roligt med ännu ett år och intressant att se hur ett förslag man själv satt tillsammans med resten i VB funkar. 8)
 2. Hej! Känner du att du har något att tillföra SKuD's Distrikt. Så varför inte nominera dig själv eller en polare till styrelsen 2006. För att få en enkät maila valberedningen: Erika "Jenn" Gidlund - jennelie.1981@gmail.com Dan Sivnert - dan.sivnert@sverok.se
 3. jag tipsade bara om lajvet.. jag är inte insatt så mycket i resten ^^
 4. http://www.svedala-by-night.tk Trevligt lajv som söker fler lajvare. Nästa lajv går av stapeln den 30/9 till 2/10.
 5. ägaren till rocken upphittad.
 6. Lång skinnrock återfås på smidigast sätt mot beskrivning. Jag har den hos mig i Arlöv just nu och jag är mobil överallt i skåne + Sölvesborg. Så den som känner sig träffad kan ju skicka ett mess till mig så ordnar vi det.
 7. LadyJennelie

  GothCon-bussen

  Har en liten söt fråga. Nu när jag sitter som Valberedare. Behöver jag då betala för bussen till GothCon eller räknas jag till styrelsen? Skulle vara intressant att veta.
 8. Eftersom Hanna inte har tillgång till internet för tillfället, har hon bett mig publicera detta i hennes ställe. Heter Hanna Rannerud, bor i Sölvesborg. Håller på med diverse spel, mest rollspel och lajv. Är 23 år gammal. Nås på 0736-176517
 9. Jag heter då Erika "Jenn" Gidlund och är valberedare i år. Jag är rätt ny inom Sverok-sammanhang och inom SKuD, men det ska det bli ändring på. Jag fyller snart 24 år och bor i Arlöv med min kissekatt. Är sjukskriven och har väldigt mycket tid över. Spelar många olika spel, dock kan de bli ännu mer anser jag. Spelar främst rollspel men även brädspel, kortspel, datorspel etc.. Håller på att börja med lajv. Vill ni veta mer är det bara att fråga ^^
 10. LadyJennelie

  Tack!

  Tack för en trevlig helg med god mat och ytterst trevligt sällskap. Var verkligen kul o träffa folk igen, hoppas det blir snart igen!
 11. " Det blir aldrig kallare än sex... " Sagt av Gangrull under ett friformsäventyr. Hon syftade givetvis på antal grader utomhus, men Maria och jag tolkade fritt och bröt ihop av skratt.
 12. Tack för mycket mycket MYCKET mycket.. hm nämnde jag mycket? trevlig helg! Ser fram emot fler av detta slaget i framtiden! Tjohoo och LÄNGE LEVE JÄMTLAND!!!
 13. .Sticker in huvudet och vinkar runt lite, speciellt till Maria och Gangrull. Är det här nya medlemmer blir grillade och uppätna?
×
×
 • Create New...