Jump to content

DHettNeck

Medlem
 • Content Count

  1,357
 • Joined

 • Last visited

About DHettNeck

 • Rank
  1000+

Profile Information

 • Intressen
  Spel (vad annars)
 1. Ett bud på 5000:- har kommit in, nån som ger mer?
 2. För info, se länken. http://www.svenska40k.se/forum/viewtopic.php?f=14&t=13484
 3. Mycket sålt redan Säljer av lite efter en rensning hemma. Säljer nya saker till ca 65-70% av GWs nypris. Tau Hammer Head på sprue (Sky ray delarna saknas) Tetra på sprue High Elves ca 25 Swordmasters (Basade och sprayade) Dark Eldar 5 Scourges (det som blivit över efter en byggd enhet, 2*Haywire blasters finns kvar, dock verkar det bara finnas 9 vingar)
 4. Jag har en crusader i obruten låda och 5 terminators i metall. Vad ger du får detta?
 5. Någon som har ett torn över att sälja/byta bort? Jag vill alltså ha hela tornet inkl. alla missiler och markerlights, men inte tanken.
 6. Kanon. Går och köper en passande transportpåse idag
 7. Det låter helt ok. Vart bor du för en eventuell överlämning annars? Jag bor i uppsala. Åker också på många turneringar om vi kan ta en överlämning på det viset. Annars kan jag posta dom, men då blir det med någon av posten förfrankerade påsar då jag inte har något annat smidigt sätt att skicka dom på där jag bor.
 8. Jag kan tänka mej att skiljas från 3 broadsides (äldre modellerna). Målade och basade till ok standard. Vad är du villig att betala?
 9. Tänkte ha en liten vår rensning där jag säljer denna BA-armé: Jag vill bli av med hela armén, så jag säljer ej i delar. Kom med bud! Väskan kan överlämnas i Uppsala eller någon passande turnering.
 10. 40% av nypris förmodligen.
 11. En riktlinje är väl ca hälften av nypriset. Vill man sälja så där mycket i en klump får man dock gå ännu lägre.
×
×
 • Create New...