Jump to content

Perry

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 1. Hej! Jag är en SL utan spelgrupp sen X antal år sedan...(37 år gammal) Sitter i Stockholm, och har en stor bunt av beprövade scenarion i främst olika Drakar&Demoner, Nutids-, samt Paranoiasettings...Har oxå arrat på Uppcon, Lincon, Stockcon, etc. Vad som helst av det funkar egentligen. Skulle vara riktigt roligt att dra ihop en grupp med 4+ spelare, för att komma igång igen! Skriver oxå nytt material. Planen är att hålla igång en kväll varannan vecka. Tror att det är en lämplig ambition! Any takers?? PM:a!
 2. Så, hur ser tankarna ut inför Lincon 2013? När kommer man kunna börja anmäla arrangemang?
 3. I skrivande stund är vi 4 som planerar att spela det eminenta Line In The Sand nu på torsdag 23/7 kl 1300. Spelet fungerar bra på 4-6 spelare: 2 öppna positioner alltså. Vid intresse, hör av er till mig eller svara här! Läs mer om spelet här: http://www.boardgamegeek.com/boardgame/2061 Line In the Sand tar oss tillbaka till tiden för Desert Storm. Alla spelare har hemliga Waraims (victoryconditions), som avslöjas först när spelet är slut! Den som vinner behöver inte vara den som är mest framgångsrik militärt, eftersom flera waraims är politiska… Från regelboken: Will Saddam really stop at Kuwait, or will he go on to Saudiarabias oil? Will Iran support their Islamic brothers in an int’l Jihad, or will they seek revenge on Iraq for 8 yrs of bloodshed? Do the US intend to ever leave the Middle East, or are they on The Last Crusade? What is Syria’s agenda? Where will Turkey, with one foot in Middle East and one foot in the West, finally stand?
 4. Perry

  Agricola

  Så - har någon spelat detta spel? Det ser väldigt intressant ut, är snyggt, och det verkar vara ett spel som kan tilltala non-hardcore gamers också? Någon som har förstahandserfarenhet av det, som kan dela med sig?
 5. Hallå! Finns det någon som är intresserad av att köra Axis and Allies som Play-By-Forum?? Det finns flera bra siter som man kan använda för att köra via, men det vore kul att hitta lite svenska spelare! Svara genom PM eller i denna tråd!
 6. Hej! Jag vill spela Europe Engulfed som PBEM/PBF. Ser på boardgamegeek.com, att det ska finnas några moduler till VASSAL och CYBERBOARD, men jag hittar inte modulerna någonstans. Någon som har spelat EE som PBEM/PBF, och som vet hur man kan få tag i filer??
 7. Perry

  harpoon

  Ja, jag gör det.
 8. Perry

  Lincon-06

  Efter många års frånvaro från konventssvängen så tänkte jag packa väskorna och bege mig till Lincon. Så, jag tänkte passa på att kolla vad den allmänna opinionen säger om Lincons senaste 3-4 årgångar?
 9. Har under ett par månaders tid försökt få tag på "Star Wars: The Queens Gambit" via Ebay osv, utan att lyckas (priser på $90-$120, exkl frakt). Spelet är baserat på "Star War I: The Phantom Menace", och även om filmen var sisådär (minst sagt) så verkar spelet grymt häftigt... Tänkte dock höra ifall det är någon här på Sveroks forum som har spelat spelet, och vad de tycker om det i såna fall. Nackdelar och Fördelar! Jag har läst in mig på recensioner på Boardgamegeek.com, men det skadar aldrig med mer input...
 10. Om man kan välja vilket spel man ska skaffa av A&A eller A&A Revised (AAR) så är AAR en no-brainer! En mycket välgjord "uppgradering" av det gamla spelet. Om man ändå ska spela gamla 2nd Ed, och spelarna som spelar är jämbördiga parter, så är det ett måste att spela med Bids för att spelet ska bli jämnt. De flesta spelare på nätet hävdar att ett 2nd ed-parti inte blir jämnt förrän vid ett bud kring 20-21 IPC.
 11. Tyvärr...jag vill ha en fullständig armé till att börja med. Sen kan jag tänka mig att kompletteringsköpa. ...och jag är ute efter 6th ed f n...
 12. Jag förstår att detta uppfattas som helgerån av vissa men… Jag skulle vilja börja med WHFB, men att måla en hel armé för att sen upptäcka att man inte tycker om att spela skulle vara nedslående… Jag skulle istället vilja komma igång med spelandet först och ta målandet sen. Av den anledningen: Finns det någonstans man kan köpa färdigmålade arméer? Eller finns det något forum på nätet där spelare säljer ”begagnade” arméer som man tröttnat på?? Jag skulle uppskatta ifall den här tråden inte blir en enda stor flamning av mig! *hukar sig*
 13. Perry

  Tärningar

  Tja, du kan ju göra ett rollpersons-skapar-program. Du slår dina tärningar, och valt värde fylls automatiskt i i ditt Rollformulär. Köper färdigheter för ett användarvalt antal bakgrundspoäng (motsv) osv.
 14. Jag har spelat rollspel i 15+ år nu. Mitt nuvarande problem är att vi i min spelgrupp har beklämmande svårt att få ihop tider där alla kan köra samtidigt. Nu vill jag ha en spelgrupp i Stockholm för spel av diverse äventyr och/eller kampanjer. Jag har kört det mesta tidigare, men äventyren duger gott att repriseras. Jag har äventyr för fantasy, skräck, framtid/cyberpunk, gangstertema, polistema, Paranoia mm mm. Produkten av 15 års spelande och spelledande helt enkelt. Jag söker spelargrupper i alla åldrar och nivåer av rollspelserfarenhet. Hör av er genom detta forum eller min email: perholmgren@yahoo.se Hör av så planerar vi något som passar oss alla – någon gång då och då med enkvälls-äventyr eller frekventare spelmöten för kampajer!
×
×
 • Create New...