Jump to content

Martin Kvist

Medlem
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

About Martin Kvist

 • Rank
  100+
 • Birthday 09/11/1978

Profile Information

 • Ort:
  Katrineholm
 • Intressen
  Rollspel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fan, kan inte låta bli att svara Kim: Klart vi ska träffas på varje årsmöte! Mikael: Trodde det var mig du saknas mest!
 2. Inte varje dag jag kan säga det men ibland blir man lite rörd över dig! 8)
 3. Finns det några svealänningar som vill jobba lite mer säkerhet på arvikafestivalen? Säkerhet Jour består till stora delar gamla och nya svealänningar, som gärna ser fler med liknande intresse. Så om det finns intresse att jobba ideelt mellan 9-16 juli, så hör av er till mig! http://sakerhet.arvikafestivalen.se /Martin
 4. Vår hemsida är så sinnrikt konstruerad att du MÅSTE ladda ner filen till din dator. Därefter kan du öppna den!
 5. Samuel har helt fel! Men det är dock på grund av mig Har berättat att jag flyttat med inte till vilken adress. Nu funkar visserligen den adressen som står längre upp i drygt ett år, men denna är den riktiga för snabbare postgång: C/O Sverok Svealand Martin Kvist Trädgårdsgatan 7A 641 33 Katrineholm
 6. Bidrag ges från Sverok Sverok Svealand ger stöd Men man ska alltid försöka finna en lösning som inte är beroende av bidrag och stöd. Sälja läsk och godis är en inkomstkälla för många föreningar. Bara kreativiteten som sätter gränser! Jag kommer ev o besöker er, kanske rentav hjälper till om det behövs. Jag bor ju sedan ett år tillbaks i Katrineholm... /Martin
 7. Finns väl goda chanser att denne person som tar emot papper är någon ur svealandsstyrelsen. Dock inte jag som kommer göra nått annat. Men vilket fall som helst så lär ni nog inte missa det under arrangemanget!
 8. Det finns en massa folk som spelar i Torsby, men det är ju ändå 4 mil... Skrik till om du orkar ta dig ner dit så ska jag ge dig kontaktuppgifter!
 9. Martin Kvist

  Protokoll 2006

  Bilagorna till senaste protokollet är det jag som sitter på. Ska bara fixa i ordning layouten på dem :|
 10. Martin Kvist

  Kattcon 2006

  Synd att det är samtidigt som Arvikafestivalen. Annars hade jag dykt upp! Flytta det en vecka i tiden till nästa år så komemr jag då! --> Värmlänning i exil i katrineholm sedan i augusti...
 11. Sverok kommer antagligen inte annordna någon. Sverok Svealand kommer inte annordna någon. Sverok Stockholm kanske kommer ordna en, kolla med dem. Bussar har historiskt sett varit misslyckande inom Sverok Svealand så enda sättet att ändra inriktningen på detta är att påverka på årsmötet!
 12. Testutvecklare på Ericsson och utlandssoldat (beredskap)
 13. Jag antar att du micke, kan garantera att samtliga handlingar finns tillgängliga på årsmötet? Jag som revisor kan nämligen inte garantera att jag haft tid nog att göra en revision jag kan stå för. 2 veckor med elektronisk bokföring och mindre än en vecka med den verkliga bokföreningen med verifikat sammanblandat med ett jobb som nästan kräver en hel del övertid så ser man ett stort problem. Dessutom så har inte jag och johanna haft eller kommer ha möjlighet att tillsammans (fysiskt) granska den ekonomiska delen. Johanna måste gå på vad jag läser upp för henne i telefon. Ganska ruttna förutsättningar för en revisor. :?
 14. Samuel lade precis upp dem på hemsidan: http://sveroksvealand.se/web/laddahem.php?file_id=84 Har någon ekonomisk berättelse färdigställts? Har revisorerna gjort klart sin revision? Finns det en verksamhetsplan? Har styrelsen ett förslag på en budget? Har valberedningen ett förslag på styrelsen eller blir det en het potatis? Stalltips från revisorn (en av de två ordinarie) är att revisionen blir klar i tid. Men för att detta ska ske så måste de få de ekonomiska handlingarna rent fysiskt. Det kommer ske en överlämning under helgen. Sedan så har båda revisorerna rätt ont om tid för att dubbelkolla allt. Men en revision kommer vara klar i tid.
×
×
 • Create New...