Gå till innehåll

**MDF**

Medlem
 • Innehåll Antal

  51
 • Gick med

 • Besökte senast

Om **MDF**

 • Placering
  50+

Contact Methods

 • Hemsida
  http://www.gidnet.se/

Profile Information

 • Ort:
  Jönköping
 1. Dungeon bashing brädspel

  Är det någon som vet ett brädspel som är likt Warhammerquest, där man dödar monster och lvlar sin karaktär och man kan spela 4 eller fler spelare.
 2. Hejsan! Jag söker ett WarhammerQuest brädspel så komplett som möjligt.
 3. Warhammer Quest

  Hejsan alla! Jag sitter på steam å lirar mitt gamla underbara brädspel WHQ. Är det någon här som vet om GW tänker göra en re-make på detta brädspel?
 4. Hej jag skall nu sälja min R/C Jagdpanther skala 1/16. 3st Lipo celler en proffs laddare för lipo-celler å vanliga rc accar 4st vanliga rc accar med en kjell & commpany's snabb laddare ca 1.5m extra plastband metalhjul, monterat bandspännare, monterat ljudförstärkare med extar starka högtalre, för att få så bra ljud som möjligt. den är uppgraderad med modul som tar bort skakningarna när den blir träffad Den har aluminium botten platta under växellådorna. den har delux växelådorna från Rc.tank.de mässing luckor uppe på vagnen mässing sido plåtar (extra pansar), ej monterade. antenen sitter på plats som de gör på en riktig ir-battle system önskar du bilder får du maila mig i så fall. Bara stridsvagnen kostar 2500skr ny, ge mig ett pris så kanske denna blir din.
 5. Lajv i Western Miljö

  Själv klart får man mer än gärna ställa frågor här om det är något man undrar över, nackdelen är att jag är inte så aktiv här.
 6. Jag köper Grey Knights, jag vet inte om tråden är tydlig nog, jå det är seriöst, så lång tid tar det att få svar om Grey Knights folk vill tendera vilja sälja andra figs i min tråd nämligen. Om ni nu har figurer att sälja, skicka då bilder och pris vad ni vill ha för era figurer, tack
 7. nu kan du skicka mig ett mail
 8. kan du maila mig bilder på GK
 9. ingen som har något det jag söker?
 10. söker en Lawgiver!

  Hejsan! Alla ni som spelar airsoft, jag söker en Lawgiver, exakt en Judge Dredd pistol, någon som kan hjälpa mig att hitta en sådan här i sverige? skicka mig ett mail: douglas.florin@hotmail.com - tack på förhand!
 11. Lajv i Western Miljö

  Hejsan alla! Snart är det dags:Död Mans Hand det ända första å riktiga Western lajvet i sverige. Lajvet utspelar sig under 1863 i en liten stad som heter SlowRiver, i staden finns en Sheriff, Borgmästare, Saloonägare och utanför staden finns indianerna. I detta lajv finns det folk i alla åldrar, detta lajv är inte ett Hardcore lajv, utan ett bra medium lajv, det passar alla som kommer första gången, lika så för den som är en nog så väl erfaren lajvare, Dödmanshand riktar in sig till att vilja efter spela en stad, därför förre kommer det även yngre barn som även fans under denna tid, vi talar svenska. Lajvet utspelar sig i Berghems by, lajvet finns att läsa om på http://www.dodmanshand.nu/. Registrera er och logga in på forumet där också gå in å läs vad folk har frågat om, eller varför inte gå in å skriv just din fråga, så kommer den att bli besvarad så snart de kan, inne på forumet får man tips å trix hur man faktiskt lätt fixar kläder, skjutgjärn, men också vilka regler som finns, personer inom lajvet som hjälper till att fixa å trixa. Lajvet har även wiki, hjälp lajvet att bli änu större eller varför inte kom och spela ut din karaktär och hamna själv på wikin. - Välkommen du också, till sveriges första Vilda Western Lajv! //mvh: Mats F.
 12. Paintball Jönköping

  Hejsan alla! I dags datum är det mycket som händer inom paintballen i jönköping: GidNet Vikings Div:3 lag som kommer spela alla deltävlingar under SM. GidNet Druids Div:2 lag som kommer åka i väg på någon Europa tävling. Som namnet säger så är båda dessa lag sponsrade av Paintball Hobby Shopen GidNet som har sin butik på Liljeholmen här i Jönköping:http://www.gidnet.se/. Och så till den stora nyheten vi håller på att planera så att man även kan spela paintball inomhus även här i Jönköping på KFUM UngdomensHus, mer info kommer jag skriva här när det blir aktuellt med start å tider. //mvh: Mats.
 13. RC-Tanks skala 1/16

  Hejsan äntlgen är Hobbyn Rc-tank mer Ir battle system på uppgång,mer om detta kan ni läsa på forumet: http://minipansar.ecommunity.se om ni är intresserade av frågor inför köp mm, välkommna Här i jönköping börjar vi snart bygga en av sveriges första Rc-Tankstad: Battle area 1/16. Smolensk. skicka gärna mail till mig om ni vill veta mer. // mvh: MatsF
 14. Yu-Gi-Oh!-turnering

  ang turnering eller tävlin, min grabb spela detta kortspel med sinna kompisar, nån som vet om det håller till nån turnering eller så i Jönköping som jag kan ta med han på.
×