Jump to content

Rimmer

Medlem
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Ort:
  Linköping
 • Intressen
  Blood Bowl, Maffia, Brädspel
 1. kul men rikssvenska är inte samma sak som stockholmsdialekt.
 2. Det är jag som är "gäst" ovan. Blev utloggad medan jag skrev.
 3. Spelföreningen Dragons Den har spelkvällar varje måndag mellan 18 och 24 på Ryds Herrgård. http://www.dragonsden.se
 4. Vårt problem är att vi endast kan ligga runt kristi himmelsfärd vartannat år eftersom universitetet är upptaget av SOF (Studentorkesterfestivalen). Och de som undrar varför man inte kan ha LinCon på annan plats samma helg: det finns ingen som vill arrangera LinCon när det är SOF. Således blir vi tvugna att välja en av de tillängliga långhelgerna som finns kvar. Då vi blir beroende av nationaldagen och 1:a Maj kan det komma tillfällen då Valborg är en konventsdag som i år. Och slutligen så kommer vi inte att korta ner konventet till en vanlig helg eftersom vi behöver minst en dag på oss att städa lokalerna. MVH Rimmer, LinCongeneral 2007
 5. Rimmer

  Sydcon?

  Så hur blir det?
 6. I så fall bör jag ju varna dig om att det är illegalt att sälja kopior av filmer.
 7. Luk = Lukas = Gästen som skrev att grejerna var sålda. Så de finns inte kvar längre.
 8. Grubo: Frakten är automatiskt minst 5,50 och för det får du bara skicka ett papper i ett litet kuvert. Misstänker att det snarare blir 16.50 (porto är ju viktbaserat) och jag tror inte att han skickar tre figurer i ett litet ovadderat brev. Luk: Hur tänker du förhålla dig till enstaka figurer gentemot flera? (Mitt kontra Grubos bud till exempel.)
 9. 2 x Hthark the Unstoppable (kan användas som vanlig Bull Centaur) 1 x Chaos Mutants (1 Chaos Warrior med Claw, 1 Beastman med Tentacles och 1 Beastman med Extra arm. 2 x Hobgoblin Blisters (innehåller 3 hobgoblins vardera) (jag betalar självklart för frakten) 200 bjudet.
 10. Jag är intresserad av följande: 2 x Hthark the Unstoppable (kan användas som vanlig Bull Centaur) 1 x Chaos Mutants (1 Chaos Warrior med Claw, 1 Beastman med Tentacles och 1 Beastman med Extra arm. 2 x Hobgoblin Blisters (innehåller 3 hobgoblins vardera) (jag betalar självklart för frakten) Vad vill du ha för dem? (skicka mig ett pm genom forumet)
 11. Om det är Grim Ironjaw du vill ha så maila mig jag har en över.
 12. Vi är minst 10 nu så det kommer definitivt bli av.
×
×
 • Create New...